Keresés

Akciós fodrásztermékek a Stella-tól!

Tudd meg mik a Stella akciós fodrásztermékei!

A Stella idén tavasszal, május 4. és 31. között akciókkal kedveskedik számodra. Kedvezményes áron vásárolhatsz ugyanis különböző fodrásztermékeket, melyek mellett a munkádhoz elengedhetetlen kellékeket is kedvezőbb áron szerezheted be. Olvass tovább és tudd meg mik várnak Rád!

Akciós termékcsomagok a Stella-tól

A Stella kétféle termékcsomagot kínál számodra, melyek mindegyike tartalmazza a Subrina minőségi hajfestékek széles kínálatát az intenzív színektől a natúr vagy alap színeken át egészen a felvilágosító színekig. Utóbbiakat tetszőleges összetételben választhatod ki azzal a megkötéssel, hogy egy szín maximum a csomag festék darabszámának 10%-a lehet.

Ezeken kívül mindkét csomag tartalmaz még krémhidrogént, amelynél az alábbiak közül találhatod meg a számodra legszükségesebbet: 1,9%, 3%, 6%, 9% vagy 12%.

NÉZD MEG, MILYEN CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ:

Subrina Permanent Colour csomag I.

Az első csomag 50 db Subrina Permanent Color 100 ml-es hajfestéket és 5db Subrina 1000 ml-es krémhidrogént tartalmaz.

Ezek mellé pedig ajándékként nagy Subrina színskálával és fekete, 5 fiókos szerszámkocsival is gazdagodhatsz.

Stella akciós csomag I.

Subrina Permanent Colour Csomag II.

A Subrina Permanent Colour második csomagja tartalmaz 25 db Subrina hajfestéket, illetve 3 db Subrina 1000ml-es krémhidrogént. A csomaghoz pedig ajándékként egy Kiepe Monster prémium hajvágó olló tartozik.

Stella akciós csomag II.

SUBRINA PROFESSIONAL FREEHAND LIGHTENER SZŐKÍTŐPOR

A csomagokon kívül idén tavasszal a Subrina Professional Freehand Lightener szőkítőport is kedvezményes áron vásárolhatod meg. A 400 grammos termék 8 árnyalat világosítására lesz elegendő számodra.

Stella szőkítőpor

Akciós fodrászkellékek a Stella-tól

A termékek használatához és sikeres munkákhoz mindig elengedhetetlenek a professzionális fodrászkellékek. A Stella pedig ezekre is gondolt az akciók bevezetésével, így most Neked is lehetőséged nyílik kedvezményes áron beszerezni többek között melírfóliákat, hajszárítót, beterítőkendőket vagy papírtörlőket.

Stella fodrászakciók

Rendelni szeretnél?

Rendelésed leadáshoz keresd fel a Stella magyarországi weboldalát!

Kérdésed van?

Írj üzenetet az info@stellart.hu email címre vagy hívd a 06 1 4705-080-as telefonszámot!

Szöveg és képek: Stella