Keresés

Showpony: szemléletmódváltás a hajhosszabbítás és hajdúsítás területén (videóval!)

A Showpony képzése minden képzeletet felülmúlt!

Idén nyáron, a KEVIN.MURPHY születésnapi buliján találkoztunk először a Showpony Professional márkaképviseletével. Akkor még csak épp, hogy betekintést nyertünk a hajhosszabbítás és hajdúsítás területén kiemelkedő ausztrál brand világába, most viszont egy átfogó Look&Learn képzés során mélyebben is megismertük a márka értékteremtő piaci szerepét. Egészen elképesztő élményben volt részünk, mutatjuk is, hogy milyen tudással gazdagodtunk az oktatás alatt.

Paradigmaváltás a hajhosszabbítás és hajdúsítás területén

Amikor a hajhosszabbítás témakör szóba kerül, a legtöbb ember lelki szemei előtt nem épp egy pozitív kép jelenik meg. Ilyenkor mindenki elképzeli, hogy ki az a típus, aki egy ilyen szolgáltatást igényel, miért teszi, és akarva akaratlanul tévképzeteket társít hozzá. Viszont amint sikerül átlátni a közvélemény negatív megítélésén, hamar kiderül, hogy mind a hajhosszabbítás, mind a hajdúsítás, sokkal átfogóbb és komplexebb problémákra képes megoldást nyújtani, mint azt előre gondolnánk – a Showpony Professional olvasatában legalábbis egészen biztosan.

Néhány gondolat erejéig már korábban is találkoztunk az ausztrál hajhosszabbító márka alapértékeivel és filozófiájával, de most egy képzés keretében ismerhettük meg a teljes hátterét.

SHOWPONY PROFESSIONAL OKTATÁS AZ NDUSTRIALSTUDIOS FOTÓSTÚDIÓBAN

November 28-án az NdustrialStudios fotóstúdióba látogattunk, hogy Császár Eszter és Gulyásné Mustó Ágnes (Musti) fodrászok elkalauzoljanak minket a hajhosszabbítás egy új dimenziójába, a Showpony Professional világába. Eszter és Musti szakmaiságánál aligha kaphattunk volna tökéletesebb alapot, hiszen a két szakember épp a hajhosszabbítási és hajdúsítási szolgáltatásokra alapozva hozta létre vállalkozását, a PROHair Budapestet.

Az üzletük megnyitásakor céljuk az volt, hogy a kevés, megritkult hajú, vékonyszálú vendégeiknek is olyan alkalmi, esküvői frizurákat tudjanak készíteni, amit ők egyszer kislányként megálmodtak.

Ennek köszönhetően most már lassan három éve, hogy elsajátították annak a fodrászati területnek a képességeit, amitől a legtöbben még ma is ódzkodnak. Így nem véletlenül, hogy szinte elsők között tesztelték a Showpony Professional termékeit és lettek a termékek megszállottjai.

HOGYAN KAPCSOLÓDIK A SHOWPONY PROFESSIONAL ÉS A KEVIN.MURPHY?

Először a KEVIN.MURPHY születésnapi buliján hallottunk a Showpony-ról és most is a magyarországi csapat szervezésében kaptunk meghívást az oktatásra. De miért? Hogyan kapcsolódik e két márka?

Azon kívül, hogy mindkettő Ausztráliából származik és magas minőségű termékeket kínál, a következő közös pont, hogy a legnagyobb KEVIN.MURPHY fotózások és show-k már évek óta nem jönnének létre Showpony póthajak nélkül. Észre sem vetted, igaz? Persze, hogy nem, hiszen épp ez az egyik kiemelkedő pozitívuma ennek a márkának: az a diszkréció, finomság és természetesség, amivel dolgozik. Mutatjuk is, hogy mit kell még tudnod róla.

Póthajjal történő értékteremtés, avagy minden, amit a Showpony képzésen tanultunk

Bár a Showpony Professional itthon még csak most bontogatja a szárnyait, fontos tudni, hogy már egy ideje jelen van a nemzetközi piacon. A tudásbázis az alapító, Stephanie Mason családjánál keresendő, akik 35 éve sikeresen működtetnek egy ausztrál márkát, mely parókák előállításával foglalkozik.

