Keresés

Egy jó frizura legózással kezdődik @HairBlock Salon Live

Egy jó frizura legózással kezdődik @HairBlock Salon Live.

A HairBlock Salon ugyan még csak gyerekcipőben jár, de ami az üzlet falai között zajlik, az korántsem kezdetleges. Egy szép napon négy fiatal srác úgy döntött, hogy közösen szalont nyit, na de még milyet?! Rendhagyót, különlegeset és mindenképp egyedit. Nemcsak egy újdonsült üzletben jártunk, hanem egy közösségi térben, ahol a vendégek újra gyereknek érezhetik magukat. Hiszen egy jó frizura, tutira legózással kezdődik!

HairBlock Salon: minden, ami Y-generáció

Színes festékkel lefröcskölt falak, a képkeretekben Trainspotting plakát, Beatles albumborító és egy Jim Carrey fotó. Négy fiatal fiú – aki történetesen fodrász -, és az üzletben mégis hihetetlen nagy rend, tisztaság és rendszer. A HairBlock csapata még alig kezdte meg közös pályafutását, de már most is nagy népszerűségnek örvendenek. Sajnos a videó során nem hangzik el, hogy miért éppen szabad átfolyású vízvezetékrendszer alapján kerestek üzlethelyiséget – nem a reklám helye, de látogass el és kérdezd meg te magad -,de mi addig megmutatjuk, hogy:

  • hogyan tudod elütni a hatóidő alatti perceket legózással;
  • milyen az igazi Y-generáció spiritusszal megáldott négy fiatal világa;
  • milyen körülmények között kezdtek hozzá munkájukhoz;
  • hogy mitől mások ők igazán;
  • és hogy mi kell ahhoz, hogy a csapatuk részévé válhass!

Bizony, ötödik kerék kerestetik, és szerintünk amúgy is van még mit tudnod a HairBlock csapatáról, úgyhogy itt az idő egy közös videópartihoz a Fodrászinfó Pro szakmai csoportban!

Ja, hogy még nem csatlakoztál? Kattints csak ide, és keresd meg a HairBlockos srácokkal készített Live videót!

Kép: HairBlock