Keresés

Elhunyt Peter Klaus Ochs!

Rövid, súlyos betegség után meghalt Peter Klaus Ochs!

EBBEN A CIKKBEN

Az Intercoiffure-Mondial az alábbi gyászjelentést közölte Klaus Peter Ochs halálhíre kapcsán:

„Kedves Intercoiffure barátok és kollégák!

Kedves Tagok és Partnerek!

A karácsonyi időszakban, amely általában az öröm ideje, szomorú hírekkel szolgálunk Önöknek...

Hosszú évek óta világelnökünk és egyben mentorom, Klaus Peter Ochs rövid, de súlyos betegség után 2023. december 18-án elhunyt.

Klaus Petert a 2000-es berlini világkongresszuson választották meg az Intercoiffure Mondial "elnökévé" Maurice Franck utódjaként. Új lendületet, valamint számos ötletet és újítást hozott szervezetünkbe: partnercégeinkkel való professzionalizmust, az Intercoiffure Magazint, mint információforrást, a TrendBlast-ot mint kreatív versenyt, valamint a Worldacademy-t, amelyet vele együtt alapíthattam és fejleszthettem.

A kreatív és sikeres vállalkozók között vezetőnek lenni nem mindig könnyű feladat, mert szinte lehetetlen mindenkinek megfelelni. Klaus Peter sok éven keresztül megbirkózott ezzel a kihívással innovatív szellemével, ötleteivel, valamint partnerei és társai erős támogatásával.

Hirtelen halála mindannyiunkat megdöbbentett. Sajnálatos, hogy a 100 éves világkongresszuson nem tudtuk megtisztelni és megköszönni neki hosszú elnökségét!

Az Intercoiffure Mondial utódjaként és az egész Intercoiffure közösség nevében csak annyi marad számomra, hogy sok erőt és pozitív gondolatokat küldjek a családnak.

Kedves Klaus Peter, KÖSZÖNJÜK, amit a szakmánkért és a szervezetünkért tettél!

Nyugodj békében!

Tisztelettel,

Peter F. Pfister

A Fodrászinfó egész csapata nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, barátoknak és kollégáknak!