Keresés

KEUNE Hungarian Grand Opening: hivatalosan is bemutatkozott a sokoldalú holland márka

A rendezvényen megismerkedhettünk a KENNUE innovatív világával.

Idén szeptemberben érkezett meg Magyarországra a dauervíz feltalálójának márkája, a sokoldalú KEUNE. A brand filozófiája és széleskörű termékpalettája már az első percben felkeltette az érdeklődésünket, ezért elöljáróban is sokat foglalkoztunk a hátterével. Testközelből azonban most először, a KEUNE hazai bemutatkozó rendezvényén volt szerencsénk betekinteni a márka sajátos, innovatív világába, amivel szerintünk minden fodrásznak érdemes megismerkednie.

Ha bírod az előremutató, elismerésre méltó fodrászati brandeket, akkor ezt a cikket neked írtuk. Íme egy szubjektív beszámoló egy emlékezetes este margójára.

Hivatalosan is bemutatkozott a KEUNE a hazai fodrászközösség előtt

A 21. századi fodrászpiacon elképesztően sok kiemelkedő márkával találkozni. Közülük azonban csakis azok képesek a rivaldafényben maradni, melyek fel tudnak zárkózni az aktuális technológiai trendekhez és a modern ember igényeihez.

A KEUNE fodrászati márka ugyan csak idén szeptemberben jelent meg Magyarországon, de már a felbukkanása pillanatában is úgy gondoltuk, teljesen új kapukat fog megnyitni a szakma előtt. Elképesztő története, sokszínű látásmódja és termékportfóliója a mi fantáziánkat is megragadta, ezért nagyon örültünk, amikor meghívást kaptunk a holland brand bemutatkozó eseményére.

A KEUNE Hungarian Grand Opening 2022. november 21-én este 19 órától várta vendégeit az impozáns és exkluzív Up Hotelben. Már az első pillanattól ugyanazt a kíváncsiságot és izgalmat éreztük a levegőben, mint amivel mi is érkeztünk, így előre borítékolható volt a hangulat. Miután mindenki elfoglalta a helyét, kezdetét is vette a megnyitó ünnepség, aminek első perceiben Gajdos László – a márka itthoni forgalmazójának vezetője -, majd egy videóban a KEUNE ügyvezető igazgatója, Eelco Keune köszöntötte a magyar közönséget.

Gajdos László nyitotta meg a KEUNE Hungarian Grand Opening eseményét

A SZÍNPADON NANCY SIMPSON ÉS JOFFREY CONINGS

A köszöntők után az est egyik sztárfellépője és a KEUNE nemzetközi oktatófodrásza – Nancy Simpson – lépett színpadra, aki mindvégig a show moderátoraként volt jelen. A KEUNE történetének és filozófiájának bemutatása után egy catwalk következett, aminek végén a frizurák alkotója, Joffrey Conings is bemutatkozott.

Az est moderátora Nancy Simpson, a KEUNE nemzetközi oktatófodrásza volt

Joffrey a márka nemzetközi nagyköveteként érkezett hozzánk, azonban szerepe ennél jóval sokrétűbb. Editorial stylistként munkái több alkalommal szerepeltek már a londoni és a párizsi Fashion Weeken, illetve olyan trendmagazinok hasábjain, mint az Elle vagy a Vogue. Így ebből az alkotói szemléletből is kaptunk egy szeletet, miközben a show kifutó modelljeinek lookjait megfigyeltük.

A frizurák azonban nem csak a fodrászat művészeti oldalát reprezentálták, hanem a KEUNE termékeinek multifunkcionálisát is. Az est folyamán ugyanis összesen 8 olyan demó modell lépett a színpadra, akiknek frizurája markánsan eltért egymástól – és tényleg, két közel hasonlót sem találtunk köztük.

