Keresés

A legcukibb frizuraőrület - Az elrejtett macska

A legcukibb frizuraőrület – Az elrejtett macska esete.

Elrejtett macska? Micsoda, ez egy új frizuraőrület? Nagyon úgy tűnik, hogy a cicák mindenhol hódítanak. Ha akarjuk, akár szivárványszínű macskaformát is borotválhatunk a hajunkba, amit el is rejthetünk és voilá: készen van a legcukibb frizuraőrlet, az elrejtett macska.

A borotvált frizurák és az őrült hajtrend

Már egy ideje mindent megszálltak a felborotvált frizurák. Megannyi őrült mintát láttunk már. Az ufótól kezdve a szívecskén és a masnin át a villámig minden változatot megmutattak nekünk. És valljuk be egyik őrültebb volt, mint a másik. Mondjuk, ha jobban belegondolunk, akkor az extrém frizurák korszakát éljük, szóval nem kéne meglepődnünk ezen. Lehet ez a feltűnni vágyás eredménye, vagy csak nagyon egyediek akarunk lenni egy olyan társadalomban, ahol tényleg mindenki arra hajt, hogy kilógjon a tömegből. Az viszont tény, hogy egyedinek lenni iszonyú sok munka és fárasztó meló. Mindig újabb és újabb ötletekkel kell előállni, és bizonyítani, hogy az a legjobb, legtrendibb, legdögösebb. Néha sikerül, néha pedig nagyon mellé nyúlnak az ötletgazdák. Főleg a felnyírt hajak esetében.

Az elrejtett macska esete

Viszont most megtaláltuk a legcukibb és a legaranyosabb mintát. Egy édes kis macskát elrejtve a szivárványszínű frizura alá. Elsőre furcsának tűnhet. Ki annyira macskabolond, hogy a hajában is legyen egy? Plusz olyan gyorsan megnő, folyamatosan után kell nyíratni, egyes esetekben pedig festetni is. De ez nem probléma, főleg, ha a minta és az ötlet annyira jól sikerül, hogy mindenkit lenyűgöz. Nos, ez esetben annyira szép és aranyos a képek alapján ez az ötlet, hogy mi is csak olvadozni tudunk a fotókat nézve.

Hidden cat hair – a frizuraőrület eredete

A frizura egy orosz Instagram felhasználóhoz, @Katichkához kötődik, aki úgy gondolta mindig szeretné, hogy a macskája vele legyen. Hát nem csak gondolta, de meg is valósította ezt a dolgot. Méghozzá milyen szemrevaló eredménnyel. Sőt, ha a lány Instagram oldalát végignézzük, el kell ismernünk, a cuki macska minta bizony nagyon is passzol hozzá.

Ráadásul a minta csak akkor jelenik meg, ha feltűzi a haját. Nem mondjuk, hogy így már simán beolvadna a tömegbe, ahhoz túlságosan feltűnő jelenség, de ötletes, azt el kell ismernünk.

A legújabb frizuraőrület

Az elrejett macska frizura megvalósítása egy szentpétervári fodrász, bizonyos Aliya Askarova nevéhez fűződik. Szóval, ha valaki arra járna és kedvet kapna egy macska mintához, akkor mindenképp nézzen be hozzá.

Szöveg: Kristóf Anikó

  Képek: ittittittittitt, és itt