Keresés

Ezek voltak a Met Gála 2023 legnépszerűbb frizurái

Inspirálódj Te is a Met Gála 2023 legnépszerűbb frizuráiból!

A Met Gála a divatvilág egyik legfontosabb eseménye, melyet minden évben a New York-i Metropolitan Múzeumban rendeznek meg. Ez alól pedig 2023 sem volt kivétel, ugyanis május 1-jén újra ünnepelhetett a divatvilág. A rendezvény érdekessége, hogy annak tematikája és dress code-ja mindig változik és általában a múzeumban aktuálisan megrendezett divattörténeti kiállításhoz kapcsolódik. Ennek megfelelően az idei gála a Chanel 2019-ben elhunyt tervezője, Karl Lagerfeld előtt tisztelgett. Tarts velünk és nézd meg a Met Gála 2023 legnépszerűbb frizuráit!

Látványos, mégis egyszerű hullámok a Met Gála 2023-on

Amanda Seyfried A Mamma Mia! ismert színésznője, valamint Halle Bailye énekes-dalszerző az idei Met Gálán frizurájukat tekintve a látványos, mégis egyszerű hullámokat képviselték. Amanda Seyfried szőke haját ugyanis nagy és távolról is jól észrevehető loknikkal tarkította, Halle Bailey pedig barna, rövid haját az apró fonások mellett szintén hullámokkal tette érdekesebbé.

Amanda Seyfried és Halle Bailey a látványos, mégis egyszerű megjelenésre törekedtek

(képek forrásai: Amanda Seyfriend és Halle Bailey Instagram oldalai)

Fonott konty: egy igazán figyelemfelkeltő viselet

A fonott konty önmagában is egy igazán figyelemfelkeltő viselet, ez pedig különösen igaz akkor, ha az ékszerekkel van kombinálva, illetve akkor is, ha azt egy olyan hölgy viseli, akinek rengeteg haja van. Ez a hölgy pedig a Met Gálán Quinta Brunson amerikai író, producer, színésznő és humorista volt.

Quinta Brunson egy igazán figyelemfelkeltő hajviseletben érkezett a Met Gálára

(kép forrása: Quinta Brunson Instagram oldala)

“A kevesebb néha több”

“A kevesebb néha több.” Ezt a népszerű mondást igazolta Clara Delevigne divatmodell is, aki rövid haját egyszerűen kiengedve és kissé zöldre színezve viselte az idei Met Gálán. Ezzel, illetve a frizurájához választott ruhájával, kesztyűjével, gyűrűivel és sötét sminkjével egy vagány megjelenést kölcsönzött magának.

Clara Delevigne vagány megjelenése

(kép forrása: A divatmodell Instagram posztja)

Hajékszerek a Met Gála 2023-on

A haj ékszerekkel való feldobása mindig hatalmas népszerűségnek örvendett, ez pedig a divatvilág ezen eseményén sem volt másképp. Az ott megjelent ismert személyek közül ugyanis ketten is használták ezeket. Az ékszerek széleskörű felhasználhatóságát az is mutatja, hogy míg Florence Pugh színésznő rövid haját szerette volna feldobni egy látványosabb darabbal, addig Sydney Sweeney színésznő hosszú hajához választott egy egyszerű, fekete masnit.

Florence Pugh és Sydney Sweeney frizurái a 2023-as Met Gálán

(képek forrásai: Florence Pugh és Sydney Sweeney Instragram oldalai)

“Great Gatsby” hullámok

Grace Elizabeth frizuráját tekintve a múltba nyúlt vissza, ugyanis haja az ikonikus “Nagy Gatsby” frizurákra hasonlít. Az amerikai modell vizes hatással és erős hullámokkal dobta fel fekete haját, melyet ezüst gyöngyökkel, illetve színes sminkkel és ruhával egészített ki.

Grace Elizabeth divatmodell megjelenése a Met Gála 2023-on

(kép forrása: A divatmodell Instagram oldala)

Elegáns feltűzés a Met Gála 2023-on

Lily James színésznő az idei Met divatgálán a feltűzött haj mellett tette le voksát. Ezt a frizurastílust ezúttal egy elegáns konttyal és frufruval kombinálta. Ruháját pedig hajszínével megegyezően “választotta ki”.

Ha tetszett a cikkünk és inspirációra leltél, ne felejtsd el megosztani másokkal! 🙂

Borítókép: Pinterest