Keresés

Modern Romance Collection 2018

Inspirálódj a Modern Romance Collection 2018 segítségével!

Az idei év legnagyobb trendjei közé nemcsak a természetes árnyalatok és tónusok tartoznak, hanem a magabiztos, extravagáns nőies színek is. Ezt bizonyítja a Gary Taylor és Edward & CO által megálmodott Modern Romance Collection is, amely a frizurák intenzitásával azonnal magával ragadja a tekintetet!

Gary Taylor Modern Romance kollekciójának ambivalenciája egyedi megjelenést teremt és egyértelműen divatot diktál. A 21. századi nő legjelentősebb értékeit fejezi ki, amellyel teljes mértékben képes felvállalni egyéniségét és stílusát. A romantikus göndör tincsektől és erős intenzitású színektől kezdve, a modern és minimalista “élére vasalt” hajszerkezeten át, képes előhívni a magabiztos nőt, aki nem ijed meg a saját árnyékától, és… az extravagáns frizuráják viselésétől sem. A Modern Romance Collection a merész formákkal és lenyűgözően gazdag színvilággal fejezi ki az erős nők szépségét és identitását.

Gary Taylor: Modern Romance Collection 2018

Hair: Gary Taylor, Edward & Co

Photography: John Rawson

Styling: Jared Green

MUA: Maddie Austin

Neked hogy tetszik ez a kollekció? Még több menő kollekciót találsz a Fodrászinfó megújult Instagram oldalán. Kattints ide és kövess minket!