Keresés

Őszi hajszíntrendek és a nyári kiszáradt hajszerkezet intenzív újjáépítése

A Stella hajszerkezet újjáépítés megoldását tárja elénk.

Sajnos vége a nyári melegnek, de ezt nem biztos, hogy a hajunk is bánja! A nyári napsütés és meleg hatására kiszáradt, fakó, intenzív ápolásra vágyó haj fellélegezhet az ősz beköszöntével. Az évszak trendjei között 2020-ban a mély, telt földszínek meleg és hideg árnyalatait köszönthetjük – legyen szó a hamvas, természetes, csokoládé és dohányszínekről, vagy a mahagóni, lila-padlizsán és a merészebb rezes és vörös árnyalatokról! A szép szín azonban önmagában nem elég, az egészséges, fényes haj visszaállításához prémium minőségű ápoló hajfestékre és kiegészítő hajszerkezet-újjáépítésre van szükség. Mutatjuk, hogy erre milyen megoldást kínál a STELLA!

STELLA őszi termékkínálat 2020

#1 Stella VitaCOLOR LUX Professional hajfesték

A ragyogó őszi hajszínek eléréséhez a legjobb választás az újgenerációs, 100 ml-es, mikropigmentes, ammóniaszegény, természetes összetevőket tartalmazó hajfesték, amely „Védve fest, festve ápol”!

STELLA TIPP: a megfelelő szín elérése érdekében a saját egyedi hajkímélő oxidálótejével alkalmazd!

MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Mert a legújabb technológiai fejlesztések eredménye, így a hajvédő és –kímélő formula, a mikropigment-technológia és az alacsony ammóniatartalom (0,8 – 1% szupervilágosítók esetén 1, 5%) együttesen garantálják

  • az ősz haj 100%-os fedését,
  • a haj maximális védelmét,
  • az egyenletesen csillogó, tartós színárnyalatokat,
  • és a prémium minőségű maximális eredményt!

A hajfesték értékes összetevői – selyemprotein, karité vaj, egzotikus gyümölcskivonatok, olajok – regenerálják és védik a haj szerkezetét és a fejbőrt. Mindemellett briliáns fényt, selymességet és könnyen kezelhetőséget biztosítanak a hajnak, miközben a hosszan tartó színeredmény is garantált. Ha mindez nem volna elég, akkor azt is eláruljuk, hogy a termékek egy hajöregedést gátló formulával vannak ellátva, így a frizura védve van a külső környezeti ártalmaktól is.

ŐSZI HAJSZÍNTRENDEK:

A VitaCOLOR LUX színei között a feketétől egészen a platinaszőkéig megtalálható minden árnyalat: hamvas és aranybarna földszínek, merész rezes, vörös, padlizsán és mahagóni árnyalatok- ha őszi hajszíneket szeretnél készíteni, már csak el kell engedni a fantáziádat!

A színválasztáshoz a színskálát tekintsd meg a www.stellazrt.hu/katalógusok/szinkartyak oldalon!

INSPIRÁCIÓKÉNT NÉZD MEG KÁSZONYI ILDIKÓ ÉS KÁSZONYI GERGELY MESTERFODRÁSZ VIDEÓJÁT, AMELYBEN RÉSZLETESEN BEMUTATJÁK A HAJFESTÉKEK ALKALMAZÁSÁT ÉS A VIBRÁLÓ SZÍNEREDMÉNYT:

A videóban szereplő összes terméket megvásárolhatod a STELLA webshopjában, ha érdekel, akkor KATTINTS IDE!

#2 Stella VitaCOLOR LUX Professional Vitaplex gyorsregeneráló

A maximális hajápolás érdekében próbáld ki a termékcsalád hajszerkezet újjáépítő Vitaplex gyorsregenerálóját, amely használható a VitaCOLOR LUX hajfestékekkel, szőkítőporral, illetve önálló kezelésként is:

A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI:

  • STELLA VitaCOLOR LUX OXIDÁLÓTEJEK: speciális védelem, magas fényhatás, egyedi összetétel (3%, 6%, 9%, 12%; 200 ml, 100 ml)
  • STELLA VitaCOLOR LUX SZŐKÍTŐPOROK: pormentes kék színű olvadó mikrogranulátummal és zöldalma illattal védi a felhasználó és vendége egészségét (100 gr, 400+100 gr. grátisz)
  • STELLA VitaCOLOR LUX SZÍNEZŐ MELÍRPOR: szőkít, színez, csíkoz és árnyal egy műveletben. Segítségével elérhetőek a divatos merész árnyalatok (bíborvörös, tűzpiros): szikrázó tüzes csillogást, magasfokú színintenzitást biztosít. (100 gr)
  • Lady STELLA VITALINE FOLYÉKONY HAJREGENERÁLÓ SZÉRUM: lenmagolaj segítségével, fényesebbé varázsolja a hajat, csillogóbbá teszi a színeket, illetve ápolja, regenerálja a töredezett hajvégeket. Kiválóan alkalmazható önmagában regenerálóként, de hajfestékhez, szőkítőporhoz adagolva (4-5 csepp) is használható.

VÁSÁSRLÁSHOZ KATTINS IDE!

A teljes kínálatért és árakért látogass el a Stella Zrt. webáruházába:

WWW.STELLABEAUTY.HU

A részletes információkért, teljes árukínálatért, hajfestési útmutatók megtekintését látogass el a www.stellazrt.hu/katalogusok menüpontra.

Információk a rendelés és továbbértékesítési lehetőségekről:

e-mail: ertekesites@stellart.hu

mobil: +36-30-820-3203

A STELLA TREND ÚJDONSÁG KATALÓGUSÁNAK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS IDE!

Szöveg, képek, videó: Stella Zrt.