Keresés

2018 téli hajtrend: a legmenőbb hajszínek

2018 téli hajtrend – Inspirálódj velünk ezen a télen is!

Bár az ősz igen enyhe egyelőre, trendek tekintetében már lassan a téli iránymutatásra kapcsolhatunk. Ezúttal egy olyan anyagot állítottunk össze nektek, amiben a hajszín, sytling és a forma tekintetében is tippeket adunk: vendégeknek és fodrászoknak egyaránt. A sorozat első részében a 2018-as téli hajtrendből a hajszíntrendet mutatjuk.

2018 téli hajtrend: a hajszín

Hamvas, ezüstös szőke hajszín

A zordabb idő a hidegebb színeket hozza magával, ennek jegyében pedig továbbra is hódít az ezüstös csillogás. A hamvas, ezüstös szőke hajszín ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretik a feltűnő megjelenést és nem rettennek el attól sem, hogy hajukat professzionális termékekkel ápolják két szalonlátogatás között.

Hamvas, ezüstös szőke hajszín: képgaléria 

Mályva hajszín

A mályva egy nagyon érdekes szín, ami adott esetben elég extrémmé tudja tenni viselőjét, de visszafogott eleganciát is sugározhat. Természetesen első körben azt kell tisztáznunk, hogy mit szeretnénk: egy teljes hajhosszt beborító színt, vagy egy kis kiegészítést mondjuk csokoládé barna tincseinknek? Aztán azt a kérdést is meg kell válaszolnunk, hogy vibráló színre, vagy a fáradt pasztell irányra vágyunk? Mert ahányan vagyunk, mindannyiunknak mást mond a “szép mályva hajszín” kifejezés. Most itt egy csokorba összegyűjtöttük az idei év menő mályváit, érdemes szemezgetni.

Mályva hajszín: képgaléria 

Csokoládé mályva hajszín

A csokoládé mályva kombó remek választás azok számára, akik fel szeretnék dobni sötétebb hajszínüket, de nem szeretnék azt teljesen kivilágosítani, vagy nem vágnának bele egy teljes frizura átszínezésébe. Ez a szín játékot ad és titokzatosságot sugároz, a téli napsütésben pedig eszméletlen ütős játéka lesz hajszínednek.

Csokoládé mályva hajszín: képgaléria

Metallic hair pasztell fénnyel

Jöhet egy kis fémes csillogás és pasztell játék a hajban? A cél a megismételhetetlen hajszín elérése. Ha ezt a színkompozíciót választod időről-időre, egyvalamiben tutira biztos lehetsz: frizurád sosem lesz unalmas. A hajszínhez a hosszabb formák jobban dukálnak, ha a pasztell “színjátékot” is meg szeretnéd jeleníteni a hajhosszon.

Metalic hair,pasztell fénnyel: képgaléria

Képek: Instagram