Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT!

Márkatörténet: az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT sajátossága

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT egy szinte teljesen mértékben vegán (néhány termék még tartalmaz például méhviaszt, de 2020-ban az egész terméksort vegánná fejlesztik) holisztikus felfogású, prémium hajápolási márka, amely amelynek koncepcióját fodrászok, művészek és olyan emberek inspirálták, akik egyazon értékeket vallanak. A brand alapvető filozófiája így azt mondja, hogy

  • a valódi szépség természetes, nem kell hozzá filter;
  • nem csak az egészségünk, de a környezetünk érdekében is fontos a tiszta forrásokból származó összetevők használata;
  • az őszinte kézművesség, amely az empátiára, a tapasztalatra és a készségekre épít, nagyon fontos érték.

AZ AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT LEGFŐBB ÉRTÉKEI:

1) AUTENTIKUS: ahogyan a márka nevében is benne van, a brand az autentikus, azaz természetes, az önmagunkhoz hű szépséget képviseli, amelynek nincs szüksége túlzott cicomára.

2) TISZTA FORMULÁK, KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS: a termékek nem tartalmaznak szintetikus összetevőket – ásványi olajok, parabének, szilikonok -, funkciójukat természetes összetevők helyettesítik, mint például a szőlőmagolaj, a kókuszolaj vagy a guar-alapú ápolóanyagok. Emellett a márka kiemelt hangsúlyt fektet az öko-lábnyomára, ezért az alapanyagok átlátható értékláncból származnak, illetve a flakonok és tégelyek nemcsak teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készülnek, de továbbra is újrahasznosíthatóak.

3) TUDATOS TAPASZTALÁS: a márkaképviselet rendelkezik egy különleges, személyre szabott szalonszolgáltatással, a Mementóval, amelynek lényege, hogy a valódi élményeken keresztül a fodrászok összhangba hozzák a vendégek külső és belső szépségét. A brand termékeinek és eszközeinek használatával a szakemberek egy sajátos, prémium szalonkörnyezetet alakíthatnak ki, amely kizárja a kinti világ zajait, és olyan pillanatokat teremt, amelyekre érdemes emlékezni.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT sikerterméke: Indulging Fluid olaj

Az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT sikerterméke az Indulging Fluid Olaj, amely tökéletesen harmonizál a szortiment meglévő termékeivel. Ez egy kényeztető olaj, amely bármely hajtípuson használható és remekül kiemeli a haj természetes szépségét – csak hogy egyet említsünk a számtalan előnyei közül. A Crambe Abyssinica magjából nyert olaj egy könnyű folyadék, amely egyszerűen eloszlatható a hajon, és nem hagy zsíros érzetet. Lezárja a töredezett végeket, fokozza a haj fényességét és javítja annak állagát. Nedves és száraz hajon egyaránt alkalmazható, a haj fényes, kellemes tapintású és fantasztikus illatú lesz tőle.

Kedvenc AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT csapatépítő emléke

“Minden esemény fontos és emlékezetes, és nem csak a jelenlegi helyzet miatt, amikor legtöbben az otthonunkba vagyunk zárva. Az oktatásaink mindig remek hangulatban telnek, nagyon fontos számunkra, hogy a brandet használó szakemberek tényleg mindent tudjanak az AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT-ről. Természetesen kiemelt fontosságúak a világ fashion weekjei, amelyeken egyre több fodrász használja a márka termékeit. Persze, nagyon jó emlékkel gondolunk a nemzetközi #authenticmovement eseményekre, amelyeken tavaly 400 fodrász, újságíró & influencer találkozott Berlinben és Hamburgban azért, hogy megismerjék a brandet.”

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT elérhetősége

WEBOLDAL:

https://www.authenticbeautyconcept.hu/hu/home/contact.html

E-MAIL:

authenticbeautyconcept.hu@henkel.com

Forrás és képek: AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT