Keresés

BREAKING: 2018 nagy újdonsága a holografikus hajtrend

A holografikus hajtrend a következő évre hatalmas hajtrendnek ígérkezik.

A rengeteg különböző frizura, árnyalat és színkavalkád már sok is néha a szemünknek. Mindenkinek olyan élénk és szikrázó frizurája van, hogy szinte be sem tudjuk fogadni. Egy viszont biztos, a legújabb trend a holografikus hajtrend, ami felüdít mindenkit a sok élénk frizura után.

2018 nagy újdonsága a holografikus hajtrend – de mi is ez?

Bár lényegében ez is egy elég komoly színkavalkád, de nem olyan vibráló és élénk, viszont annál mutatósabb és szemrevalóbb. A legjobban platina- vagy fehérszőke hajon mutat, van benne lila, rózsaszín, kék. Olyan árnyalatot választunk, ami csak tetszik, a lényeg, hogy a színátmenetek passzoljanak és hogy ezek pasztellszínek legyenek.

Ross Michaels hairstylist felelős ezért az új őrületért, ami az Instagram népét már megőrjítette. Persze nem igazi hologramban gondolkoztak, mikor ezt kitalálták, hanem abban, hogy olyan összhatást keltsenek, ami színes is, ám nem túl tolakodó.

A kékes, rózsaszínes, lilás keverék váltja ki ezt a holografikus effektust.

2018-ban mindent meghódít a holografikus hajtrend

Bár a tengerentúlon ez volt az idei év egyik legmenőbb frizurája, itthon még csak elvétve látni ilyen frizurákat. De valószínűleg 2018-ban már sokkal többen vállalják be ezeket a színeket.

Holografikus hajtrend elkészítése szakszerűen

Fontos, hogy ne akarjuk otthon felkenni magunknak ezeket a színeket, mert nem úgy fog sikerülni a végeredmény, mint a fotókon. Egyrészt passzolnia kell a színeknek és az átmeneteknek, amit elég nehéz kivitelezni otthon a tükör előtt, másrészt pedig nem igazán tudná senki úgy rétegezni ezeket a színeket, ahogy egy szakember. Mielőtt ezt a frizurát választanánk, mindenképp beszéljük meg a fodrászunkkal, hogy milyen árnyalatba menjen és kérjük ki tanácsát is: mi állna jól nekünk.

Holografikus hajszín a mindennapokban

Az biztos, hogy ez a haj szuperül mutat, ám nem biztos, hogy minden munkahely könnyedén tolerálja. Éppen ezért, az ekészítés előtt érdemes átgondolni, vajon a fellángolás után valóban jó döntés-e ilyen frizurát kérni fodrászunktól. Ha a válasz egyértelmű igen, akkor vágjunk bele!

Szerintetek itthon is nagy sláger lesz? Írjátok meg a véleményeteket!

Szöveg: Kristóf Anikó

  Képek: ittittittittittitt