Keresés

KEVIN.MURPHY nyári hangulat

Néhány fotón keresztül éld át a KEVIN.MURPHY nyári partnertalálkozójának hangulatát.

Imádjuk a fülledt nyárestéket, a vízpartot és a jó hangulatú vacsorákat, beszélgetéseket. Szerencsére éppen ezt hozta el nekünk a KEVIN.MURPHY nyári partnertalálkozója is, ami egyben a 11. születésnapi buli is volt. A Kopaszi-gáton, az Öbölházban találkoztunk, beszélgettünk, jót mulattunk. 

Gloss Party by KEVIN.MURPHY

Az idei partnertalálkozó színes játékra hívott. Már a parkolóban feltűntek a csinosan öltözött, monokróm look-ok. A 2023-as év befutó színe egyértelműen a zöld volt és annak mindennemű pasztell árnyalata. A partyn megismerhettük a KEVIN.MURPHY őszi újdonságait, és a SHOWPONY bevezetéseit, amik izgalmas és merőben új színfoltot hoznak a fodrászok életébe. Személyes kedvencünk az ősz és göndör hajra elkészített pótrészek voltak. Ebből a videóból azonnal átjön az életérzés, nézd csak:

KEVIN.MURPHY kiemeltjei

Az Év közönségdíjas fodrásza az Instagram kommentek alapján Mikes Szabolcs fodrász lett.

Az Év szalonja pedig a VÄN szalon, akivel hamarosan hosszabb beszélgetést is olvashatsz oldalunkon.

Színpadon a VÄN szalon

Kapcsolódás és odafigyelés

A KEVIN.MURPHY hazai csapata minden megmozdulásával kiemelten támogatja a fenntarthatóságot, a környezettudatosságot és példaértékű abban is, amiként a rászorulók felé fordul és ahogyan teszi ezt. Idén például a tombolában való részvétellel három alapítvány munkáját tudtunk támogatni. 

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány kampányát, mellyel az azonnal és 0-24 órában elérhető tanácsadó chatbot működése biztosított a gyerekek védelméért:

https://adomany.sharity.hu/kampanyok/2324380/hu

A 10 millió Fa Alapítvány kampányát, mellyel Magyarország első FaMentő autójának munkáját tudjuk támogatni:

https://adomany.sharity.hu/kampanyok/3202633/hu

S végül, de nem utolsó sorban az Arany Pillangó Alapítvány kampányát, melyben Illés Fanni paralimpiai bajnok párizsi paralimpiát megelőző melegövi edzőtáborához tudtunk pénzbeli segítséget nyújtani:

https://adomany.sharity.hu/kampanyok/3213977/hu

Éld át a KEVIN.MURPHY party nyáresti hangulatát

Pörgesd végig a képeket, és már érezni is fogod a fülledt nyáresti party hangulatát. 

Képek: Valkó Brigitta és Glazer Patrik