A család legifjabb hölgy tagja, Stephanie mindezt tovább gondolta és egy olyan brandet hozott létre, ami minden szempontból úttörő szemléletmódot képvisel a hajhosszabbítás piacán:

  • Környezettudatosságra sarkall: az első fenntarthatóan csomagolt hajhosszabbító márka világszerte.
  • Kiváló minőséget képvisel: termékeit igazi, emberi (80%-ban indiai, 20%-ban európai) hajból állítja elő, amihez a márka ügynökei teljesen etikus forrásból szerzik be az alapanyagot. Továbbá a megfelelő minőség garantálása érdekében, a gyártás során a termékek egy 6 lépéses minőségbiztosítási protokollon is keresztülmennek.
  • A természetesség jelentőségének üzenetét hirdeti: portfóliójában kizárólag olyan 36 természetes árnyalat található, amik a naturális, valódi szépség fontosságára hívják fel a figyelmet.
  • Új szemléletmódot ad a fodrászok kezébe: a hajhosszabbítás értékteremtő, önbizalmat biztosító erejére helyezi a hangsúlyt, aminek köszönhetően elképesztően sok nő nyerheti vissza önmagába vetett hitét.
  • Kortól független: a Showpony termékeit kortól függetlenül ajánlja a vendégek számára, amire nagy hangsúlyt fektet reklámkampányában is.

A VILÁG LEGDISZKRÉTEBB HAJHOSSZABBÍTÁSI ÉS HAJDÚSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSA

Miután Eszternek és Áginak köszönhetően többet is megismertünk a Showpony történetéből és filozófiájából, a képzés további részében gyakorlatban is megfigyelhettük, hogy mitől is annyira innovatív és más ez a hajhosszabbító márka, mint a többi.

Az első és legfontosabb, hogy teljesen más szemlélettel közelíti meg a vendégeket. A póthajat nem kizárólag trendként, mindinkább életminőségjavító eszközként definiálja és használja. Elsősorban azoknak a nőknek nyújt megoldást a problémájukra, akiknek hajhullás miatt megritkult a hajuk vagy egyébként olyan hajminőséggel és -mennyiséggel rendelkeznek, ami nem tenné lehetővé álmaik frizurájának megvalósítását.

Másodsorban akkor is megoldást nyújt, amikor valaki allergia miatt nem festetheti a haját vagy a hajszerkezetének roncsolása nélkül szeretne megújulni. Egyszóval a Showpony hajhosszabbítások és hajdúsítások olyan mindennapos hajproblémákat igyekeznek kezelni, amiknek megszüntetésével bármelyik nő számára visszaadja a magabiztosságát.

A Showpony póthajak gyakorlatilag észrevehetetlenek, természetesek és elképesztően diszkrétek. Olyannyira, hogy bárki, aki valaha úgy gondolta, hogy soha nem fekteti a pénzét hajhosszabbításba, azonnal elgondolkodik rajta. Soha nem mondd, hogy soha!

A KÉTELYEK ELOSZLATÁSA: A HAJHOSSZABBÍTÁSRA ITTHON IS VAN IGÉNY

A Look&Learn oktatás kiemelkedő gondolatai között többször elhangzott az is, hogy a legtöbb fodrász tart attól, hogy nem lesz igény egy ilyen típusú szolgáltatásra a szalonjában. Ági és Eszter azonnal eloszlatta a kételyeket és többször is kitért rá, hogy a megfelelő kommunikáció és konzultáció meghozza a gyümölcsét.

SHOWPONY A GYAKORLATBAN:

  • Igénytől függően minimum 15 perc, maximum 1 óra a felhelyezés (A teljes fejes hajdúsítás a gyakorlott fodrászok számára 30 perc.)
  • Lehetőség van arra, hogy csak a haj elülső részébe kerüljön néhány plusz tincs.
  • A teljes fejes hajdúsítás sem akadály.
  • Rövid hajban is tökéletesen alkalmazható a “láthatatlan” illesztés miatt.
  • Az árakat a felhasznált tincsek darabszáma alakítja.

Ideje, hogy te is másképp gondolkodj a hajhosszabbításról, ezt figyeld:

Hol érhető el a termék?

Kattints ide a hivatalos weboldalra! 🙌

Hasznosnak találtad beszámolónkat? Minden lájkot és megosztást köszönünk! 🙂