Keresés

A 2020-as Salon International nagy dobása: Colour Stage

A Salon International 2020-as Colour Stage-ről érkezett hírek egy helyen!

Szerintünk mindannyiunk nevében kijelenthetjük, hogy hatalmas boldogság, hogy a Salon International-t 2020-ban is megrendezik. Ez azonban még nem minden, további jó hírekkel is szolgáltak a szervezők. Hogy mit is jelent ez? Mindent megtudhatsz, ha tovább görgetsz!

Salon International 2020

Fókuszban a Colour Stage

A Salon International idén is visszatér, hogy azt csinálja, amiben a legjobb: ünnepelje és éltesse a fodrászat művészetét, a kiemelkedő tehetségeket és a közösséget! Ahogyan a világ minden táján, úgy az Egyesült Királyságban is bezártak egy időre a fodrászüzletek, és most a szakemberek újult erővel vágnak neki a szalonmunkának, ahol egyértelműen a hajszínfrissítések és hajszínváltoztatások pörögnek a legjobban. Ezt felismerve, a Salon International szervezői egy új programlehetőséget kínálnak az ExCel London helyszínére ellátogató szakembereknek, ez pedig nem más, mint a Colour Stage! Mit jelent ez pontosan?

A SZÍNKORREKCIÓKNAK MOST MÉG NAGYOBB SZEREPE VAN, MINT VALAHA.

A karantén során a vendégek elkezdték megérezni, hogy milyen is az élet a fodrászuk nélkül, aminek hatására sokan saját maguknak próbálták megfesteni az áhított árnyalatot. Az újra üzembe lépő szalonok fodrászai ezért sokkal nagyobb kihívásokkal állnak szemben, mint korábban. Erre reagál a Salon International szervezői csapata a Colour Stage megépítésével, ahol mindenről szó fog esni, ami hajszín, korrekció és business!

Salon International 2020

ExCel London

2020. október 10-12. (szombat-hétfő)

Regisztráció és jegyvásárlás

Ahhoz, hogy időben meg tudd kaparintani a jegyedet, érdemes regisztrálni a következő linken, ugyanis ezt követően kapsz egy e-mailt, hogyha elindul a jegyvásárlás! Stay Tuned:

https://register.salonshow.co.uk/salon-2020-register-your-interest