Keresés

A mézszőke lehet 2024 első trendje?

A sztárok meleg árnyalatokkal indították el az évet.

Az új év beköszöntével ismét megannyi lehetőség vár ránk a fodrásziparban is. Az első trend már december végén beindult, ami úgy néz ki, januárban teljesen kinőheti magát. Vajon a mézszőke lesz 2024 telének nagy fogása?

Mi is az a mézszőke?

A meleg árnyalatok közt a mézszőke az egyik legismertebb darab, mely mondhatni mézédes megjelenést kölcsönös a viselőjének. Egy középtónusú, a hetvenes évekből származó szín, ami annak idején nagyon nagy népszerűségnek örvendett.

Manapság gyakran hullámokkal vagy dús hajjal párosítják, és frizuraként akár frufrut is vágathatsz, ami így bájos és nőies hatást ad. 

A mézszőke meleget ad télen is

A sztárok úgy gondolták, az új év közeledtével valami meleget kell csempészniük a mindennapokba, és sokan a mézszőke mellett döntöttek. A szín azért is kedvező, mert kevés szőkítést igényel, így "kíméletes" az elkészítése, ennek ellenére ugyanolyan ápolást igényel, mint testvérárnyalatai.

Ha te is gondolkozol rajta, íme pár tipp az ápoláshoz:

  • Használj színkímélő termékeket! Vannak kifejezetten szőke hajra kifejlesztett darabok, de már a sima festett hajra való samponok és balzsamok megoldások lehetnek.
  • Hetente egyszer hamvasító samponnal is moss hajat, ezzel elkerülöd a nem kívánt rezes árnyalatokat.
  • Amennyiben lehetőséged van rá, használj utolsó lépésként fényességet növelő ápolókat, hogy teljes legyen a tökéletes megjelenés. A fényességre való törekvés nem csak esztétikai, de egyúttal megakadályozod, hogy a hajszín idő előtt kifakuljon.

Így hordják a sztárok a mézszőke hajat!

Selena Gomez
Kim Kardashian
Keke Palmer
Rihanna
Rosie Huntington-Whiteley 
Hailey Bieber

Te bevállalnád?

Fotók: Pinterest