Keresés

Fedezd fel az ECHOSLINE KARBON 9 sokszínű világát!

Ismerd meg a ECHOSLINE KARBON 9 termékcsalád világát!

Az olasz eredetű ECHOSLINE innovatív fejlesztéseinek köszönhetően hamar világszínvonalú professzionális márkává alakult. Új arculata még több sikert generált, hiszen a brand filozófiájának fókuszát a vegán szemléletmódra helyezte. A természetesség jegyében megalkotta a KARBON 9 termékcsaládot, amelyben számtalan potenciál rejlik! Itt az idő, hogy felfedezd a “szenes szortiment” sokszínű világát!

ECHOSLINE KARBON 9

Professzionális hajregenerálás és szennyezésmentesség

A szalonmunkában való megújulásra ugyanannyira szükség van, mint a technikai háttér folyamatos fejlesztésére. A trendek alakulása mindig irányt mutat a fodrászok számára, amely az elmúlt években és jelenleg is a természetességet, a vegán látásmódot és a szennyezésmentességet hangsúlyozza. Az ECHOSLINE ennek tükrében fejlesztette ki a KARBON 9 szortimentet, amely a professzionális detox- és tisztítókezelések egyik legkiemelkedőbb termékcsaládjává vált. Összetétele természetes, azaz minden szintetikus anyagtól mentes.

VEGÁN MÓD ALAPPILLÉREI:

 • a bolygó védelme
 • szennyezésmentesség
 • természetben lebomló összetétel
 • újrahasznosítható csomagolás

KARBON 9 TERMÉKEK ÉS KEZELÉSEK LEGFŐBB TULAJDONSÁGAI:

 • 100%-ig vegán termékcsalád, amely a detox- és tisztítókezelésekért felel
 • hatékonyságának titka az aktív szén működése
 • regenerálja az agresszív külső hatások és tradícionális kémiai kezelések által sérült, elgyengült hajat

A KARBON 9 termékcsalád működősének három komponense

#1 HIDRATÁLÁS ÉS RAGYOGÁS

a) Kétfázisú hajban maradó balzsam szénnel

A szénnel ellátott kétfázisú balzsam a vékonyszálú hajjal rendelkező vendégek számára nyújt ideális megoldást. Célja, hogy könnyebbé tegye a hajkoronát, ezért a haj ápolásában és kibogozásában bír kiemelkedő szereppel. Használata éppen annyira hatékony, mint amennyire egyszerű, ugyanis a sampon után, csak fel kell rázni a tubus tartalmát és rá kell fújni a törölközőszáraz haj hosszára és végeire.

B) Fekete pakolás szénnel

A fekete színezett pakolás a sötétebb árnyalatokat táplálja, legyen szó természetes vagy festett tónusokról. Anélkül, hogy elnehezítené, a hajszerkezetet mélyrehatóan táplálja és hidratálja, a hajszínt pedig sokkal intenzívebbé varázsolja. A termék felvitele ebben az esetben sem okoz komolyabb fejtörést. Samponozás után – eldobható kesztyűhasználat mellett – a termék tartalmát egy fésű segítségével kell szétoszlatni a haj felületén. 1-15 perces hatóidő után (attól függően, hogy milyen intenzitású árnyalat a cél), alapos öblítést igényel.

#2 Védelem és szennyeződésmentesség

a) Anti-pollution védő spray

Az anti-pollution védő spray különleges “szmog védelem” technológiával rendelkezik, amely tartós védelmet nyújt a haj számára. Egyszerre veszi fel a harcot az olyan külső káros hatásokkal, mint például a szmog, a nehézfémek, a só vagy a klór. A ragyogó és kellemes illatú végeredmény garantált. A spray formulának köszönhetően, használható közvetlen a hajformázás után, de gyakorlatilag a nap bármelyik szakaszában is.

b) Védő hajolaj

A védő hajolaj a nyári szezon sztárja lesz, ugyanis kifejezetten a medencézés és a tengervíz okozta káros hatások ellen nyújt védelmet. A termék UV szűrővel van ellátva, erőteljes hatást fejt ki a napsütéssel, a klórral, a tengervíz melletti levegővel szemben. Még akkor használd, mielőtt erős napsütés érné a hajad, vagy mielőtt vízbe mennél, száraz hajon bármikor alkalmazható!

#3 Szenes hajfestőrendszer

A szenes hajfestőrendszer szintén a KARBON 9 termékcsalád fejlesztése, amely segít gyorsan és hatékonyan elkészíteni a leggyönyörűbb hajszíneket – legyen szó szőkítésről, tonizálásról vagy festésről. A szénnel ható krémes hajfestékek különleges PPD-mentes összetételűek, amelyek szürkés textúrát adnak a szőke különböző árnyalatainak. A szén intenzív tisztító hatásának köszönhetően a festékek képesek semlegesíteni a sárgás elszíneződéseket. A termékcsalád most 3 új szőke árnyalattal és 3 tonerrel bővült, amelyek mind más hatást képesek elérni.

ÚJ SZŐKE ÁRNYALATOK:

Az új szőke árnyalatok világosítanak és pigmenteket raknak le a melegebb árnyalatok semlegesítése érdekében a természetes hajszínen.

Keverési arány: 1:1,5

 • CB 8 világosszőke szénnel
 • CB P extra világosszőke szénnel
 • CB 10 platina szőke szénnel

ÚJ TONEREK:

Keverési arány: 1:2

 • CT PEARL: egy toner, amely semlegesíti a természetes/mesterséges sárgás pigmentmaradványokat.
 • CT PLATINUM: egy toner, amely semlegesíti a természetes/mesterséges sárgás/narancsos pigmentmaradványokat.
 • CB 10 ASH: egy toner, amely segít megvalósítani a hamvas szőke hajszínt, semlegesíti a sárgás/narancsos árnyalatokat.

Kedvet kaptál? Ez az akció neked szól!

Az ECHOSLINE most egy kedvezmény keretében összeállította a KARBON 9 akciós csomagot! Ha cikkünkkel sikerült felkeltenünk a figyelmedet, akkor érdemes kihasználni ezt a szuper lehetőséget! A kedvezmény kizárólag fodrász szakembereknek szól! (Az akció 2020.08.31-ig tart.)

AKCIÓS CSOMAG TARTALMA:

 • 1 db Karbon maszk (1000 ml)
 • 1 db Karbon sampon (1000ml)
 • 1 db Ash toner (100ml)
 • 1 db 3% oxy (1000 ml)
 • 1 db 6% oxy (1000 ml)

+ ajándék 1 db karbon szőkítőpor 500 gr

MOST 23.700 FT HELYETT 16.700 FT!

Érdeklődni az alábbi elérhetőségen tudsz:

+36-20-776-0600

Forrás és képek: ECHOSLINE