Keresés

Alkalmi frizura kollekció by Berkó-Justin Szilvia

Inspirálódj velünk! Alkalmi frizura kollekció by Berkó-Justin Szilvia.

Inspirációból sosem elég, főleg, hogyha örök klasszikus alkotásokkal találkozhatunk. Legújabb trendanyagunk középpontjában az alkalmi frizurák és a fodrászat-művészet kapcsolata áll. Fogadjátok szeretettel Berkó-Justin Szilvia Nő a holdfényben/Woman in the moonlight című alkalmi frizura kollekcióját!

Alkalmi frizura kollekció by Berkó-Justin Szilvia – Woman in the Moonlight

A Nő a holdfényben kollekció magával ragadó fény-árnyék játéka már nem csupán egy fodrászati-, sokkal inkább művészeti alkotás. Berkó-Justin Szilvia inspirációját mindig egy adott stílus határozza meg, jelen esetben pedig Hasan Keskin török vonalvezetésű kontyai, akitől nem régiben élőben tanulhatott.

A kollekció mögött egy gondosan megválogatott csapat áll, a modell vonásai tökéletesen alkalmazkodnak a megteremtett, különleges, “holdfényben úszó” világhoz. A frizurák önmagukban műalkotásként, teljes koncepciójukban pedig egy atmoszféra-teremtő alkalmi frizura kollekcióként jelennek meg. Szilvia egész életében hitvallásként tekintett arra a gondolatra, hogy egy frizurát mindig szebbé lehet varázsolni – és saját elmondása szerint – ennek elsősorban a kontyok művészete biztosít alapot.

Szöveg: Berkó-Justin Szilvia

Haj: Berkó-Justin Szilvia

Smink: Asztalos Krisztina

Fotó: Dajka Anita

Modell: Kubas Lea

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)