Keresés

HairContrast otthoni hajápolás: ezeket a termékeket ajánld vendégeidnek!

A HairContrast otthoni hajápolás terén is segít. Megkönnyítheted vendégeid életét!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az egészséges és ápolt haj fenntartásához megfelelő, és persze professzionális hajápolásra van szükség. Ahhoz, hogy sikeres eredményeket érjünk el, nem elég havonta ellátogatni a fodrászszalonba, a mindennapokban is meg kell teremteni a haj számára szükséges körülményeket. Egy póthaj esetében ez különös figyelmet igényel, ezért legújabb cikkünkben azokat az otthoni HairContrast hajápoló termékeket ismerheted meg, amelyekkel szakemberként megkönnyítheted a speciális szolgáltatással rendelkező vendégeid életét!

HairContrast otthoni hajápolás

Mi kell a nőnek, no meg a férfinak? Erre a kérdésre számtalan választ adhatnánk, de ami biztosan a prioritások élén helyezkedik el, az a magabiztos kisugárzás. Ahhoz, hogy a megjelenésünk már az első pillanatban is megnyerő legyen, elengedhetetlen az ápolt és egészséges hajkorona. A hiánypótló HairContrast-nak hála, ez már a ritka, gyenge és vékonyszálú hajjal rendelkező vendégek számára sem csupán egy vágyálom, hanem egy elérhető “szolgáltatás”. A márka módszereinek, szakképzett fodrászainak, és nem utolsó sorban hajápoló termékeinek köszönhetően a vendégek a szalon falai között és otthon is ugyanakkora biztonságban érezhetik magukat, nem kell attól tartani, hogy a szolgáltatás kárba vész – mutatjuk a titok nyitját!

HairContrast hajápoló termékek a fodrászszalon falain túl

Amikor egy haj ritka, gyenge és speciális figyelmet igényel, akkor az ember nemcsak keresi a megoldást a problémájára, de ha megtalálta, tudatos körültekintéssel járja végig a saját dilemmáit. A kétely mindig ott lapul: vajon egy póthaj keltheti ugyanazt a természetes hatást; netalántán a mindennapok során is tudok majd vele bánni? Az első kérdésre a választ már jól ismerjük, a HairContrast szolgáltatásoknak hála nem létezik lehetetlen. Szerencsére az otthoni hajápolás sem okoz ördöngősséget, ha a megfelelő termékeket ajánlod vendégeidnek! Melyek ezek? Mutatjuk a listát!

#1 SPECIÁLIS HAJKEFE: EXTENSION BRUSH

Ahogyan a HairContrast szolgáltatások is speciálisak, úgy az otthoni hajápolás terén is szükség van az egyedülálló megoldásokra. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő termékek használata, amilyen például a HairContrast Extension Brush speciális hajkefe is. Segítségével egy vendégnek sem kell attól tartania, hogy a felhelyezett HairContrast póthajból kifésüli az eredeti tincseket, mert a terméket olyan speciális körülmények között fejlesztették, hogy képes lemodellezni a haj természetes növekedését, aminek köszönhetően elkerülhető a “póthaj megkopaszítása”.

A hajkefék megvásárlásáért kattints a számodra érdekes termék nevére:

#2 SZAKSZERŰ ÁPOLÁS: WHITE MINERAL SAMPON ÉS HAJVAJ

Az otthoni hajápolás alappillére a tökéletes sampon kiválasztása. A HairContrast szolgáltatások esetében egyedülálló termék, a skandináv összetevők felhasználásával kifejlesztett White Mineral sampon és hajvaj. A pót-, de a saját haj ápolására egyaránt alkalmas termék a tiszta, természetes zsírok, növényi olajok és ásványok magasfokú koncentrációját tartalmazza, amelyek azonnal beépülnek a hajszerkezetbe. Ennek köszönhetően a hajszálak hidratálódnak anélkül, hogy a haj elnehezedne vagy gubancolódna. (A termékről korábban már részletesen beszámoltunk, ha érdekel, kattints ide!)

A White Mineral megvásárlásáért kattints a számodra érdekes termék nevére:

#3 A HAJNÖVESZTŐSZER: SECRET TONIC LOTION

Ha valakinek “extra” igényei vannak, és szeretné, hogy nemcsak a pót-, de az eredeti haja is növekedésnek induljon, annak tökéletes megoldást biztosít a Secret Tonic Lotion hajnövesztőszer. A termék összetevői megtisztítják a hajhagymákat az olyan “tömítő” szennyeződésektől, mint például a DHT-hormon, miközben növelik a vérkeringést. Így a Secret Tonic Lotion elősegíti a hajszálak növekedésnek indulását, ezzel is táplálva az eredeti hajtöveket. Eredményt nem biztosít egyik pillanatról a másikra, a titok a rendszeresség. Mindenképp hívd fel a vendégeid figyelmét arra, hogy az optimális siker minimum fél évbe telik, ugyanis ahhoz is szükség van minimum 1-2 hónapra, hogy a fejbőr visszanyerje a természetes egyensúlyát!

A Secret Tonic Lotion megvásárlásáért kattints a számodra érdekes termék nevére:

#4 SZÍNVÉDÉS: COLOR DEVELOP LOTION OXIDÁCIÓS KRÉM

A HairContrast termékek felillesztésével nem kizárólag a dúsabb, egységesebb és egészségesebb hajkorona érhető el, de a trendi megjelenés is! A póthajak ugyanúgy festhetők és árnyalhatók, mint a természetes tincsek, de természetesen ilyenkor ugyanúgy szükség van a szín hosszantartó védelmére. Erre nyújt megoldást a Color Develop Lotion oxidációs krém, aminek segítségével bármilyen árnyalat a vendéged sajátja lehet!

A Color Develop Lotion ocidációs krém megvásárlásáért kattints ide!

Keress minket bizalommal!

Szeretnél mélyebb ismeretet szerezni a póthaj témakörről? További kérdések merültek fel benned? Keress minket bizalommal a kozosseg@fodraszinfo.com e-mail címen, és minden topikot segítünk megválaszolni – kérdéseidet természetesen diszkréten kezeljük!

Forrás és képek: HairContrast