Keresés

Infrás hajvasaló - Müster Mitica és Dolcissima

A professzionális eredmény eléréséhez az infrás hajvasaló a legmegfelelőbb.

A hajvasalók nagy fejlődésen mentek keresztül a nyolcvanas évektől napjainkig. Új technológiákat és innovációt vezettek be, hogy a legjobbat kínálják azoknak, akik olyan terméket keresnek, amely tökéletességet, tartósságot és kíméletességet biztosít! Így született meg a Müster infrás hajvasaló, a Dolcissima.

Már messze vagyunk azoktól az időktől, amikor hajvasalót csak azok kértek, akik tökéletes simaságot kerestek. Most ez az eszköz sokkal többet tesz: valóban elengedhetetlen a hajápoláshoz (pl. hajlamináláshoz) és a professzionális eredmények eléréséhez, nélkülözhetetlen eszköz számos lehetőséggel, funkcionalitással és élvonalbeli műszaki jellemzőkkel! A hullámosításról pedig ne is feledkezzünk meg…

Infrás hajvasaló – mára a szalonmunka része és elengedhetetlen kelléke

Az egyre népszerűbb MÜSTER Dolcissima infrás hajvasaló tökéletes eredményeket biztosít a professzionális szalonoknak, ezért is növekszik az ezt alkalmazó szalonok száma.

Az infravörös fénnyel már korábban is találkozhattunk, de a hajformázási eszközökben eddig nem találkoztunk vele. Most meg egyszerre két élvonalbeli termék is ezt alkalmazza: az infrás hajszárító mellett most itt van az infrás hajvasaló is.

Az infravörös hajvasaló innovatív és forradalmi eszköz azok számára, akik a legjobbat keresik a vendégeik hajához, biztosítva a ragyogást és a selymességet.

TE GÖNDÖRÍTENI VAGY EGYENESÍTENI SZERETSZ A HAJVASALÓVAL?

Weisz Fanni hajápolási szokásai

Ezzel megteheted mindkettőt, ráadásul nagyon egyszerűen. Weisz Fanni váltogatja: egyszer göndörít, aztán egyenesít. Ahogy éppen kedve tartja!

Müster Dolcissima

Hogyan működik?

Az infravörös hajvasaló első pillantásra a hagyományos hajvasalókhoz hasonló, ám a lényegi különbség az infrás technológiában rejlik.

Valójában ezek a sugarak hosszabb hullámhosszt használnak, mint a hagyományos hő, hogy lehetővé tegyék a mélyebb kezelést. Az így keletkezett gyengédebb hő közvetlenül behatol a kutikulába, hogy belülről kifelé melegítse azt és ne kívülről égesse. A haj szerkezete ezért egyenletesen megkapja a formázáshoz szükséges hőt, és a haj felületén kisebb hő oszlik el.

Infrás hajvasaló az egészséges és ragyogó hajért

Kíméletes hőkezelés: infrás hajvasaló

A MÜSTER infravörös technológia ezért nagyon másképp működik, mert a hagyományos hajvasalóknál, amelyek ehelyett a hővezetés elvén keresztül, azaz a haj és a hajvasaló érintkezésén keresztül juttatják el a hőt a hajra. Az infravörös hajvasaló az infravörös sugarak által továbbított energiahullámokon keresztül dolgozik, így biztosítva az optimális fűtést, ami minden szálat fényessé és rugalmassá tesz, anélkül, hogy ártana a hajnak.

Az MÜSTER infravörös technológia által kapott eredmény tartós intenzívebb sima hatást biztosít. Ezek az eszközök alkalmasak a gyakori használatra a festett és nagyon igénybevett hajakon is, mivel képesek megvédeni a hajat a termikus stressztől, hidratálva tartva a hajat.

A MÜSTER infravörös hajvasaló által létrehozott hatás sima, puha és fényes. A haj formázott és fegyelmezett, míg a nedvesség a kutikula belsejében szinte védőgátként megmarad.

Titánkerámia és ion technológia

Nagyon fontos az anyagok minősége. Ezek a hajvasalók ionizátorral vannak ellátva, hogy erősítsék az infravörös hatást, tökéletes egyenességet és simaságot biztosítva a hajnak.

Az infravörös technológia kombinációja a negatív ionokkal és a titánkerámia hatására lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elérje a kívánt eredményt, biztosítva a tökéletes stílust, amely napokig fényes hajat kölcsönöz egyetlen vasalással!

Titánkerámia lemezek

A MÜSTER hajvasalók praktikusak és könnyen kezelhetők. Automatikus kikapcsolással látták el, hosszantartó inaktivitás esetén, teljes biztonságban használhassák őket. A praktikus forgókábel pedig lehetővé teszi, hogy ezt a hajvasalót teljes szabadságban használják, köszönhetően a gubancgátló rendszernek.

A MÜSTER infravörös hajvasaló olyan innovatív termék, amely lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel kifogástalan eredményeket érjen el. Gyors fűtési és hővisszanyerési technológiának köszönhetően a készülék másodpercek alatt készen áll a használatra és lehetővé teszi, hogy egyetlen vasalással tökéletes eredményt érjünk el. Így akár 50% időt is nyerhetünk ezzel a hajvasalóval!

A MÜSTER hajvasaló valóban professzionális eredményeket és kiváló teljesítményt képes garantálni a legújabb generációs technológiának és innovatív anyagoknak köszönhetően. Ezek biztosítják a haj maximális védelmét, hidratálását és ápolását.

Mit tud ez az infrás hajvasaló?

nem kell előszárítani a hajat vasalás előtt a tökéletes eredmény érdekében még göndör hajnál sem,

  • 1 húzással tökéletes és páraálló eredmény,
  • tartós hullámok készítése egy mozdulattal,
  • rendkívül sima felület létrehozása,
  • lebegő lapok a könnyed formázásért, akár nagyobb tincsek esetén is,
  • könnyű súly, hogy egy vastagabb, hosszabb haj elkészítésénél se fáradjon el a kéz,
  • lekerekített szélek, hogy könnyű legyen a hullámosítás is,
  • infra technológia a haj védelméért, és az extra fényességért,
  • hosszú zsinór és forgókábel, mely könnyű használatot biztosít.
Weisz Fanni kedvence a Müster infrás hajvasaló

Beszéljen a tapasztalat

Király-Virág Anita:

“Kisgyermekes anyukaként fontos a gyorsaság. Ezzel a hajvasalóval az első húzásra gyönyörű egyenes és extra fényes és puha lesz a hajam. A korábbi hajvasalóimtól hosszú távon töredezett és kiszáradt a hajam. Nagyon örültem, hogy megtalált ez a lehetőség, mert épp hajvasaló keresésben voltam. Mivel szöszösödő hajam van, én szinte mindig vasalom, ezért nagyon fontos szempont, hogy a sok használat se ártson a hajszerkezetemnek, illetve, ami engem a legjobban megfogott benne az a tartóssága ezek mellett. Az én hajam a legkisebb párától is szöszös állagú lesz. Mióta a MÜSTER infrás hajszárítót és hajvasalót használom, a következő hajmosásig tökéletesen egyenes a hajam.”

A terméket itt tudod megrendelni. 

Szöveg és képek: Müster&Dikson

Ha hasznosnak találtad a cikket, oszd meg másokkal is! 🙂