Keresés

Barber képzések online

A férfi fodrászat tagjaihoz szólunk: a barber képzések online is elérhetőek!

Az elmúlt időszakban már senkinek sem kell bemutatni a megújult barber trendet: a férfi fodrászat egy speciális szegmense szinte minden vendéghez és szakmabelihez elért már. Ezúttal a szakmához szólunk és oktató anyagokat ajánlunk. A barber képzések online is elérhetőek, hogy a tanulás mindenhol és mindenki számára elérhető legyen.

Férfi hajak az üzleti világhoz igazodva

Ajánlónk legelső állomása: így készíts menő business frizurát. Ez a trendanyag lépésről-lépésre bemutatja, milyen egy tökéletes férfi frizura, ami:

  • idomul a business look-hoz,
  • és egy kis átfésüléssel laza stílusúvá alakítható.
Barber képzések online: #1 business look

Men Style: egy férfi hajvágás lépésről-lépésre

Ha kíváncsi vagy egy olyan férfi fazonra, amiben a szakállvágás- és igazítás is tökéletesen végig van vezetve és a frizura elkészítésének része, akkor kattints ide és már mutatjuk is a többi lépést!

#2 barber style lépésről-lépésre

Color Men: a színes férfi haj!

Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor a férfiak csupán a természettől kapott hajszínükkel léphettek utcára. Az utóbbi évek változásaiba bizony a férfi hajszínek is belecsúsztak, így már nincs azon semmi meglepő, ha egy férfi kék, sárga, vagy éppen zöld hajjal lép utcára. Éljen a szabadság, mutatjuk, hogyan készült ez a zöld haj.

#3 Color Men: zöld haj férfiaknak

+1 Tradicionális meleg törölközős, késes borotválás

A tradicionális meleg törölközős borotválás egy egészen másfajta élményt nyújt, mint az, mikor a férfiak otthon igyekeznek pillanatok alatt megszabadulni az arcszőrzetüktől. A borbély mesterek egy hosszabb rituálé során, teljesen kíméletesen és irritáció mentesen tudják eltávolítani így a szőrzetet. Érdemes extra szolgáltatásként bevezetni a borbély szalonokban, hiszen visszatérő és elégedett vendégeket eredményez, bizalmat épít, tradíciót ápol. Lássuk a lépéseit:

  • szőrlazítás speciális krémmel,
  • aromás forró gőz és törölköző az arcra, mely ellazítja a vendéget és előkészíti a borotválkozást,
  • borotválkozó ecset és speciális borotvaszappan használata, majd jöhet a borotválás az egyenes borotvával,
  • a borotválás után hűsítő, borotválkozás utáni ápoló használata,
  • befejező lépés: hidegtörölköző, mely lezárja a pórusokat.

PRO Tipp: gőzölő használata aromaterápiás jelleggel.