Keresés

A tökéletes balayage eszközei I. rész

Megmutatjuk mik is a tökéletes balayage eszközei. Maradj velünk!

A fodrászaton belül neked is a hajfestékek keverése, a színekkel való alkotás és a szőkítés, világosítás a mindened? Ha a „colorist képességed” csúcsra szeretnéd járatni, akkor itt az idő a minőségi termékek mellett a legmenőbb és legpraktikusabb colorist eszközöket is beszerezni. Ismerd meg a Framar cuccait, a tökéletes balayage elengedhetetlen eszközeit. Az első részben a különböző melírfóliákat mutatjuk be.

Framar hajfestő eszközök

Az új hajtrendek általában új eszközöket kívánnak, erre a gondolatra született meg a Framar is, mely cég a hajfestéshez és kiemelten, a balayage készítéshez szükséges legmenőbb eszközöket és kellékeket gyártja és forgalmazza.

A tökéletes balayage eszközei, a klasszikus fóliás melír

A klasszikus főzött melír, vagy lapmelír esetében általában fémfóliát használunk.

Na de mikor és milyen fém fóliát érdemes használni?

Dombornyomott melírfolia

Azért extra menő mert, 3 az 1-ben tulajdonsága van:

1. Nem csúszik le a hajról, mert a dombornyomásba beletapad az anyag.

2. Vékony, ezért nagyon laposra össze lehet hajtani, viszont a dombornyomástól mégis merev, mint egy vastag fólia, ezáltal nem gyűrődik úgy, mint a vékony fóliák álltalában.

3. Alkalmazása teljes kényelem a fodrásznak, mert van henger, előrevágott lap vagy dobozból kihúzhatós fajta is (mint a dobozos papírzsebkendő), ki mit szeret és hogyan kényelmes neki.

Szerezd be a dombornyomott fóliát és teszteld te is a minőségét. Itt tudod online megvásárolni.

A fél kilométer hosszú fólia

Vannak olyan esetek, amikor rengeteg fóliát használunk, mert a vendégnek derékig érő haja van. Ilyenkor nagy segítség, ha nagy mennyiségben rendelkezésre áll a szinte kifogyhatatlan, végtelennek tűnő fólia. Emellett az ár is szempont: ez a klasszikus megoldás a legolcsóbb a piacon.

Színes fóliák

Van, aki csak kreativitásként, van, aki a különböző színű hajfestékek megkülönböztetésére használja a munkája során, hogy könnyebben nyomon tudja követni, hogy melyik tincsre, milyen festéket rakott fel. Bárhogy is legyen, az biztos, hogy színt visznek az életünkbe és nagyon jól néznek ki!

Balayage-fólia balayage és ombre technikákhoz

Ez egy teljesen egyedi termék. Aki követi a nagy nemzetközi Instagram sztárfodrászokat, már láthatta ezt videókban, ahol ezzel szeparálják a tincseket a fodrászok. Vannak balayage technikák, amik enélkül nem is készíthetők el. (A folpack összeragad, ezért nem használható balayage-hoz.)

A fodrászok sokszor nem értik, hogy az új technikákat miért nem lehet szépen elkészíteni meglévő eszközeikkel. A megoldás itt van: az újdonság sok esetben csak a speciálisan ehhez kifejlesztett eszközzel lesz igazán szép és egyáltalán: azzal fog sikerülni az Instagramon, vagy Facebook-on látott végeredmény.

Pluszban a Balayage-fólia lebomló műanyagból készül, így teljesen környezetbarát.

Ne egy eszközhiányon múljon a munkád sikere. Rendelj egy melír lapátot most. Kattints ide!

Habfólia

Könnyű és újra felsználható. Sokoldalúan használható fólia, melírhoz és balayage-hoz, hajvilágosításhoz egyaránt megfelelő. Ideális a kisebb és nagyobb passzék elválasztásához, hogy a haj többi részére ne kerüljön anyag. A habfóliára kíválóan tapad a festék és a szőkítőpor, így nagyon stabilan ott marad, ahová raktuk… az egész hatóidő alatt.

Tégy egy próbát! 😉 Itt tudsz rendelni.

A habfólia egyszerűen felhelyezhető a tincsek alá és fölé is, mert könnyű súlyával nem nyomja össze a hajat. Ennek köszönhetően szebben, jobban világosodik a haj. Hatóidő alatt a félig átlátszó fólián keresztül figyehetjük, hogy hol tart a vilagosítás. Rendkívül praktikus, mert használat után vízzel elmosható, nem kell eldobni, így többször is felhasználhatjuk ezt a szuper fóliát.

+1: Balayage melír lapát

Enélkül tulajdonképpen nem lehet normális balayage-t készíteni, hiszen a lapát megtámasztja a kezet és a tincset is. Tudtad, hogy Guy Tang is csak ezzel dolgozik? 🙂 Sőt, a Framar most készített neki egy saját melír lapát & ecset kollekciót, ami a Mydentity-vel történő festés tecnikákhoz használható.

Szeretnéd elkészíteni a tökéletes balayage-t? Kipróbálnád a melír lapátot? Kattints ide a rendeléshez!

Miért válaszd a Framar hajfestő eszközeit?

Unod, hogy évek óta ugyanolyan eszközöket lehet csak vásárolni? Ennek vége! Nincs többé unalmas, egyhangú eszköz, ha Framar termékeit választod. Innovatív és technika-orientált dizájn, merész színek. A piacon egyedülállóként pedig a Framar időről-időre megjelenik egy szezonálisan elérhető, limitált kiadású kollekcióval. Ősszel a Fairy Tale unikornisos tündérmesével jelentkeznek, karácsonykor pedig egy ünnepi kollekcióval. A következő részben lerántjuk a leplet a kollekcióról és bemutatjuk nektek a legmenőbb melír ecseteket is.

Lesd meg az összes Framar eszközt a galériában!

VIGYÉL VÁLTOZATOSSÁGOT A MUNKÁNKBA A FRAMAR LIMITÁLT SZÉRIÁS ESZKÖZEIVEL. EGY KIS TEASER A KÖVETKEZŐ RÉSZBŐL:

Képek: Framar