És, hogy mire képes egy fodrász a KEUNE hajápolóival, hajszínezőivel, styling és finish termékeivel? Íme:

Ahogyan jól látszik a KEUNE termékeivel minden kreatív fodrász szabadjára engedheti a fantáziáját és megélheti a szabad alkotói vágyát. Akár egy punk megjelenés, egy magas, épített frizura, egy csillogó glitterekkel fixált haj vagy a természetes göndörségben rejlő szépség kiemelése a cél: mindegyik frizuratípus eléréséhez létezik minimum egy KEUNE termék. “Ezzel a portfólióval minden vágy és minden fodrászati kihívás megoldható.” – árulta el nekünk Nancy.

“A KEUNE nem a legnagyobb szeretne lenni, hanem a legjobb!”

A látványos bemutatók között rengeteg inspiráló videót láthattunk a márka létrejöttéről, innovatív jellegének kialakulásáról. A vizuális ismertetőket Nancy rengeteg gondolattal kiegészítette, amik között egy mondat különösen megragadta a figyelmünket: “A KEUNE nem a legnagyobb szeretne lenni, hanem a legjobb!”.

Bár tudjuk, hogy a ‘legjobb’ mindenkinek mást jelent, de hamarosan megértettük a mögöttest. Ez az egy mondat ugyanis egyszerre fejezi ki azt, hogy a márka 100%-os professzionalizmusra törekszik (és ezért mindent meg is tesz), ám célja mégsem a grandiózus számok elérésében, hanem a maximális hatékonyságban, a fodrászok és vendégeik teljes körű kiszolgálásában rejlik.

A korábbi gondolatokon túl, úgy véljük, a KEUNE rengeteg dologban képes újdonságot hozni egy fodrász szakmai életébe. Ezért az est folyamán összegyűjtöttük, hogy:

SZAKEMBERKÉNT MI MIÉRT PRÓBÁLNÁNK KI SZÍVESEN EZT A MÁRKÁT:

#1 A KEUNE az egyetlen családi tulajdonban lévő, európai fodrászati márka. Ennek viszont nem csak szentimentális, hanem üzleti jelentősége is van: a brand hitvallása, filozófiája már 1922-től kezdve önazonos, következetes és hiteles. Ráadásul a márka idén ünnepelte a 100. jubileumát, aminek köszönhetően a holland királyi család Royal Predicate kitüntetésben részesítette. Elképesztően menő!

#2 A holland márka alapvetése és célja, hogy termékeik használatával a fodrászok és vendégeik is csökkenteni tudják az ökológiai lábnyomukat, illetve cruelty free fejlesztési procedúráikkal képesek legyenek fellépni az állatkísérletek ellen. A KEUNE jövő évi tervei között szerepel továbbá az is, hogy formulái teljesen vegánok legyenek.

#3 A KEUNE gondolkodásmódjában kifejezetten pozitív, hogy termékeivel széleskörű látásmódra és az alkotói szabadság megélésére sarkallja a szakembereket. Ehhez természetesen a megoldási lehetőségek olyan tárházát biztosítja, hogy szinte bárki kedvet kapjon a fantáziadús, egyedi ötleteinek megvalósításához.

#4 Végül, de nem utolsó sorban, hatalmas előnye a márkának, hogy olyan részletes alapossággal fejleszti a termékeit, amik nagy mértékben hozzájárulnak a fodrászok munkájának elősegítéséhez. Magas fokú figyelmességről árulkodik például a styling és finish termékeinek egyedi számozási rendszere, ami egy egyedi számkombinációból áll.

A számkombináció első eleme a tartás/tartósság erősségét, míg a második a fényhatás intenzitását jelöli. Így senkinek nem kell hosszasan utána olvasnia, hogy milyen esetben melyik termék lesz a befutó.

Itt az idő, hogy te is megismerd a KEUNE márkát! keresd fel a csapatot, ehhez elérhetőséget itt találsz: https://keunehungary.hu/kapcsolat/ 

Köszönjük a meghívást a KEUNE Hungary csapatának! ✨

Képek: Dévai Zoltán