Keresés

Nyári hajfonat trend: a halszálkától a vízesésig

Inspirációért jó helyen jársz: nyári hajfonat trend minden mennyiségben!

Minél több kreatív kéz, annál többféle örökérvényű és divatos hajfonat. Inspirálódj nyári hajfonat trend cikkünkből. Neked melyik a kedvenc?

Ahogyan a divatvilágnak is megvannak az örök klasszikusai, úgy a frizurák terén is mindig megmaradnak formák és technikák, amelyek időtállóak. Az elmúlt időszaknak – és nem mellesleg a fesztivál szezonnak is -, az egyik legnagyobb sztárja a hajfonat. Senki nem unja, mindig látványos és egyedi megjelenést biztosít, ezért nem véletlen a töretlen népszerűség. Összegyűjtöttük a Fodrászinfó kedvenceit a halszálka fonattól a vízesés fonatokig. Inspirálódj velünk!

Nyári hajfonat trend – 5+1 Fodrászinfó kedvenc

Munkahely, szórakozás, edzőterem vagy egy különleges alkalom? Ha frizura ötleteken gondolkozol, akkor létezik egy örök és mindig divatos aduász, a hajfonat. Nemcsak funkcionálisan tekinthető jó választásnak, hanem a fodrász kreativitásának is végeláthatatlan lehetőséget biztosít. A lehető legegyszerűbb fonatoktól kezdve a bonyolultabb megoldásokig az összes fonat technika és típus variálható copffal, konttyal, félig ilyen és félig olyan megoldásokkal, aminek köszönhetően egy egyedi és karakteres look jön létre. A meleg időben is praktikus, hogyha hajunkat összefogva viseljük. Itt a nyár, úgyhogy itt vannak a Fodrászinfó kedvenc hajfonat típusai is!

#1 Boxer fonat: szexi megjelenés az edzőteremben is

A boxer hajfonat merész, szexi és vagány – és nem utolsó sorban kényelmes -, nem véletlen, hogy sok sportoló kedvenc hajviselete. Ha éppen a napi rutin első állomása az edzőterem, a második pedig egy különleges találkozó vagy esemény, ezzel a fonattal biztos, hogy nem fogsz mellényúlni!

#2 Top knot és fonat: 2019 kedvenc frizura slágere

Az elmúlt években hihetetlen nagy sikernek örvend a rövidebb és hosszabb hajú nők – de még a férfiak körében is -, a hajtetőn szabadon összefogott apró konty, a top knot. Mondanunk sem kell, hogy különféle fonatokkal variálva a látvány még menőbb. A direkt “kócos-gubancos” messy hair így kap egy egyedi kivitelezést, amelytől minden ember személyisége és karaktere életre kel. Egy kis konty, két kis konty, na meg a kedvenc fonatod, utána pedig tutira vonzod a tekinteteket!

#3 Reverse fonat: amikor a frizurád is perspektívát vált

A reverse braid, azaz fordított fonat nem más, mint amit neve előre el is árul. A technika szerint a frizura elkészítése egy új perspektívába kerül, ugyanis a nyaktól indítva emelkedik a fejtető irányába, ami egy konttyal vagy copffal egybekötve gyönyörű megoldást nyújt. Hogy hol tudjuk elképzelni? Bárhol! Egy nívós és kiöltözős esemény keretein belül legalább annyira lenyűgöző, mintha a munkahelyi dresscode kiegészítéseként dobnád fel vele az irodai outfited. Jól jegyezd meg, a reverse fonat mindig jolly joker!

#4 Holland fonat: a romantikus frizurák legegyszerűbb módja

A szépségiparban sokat halljuk – de nem eleget -, a kevesebb néha bizony több. Nincs ez másképp egy frizura esetében sem. Olykor nincs szükség másra, csak letisztult, precíz és igényes formákra, amelyhez a holland fonat az egyik legjobb választás. Elkészítése sem a legbonyolultabb manőver, plusz hihetetlen fiatalos és romantikus megjelenést biztosít viselőjének.

#5 Vízesés fonat: gyönyörű look minden hajtípusra

A vízesés fonat – waterfall braid -, szintén az elegánsabb, egyszerű, de nagyszerű hajfonat kategória üdvöskéje. A név megintcsak nem hazudtolja meg önmagát, a laza hajon keresztbe szőtt szálak valóban a vízesés dinamikus mozgását idézik. Mindenki legnagyobb szerencséjére ez az a fonási technika, amely nem ismeri a lehetetlent. Minden hajtípusú, hajszínű és különböző hajhosszal rendelkező hölgynek ugyanolyan gyönyörű megjelenést biztosít. A szavak helyett mutatunk pár inspiráló képet is!

#5+1 Halszálka fonat: a szimmetrikus frizura-effekt

Nem fogunk senkit áltatni, a fishtail braid, azaz halszálka fonat elkészítése korántsem a legegyszerűbb technikának tekinthető, de ez ne szegje kedvedet! Egyrészt nem létezik lehetetlen, másrészt mire másra vannak a jobbnál jobb szakemberek? A fishtail braid a finom, apró szálak összefonásával ad egy szimmetrikus frizura-effektet, amely mindenképp egyedülálló lookot alkot. Ezt figyeld!

  Neked melyik lesz a kedvenced?

Forrás: Style Craze

Képek: Pinterest