Keresés

A CHROMA ID-szolgáltatás az egyedi és gyors hajszínváltoztatás záloga

Bebizonyítjuk a CHROMA ID-szolgáltatás hatékonyságát!

Nemrégiben meghívást kaptunk a Schwarzkopf Professional csapatától, hogy kipróbálhassuk a CHROMA ID-szolgáltatás hatékonyságát. Azt már elöljáróban is tudtuk, hogy szuper élményben lesz részünk, de a végeredmény után valóban nem maradt több kérdésünk. Most egy rövid összefoglalóban bemutatjuk, hogy mit érdemes tudnod a termékekről, és az új árnyalatok gyors és könnyed eléréséről. Mi már most garantáljuk, hogy Te is és vendégeid is imádni fogják!

Maximális személyre szabottság a CHROMA ID szolgáltatással

Egy pénteki nap megkoronázásaként nincs is jobb program, mint feltöltődni egy szuper fodrászszolgáltatás által. Nem is olyan régen az ASK Academy és a Schwarzkopf Professional csapata nagy szeretettel várta és fogadta a CHROMA ID rendszere iránt érdeklődőket. A résztvevők egytől egyig betekintést nyerhettek a szolgáltatás folyamataiba, és egy személyes konzultáció során a fodrásszal közösen ki is választhatták az új frizuraárnyalatukat. A program egyszerűen, gyorsan és flottul zajlott. Egy rövid ismertető és az új hajszín meghatározása után, a fejmosótál, a hajmosás, és az ott történő árnyalás vette át a szerepet. A hatóidő nem ölelt fel, csupán 15-20 percet, a végeredmény pedig ennek ellenére is – és minden esetben – káprázatos lett. A frizurák újra megteltek élettel: fényesebbé, puhábbá, sokkal játékosabbá váltak. Az eredmény viszont nemcsak esztétikailag, de a hajszerkezet minőségében is látványosan és érezhetően megmutatkozott.

CHROMA ID-szolgáltatás az egyedi megoldások záloga

DE MIT IS TUD A CHROMA ID?

A CHROMA ID a Schwarzkopf Professional első, teljes mértékben egyedi igényekhez alakítható, hajszínező és árnyaló rendszere, amelynek formulái a beépített kötéserősítő-technológiának köszönhetően intenzíven ápolják a hajat. A végtelen színárnyalatot kínáló CHROMA ID maximális személyre szabhatóságot biztosít: az árnyalatok teljes mértékben keverhetőek egymással és akár 15 mosáson át tartanak – természetesen a haj alapjától és a használt CHROMA ID-árnyalattól függően. A szortimentben megtalálható egy otthoni használatra szánt kötéserősítő hajszínező maszk, amivel a hajfestések között is megőrizhető és frissíthető az élénk, kapott hajszín.

…és, ha ez még nem volna elég, azt is eláruljuk, hogy 2021. júniusától 30 új, szalonban kikeverhető, egyedi árnyalatban is elérhetők a 250 ml-es kiszerelésű CHROMA ID-maszkok. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem mást, minthogy minden vendég megkaphatja az általa elvárt legegyedibb hajszínét. Szakemberként egy keverési útmutató segít majd a személyre szabott árnyalatmixek elkészítésében, ami egy szalon exkluzív szolgáltatásként meg is jelenhet a fodrászüzlet kínálatában.

EZÉRT IMÁDJUK MÉG A CHROMA ID-T:

#1 Gyors feltöltődés, ragyogó végeredmény: a mai világban felbecsülhetetlen, amikor egy szalonszolgáltatás szinte egy tésztakifőzés idejével vetekszik. Mindenkinek szüksége van a megújulásra, de hosszas kezelésekre nem mindig van idő, ezért a CHROMA ID szuper lehetőség két rohanás között is!

#2 Otthoni hajápolás: a kiválasztott hajszín tartósságát nemcsak a szalonszolgáltatás, de a szortiment otthoni hajápolásra fejlesztett terméke is biztosítja. Ez egy pigmentekkel és kötéserősítéssel ellátott maszk, ami 15 perc után megszünteti a fakóságot, visszaadja a szín élénkségét, és akár a lenövést is korrigálja. (Nem igényel napi szintű alkalmazást.)

#3 Nagy választási lehetőség, egyedi megjelenés: napjainkban már nem létezik lehetetlen, hogyha hajszínváltoztatásról van szó, de az mindig megmelengeti a szívünket, hogyha a lehetőségeink száma megnövekszik. Mivel a CHROMA ID árnyalatai egymással keverhetők, és minden alapárnyalatra biztosítanak megoldást, nagyon sok alternatíva közül lehet válogatni. Így a végeredmény minden esetben személyre szabott és karakteres.

Erre képes a CHROMA ID-szolgáltatás:

CHROMA ID-szolgáltatás előtt és után

KÖSZÖNJÜK A LEHETŐSÉGET A SCHWARZKOPF PROFESSIONAL CSAPATÁNAK!

Ha tetszett, amit láttál és olvastál, ne habozz kipróbálni a személyre szabható CHROMA ID-élményt!

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional