Keresés

Fróna Sándor Evil Nature Collection: a fehér szín új kontextusa

Fogadd szeretettel Fróna Sándor legújabb kollekcióját!

Imádjuk a rendhagyó, nem mindennapi trendanyagokat. Fróna Sándor a fehér szín értelmezésének teremtett egy új kontextust Evil Nature kollekciójával. Garantáljuk, hogy pillanatok alatt el fogsz merülni a letisztult és mégis avantgard elemeket tartalmazó összeállításban. Fogadd szeretettel!

A frizura mint kifejezőeszköz

A frizurakészítés tagadhatatlanul egy sajátos nyelv, ami képes új dimenziókat és kontextust teremteni. Habár minden alkotó inspirációja mögött ott áll egy konkrét elképzelés, a legjobb, hogy befogadóként saját fogalmi keretek közé helyezhetjük a színeket, a formákat és minden styling elemet. Azt javasoljuk, hogy a fodrász gondolatain túl, egyedi módon is mélyedj el a most eléd táruló látványban – hidd el, megéri!

FRÓNA SÁNDOR GONDOLATAI:

“A fő vonal ebben a képsorozatban az volt, hogy úgy jelenítsem meg a fehér színt, hogy az eltérjen a megszokott tiszta-kellemes hangulattól – azt szerettem volna, hogy inkább nyomasztó, kissé groteszk hatást keltsen. Ehhez tökéletesen passzolt a vörös, ami meghozta a borús, gonosz jelleget. A másik téma, ami manapság sokat foglalkoztat, az az anyatermészet kihasználása, és az, hogy hogyan fogja ezt a kizsigerelést megbosszulni. Így született meg az “Evil Nature” név is. A frizura egy drót vázon pihen, teljes mértékben hajból készült, de nem a megszokott fodrászati eszközökkel. Kivételesen nem festettem meg a hajat előre, az alapra kerülés után fújtam le hajszínező spray-vel.”

Evil Nature by Fróna Sándor

EVIL NATURE KREDITEK: