Keresés

A STELLA bővítette a VitaCOLOR Lux termékkínálatát: te próbáltad már?

A VitaCOLOR Lux termékei az egyedülállóság jegyében!

Többször olvashattál már nálunk a STELLA egyik kiemelkedő szortimentjéről a VitaCOLOR Lux termékcsaládról. Mélységeiben viszont sosem mutattuk be neked az egyedülálló formulát, ezért most elérkezettnek láttuk az idejét, hogy megismerd azokat a színváltoztató anyagokat, amiket a márka a hajfestékek új generációjaként emleget.

“Védve fest, festve ápol” – ezért érdemes a STELLA VitaCOLOR Lux terméket választani

Az ammóniaszegény és a gyümölcsolaj-kivonatú hajfestékformula – ahogy a szlogenje is mondja:“Védve fest, festve ápol”. Mire utal ez pontosan? Az újgenerációs mikropigment-technológiával előállított, olajbázisú, természetes kivonatokat tartalmazó, ápoló hatású hajfesték korszerűsége elsősorban a csökkentett ammóniatartalmában rejlik, ugyanis úgy képes tartóssá varázsolni a vendégek hajszínét, hogy a festés közben nem roncsolja a hajszálak szerkezetét. Az eredmény mindig egy gyönyörű, fényes és tartós árnyalat. A termék további előnye, hogy:

  • 100%-os őszhajfedést biztosít,
  • gazdaságos kiszerelésben is elérhető (100 ml), aminek keverési aránya 1:1,5,
  • természetes összetevőivel (például selyem proteinnel, shea vajjal, egzotikus gyümölcsolaj-kivonatokkal) képes ápolni, regenerálni és visszaállítani a haj egészséges állapotát,
  • UV-szűrővel is védi a hajat a káros hatásoktól.

A STELLA VITACOLOR LUX TERMÉKCSALÁD AZ ALÁBBI SZORTIMENTBŐL ÁLL:

#1 STELLA VitaCOLOR Lux oxidálótej: speciális védelem, magas fényhatás, egyedi összetétel. Egyedülálló tej formulával, mandulakivonattal, krémes állaggal rendelkezik. Kiszerelés: 3%, 6%, 9%, 12%; 200 ml, 100 ml.

#2 STELLA VitaCOLOR Lux szőkítőpor: pormentes, kék színű, olvadó mikrogranulátum, ami zöldalmaillattal védi a felhasználó és a vendége egészségét. Kiszerelés: 100 gr, 400+100 gr. grátisz.

#3 STELLA VitaCOLOR Lux színező melírpor: szőkít, színez, csíkoz és árnyal egy műveletben. Segítségével elérhetőek a divatos merész árnyalatok (bíborvörös, tűzpiros): szikrázó tüzes csillogást, magas fokú színintenzitást biztosít. Kiszerelés: 100 gr.

#4 Lady STELLA Vitaline folyékony regeneráló szérum: a lenmagolaj segítségével, fényesebbé, puhábbá varázsolja a hajat, csillogóbbá teszi a színeket, illetve ápolja, regenerálja a töredezett hajvégeket. Szilikon tartalmánál fogva kívülről képez védőréteget a hajszálakon. Kiválóan alkalmazható önmagában regenerálóként, de hajfestékhez, szőkítőporhoz adagolva (4-5 csepp) is használható.

Lady STELLA Vitaline folyékony regeneráló szérum

Tudtad? A STELLA tovább bővítette a multifunkciós hajápoló-kínálatát

A STELLA tovább bővítette a multifunkciós hajápoló-kínálatát! Így a népszerű VITAPLEX hajszerkezet-újjáépítő és gyorsregeneráló készítmény mellé, kifejlesztette a kifejezetten vegyi károsodást elszenvedett hajak tökéletes ápolószerét is. Ezt figyeld! Most már elérhető:

  • a VitaColor Lux VITAPLEX 1-2 egy olyan hajszerkezet-újjáépítő, gyorsregeneráló és hajhidratáló készítmény, ami lehetővé teszi a sérült, töredezett haj természetes állagának gyors helyreállítását.
  • a VitaColor Lux VITAPLEX 3-4 pedig egy olyan intenzív gyorsregeneráló termék, aminek a vegyileg roncsolt, legkárosodottabb hajak ápolása és természetes állagának helyreállítása sem okoz kihívást.

Te kipróbálnád? 😉

A STELLA Beauty honlapon megtalálod a termékeket és a közelgő rendezvényekről is itt értesülhetsz. https://stellabeauty.hu/

A károsodott haj ápolószere

Szöveg: STELLA Zrt

Képek: STELLA Zrt.