Keresés

Tökéletes hajápolás 9 másodperc alatt? Ez a Lisaplex!

Válaszd a Lisaplex termékcsaládot ha természetes összetevőkre vágysz!

Ha azt mondjuk olasz márka, ami növényi fehérje komplexszel dúsítja a termékeit, akkor nem másról beszélünk, mint a Lisap Milano-ról. Bár még mi sem olyan régen mélyültünk el a brand kínálatában, de egy biztos, mégis azonnal megszerettük a termékeinek és szolgáltatásainak hatékonyságát. Látványos eredményeinek köszönhetően a Lisaplex-termékcsalád különösen kiemelkedik a márka többi szortimentje közül, és most neked is megmutatjuk, hogy miért!

Növényi fehérje komplex mint a 21. század hajápolási innovációja

A Lisaplex sokkal több egy professzionális szortimentnél; úgy is tekinthetsz rá, mint a 21. század egyik legkorszerűbb technológiájára és hajszerkeszet helyreállító kezelésére. Azért merünk ilyen nagy szavakat használni, mert a Lisaplex termékeiben található növényi fehérje komplex rendkívüli innovációnak számít a fodrászat területén. Olyannyira, hogy segítségével most a hajápolás egy új dimenziójának kapuján kopogtatunk.

Lisaplex kezelés előtt
Lisaplex kezelés után

HOGYAN FEJTI KI HATÁSÁT A LISAPLEX-TECHNOLÓGIA?

A Lisaplex-technológia alapeleme egy növényi protein komplex, ami egyszerre garantálja a haj védelmét, rekonstrukcióját és a hajszálak dúsítását. A természetes eredetű fehérjéinek jótékony tulajdonságaival rugalmassá és fényessé varázsolja a hajszerkezetet, illetve ápolni kezdi a sérült területeket. Az már csak hab a tortán, hogy a legtöbb hajkezeléssel kompatibilis, tehát a frizurát ugyannyira képes megvédeni például a dauerolás és az állandó hajegyenesítés okozta károsodásoktól.

A növényi fehérje komplex két fronton fejti ki a hatását: a hajszerkezeten belül és a haj felszínén. A hajszerkezeten belül helyreállítja a haj természetes töredezésgátló tulajdonságait, ezzel pedig háromszor erősebbé teszi a tincseket. Ezenkívül a párás időjárási körülmények között is megvédi a frizurát. A haj felületén elsősorban az agresszív kémiai kezelések, a környezeti stressz és a hajformázás által okozott károkat csökkenti.

Lisaplex Bond Saver kezelés: a tökéletes hajápolás és hajszerkezet-helyreállítás receptje

A növényi fehérje azonban önmagában még nem elég, hatásának kifejtéséhez szükség van a tökéletes formulá(k)ra is. Ebben nyújtanak segítséget a Lisaplex Bond Saver termékek, amiknek összhatásával gyorsan és könnyedén lépünk a tökéletes hajápolás útjára. Nézzük is meg, milyen anyagokról van szó!

#1 BOND SAVER 1 VÉDŐFOLYADÉK

A Bond Saver 1 egy növényi protein komplexszel dúsított vedőfolyadék, ami megőrzi a haj keratinszerkezetének épségét, és helyreállítja, illetve újjáépíti a sérült részeket. Keverés során szőkítésnél, festésnél és hajerősítő eljárások során célszerű alkalmazni, tisztán pedig hajszerkezet-helyreállító kezeléseknél és a tartós hajkiegyenesítési szolgáltatások után.

#2 BOND SAVER HELYREÁLLÍTÓ SAMPON

A Bond Saver sampon helyreállítja, javítja és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. Nedves hajon kell alkalmazni, de ki is kell öblíteni. Hatása akkor lesz látványos, hogyha utána a Bond Saver kondicionálóval vagy maszkkal ápolod tovább a tincseket.

#3 BOND SAVER KONDICIONÁLÓ

A Bond Saver kondicionáló javítja és hidratálja a hajat, miközben csökkenti a töredezett hajvégeket. Az anyagot bőségesen és alaposan el kell oszlatni a hajhosszon és hajvégeken, de a párperces hatóidő leteltével ki is kell öblíteni.

#4 BOND SAVER MÉLYENHATÓ MASZK

A Bond Saver maszk komplex fényt és erőt biztosít a hajszálaknak. Hatásában a kondicionáló erejét biztosítja, csak még intenzívebb módon. Megmosott és nedves hajra kell felvinni, majd a minimum 10 perces hatóidő leteltével ki kell öblíteni.

#5 BOND SAVER HAJBAN MARADÓ KRÉM

A sornak még mindig nincs vége. Az intenzív tápláló termékek hatása fokozható a Bond Saver hajban maradó krémmel is, ami még tovább erősíti a hajszálakat és mérsékli a göndörödés esélyét. Elég belőle egy kis mennyiség, de fontos, hogy kizárólag törölközőszáraz vagy száraz hajon használd.

A krém kiemelkedő előnye még, hogy képes lerövidíteni a hosszú hajak szárítási idejét és intenzív tartást tud biztosítani számukra. Így a kezelés után nagyon könnyen elérhető vele a vendég által kívánt forma. (A termékkel kialakított styling a következő hajmosásig is képes megmaradni.)

+1 ÉS DOBPERGÉS: ÍME A 9 MÁSODPERCES CSODATERMÉK

A Bond Saver lamellás víz egyértelműen a Lisaplex család legfényesebben tündöklő tagja. Titka, hogy 9 másodperc alatt képes javítani és fényt adni a hajnak, legyen az bármilyen roncsolt. Segítségével sokkal könnyebb a haj kibogozása, simítása, fényesebbé tétele, illetve a hajvégek javítása.

Ha nem hiszed, járj utána:

Ahogyan a videóban is láthattad, nincs semmi ördöngősség a használatában, de jó, hogyha írásban is ismétlünk. Tehát, ha alkalmazni szeretnéd a lamellás vizet, a következőkre mindenképp figyelj:

  • Kizárólag hajmosás után használd!
  • Mielőtt felviszed, a haj felszínét töröld meg, minél több vizet próbálj meg felitatni a törölközővel!
  • Masszírod a hajba a hosszon és a végeken is! (Kilenc másodpercnél nem lesz szükséged több időre.)
  • A hatóidő leteltével alaposan öblítsd ki a hajból!

Adagolási útmutató: a professzionális vízből a hajhosszhoz és hajtípushoz megfelelő mennyiséget kell használni. Tekintve, hogy 1 adag 25 ml-nek felel meg, 1 adag csak a rövid, vékonyszálú hajakra lesz elég, míg a vastagabb, göndör vagy hosszabb tincsekhez 2-3 adag is kelleni fog.

Felkeltettük az érdeklődésed? Itt még tovább tájékozódhatsz:

HIVATALOS WEBÁRUHÁZ:

HTTPS://HAJKERSZIGET.HU/HU/LISAP/APOLOK/LISAPLEX

KÉPVISELŐK ELÉRHETŐSÉGE:

🔗 Illés-Asbóth Viktória

Telefon: +36-30-848-3940

🔗Gulyás Attila

Telefon: +36-20-510-0360

Forrás és képek: Lisap Milano