Keresés

Színezd újra a szalonod a Framar új eszközkollekciójával!

Bemutatjuk a Framar új eszközkínálatát. Fedezd fel velünk!

A nyári pezsgés mindenki életébe önfeledtséget csempész. Ilyenkor a legtöbben újra feltöltődünk, megtelik az életünk számtalan spontán pillanattal, és azonnal kedvünk támad a teljes megújuláshoz. Mit szólsz, ha most nemcsak a magánéletedet, de a szalonod is megtöltöd a szivárvány színeivel? Ehhez nincs is másra szükséged, mint a Framar legújabb PRIDE eszközkollekciójára! Ha kíváncsi vagy, görgess tovább!

Ha Framar, akkor professzionális festőeszköz!

A Framar brand története egészen 1968-ig nyúlik vissza, amikor Frank Gallót teljesen lenyűgözte a fóliával történő hajfestési technika. A szakember olyan mértékben beleszeretett ebbe az újdonságba, hogy végül a saját márkaképviseletének termékeivel, tökélyre fejlesztette a használatát. A családi vállalkozás ennek köszönhetően hamar kinőtte magát, a Framar-t napjainkban is az egyik piacvezető brandként tartják számon a szakemberek – nem véletlenül. A trendi és professzionális fodrászeszközök prémium minősége a vendégeknek is hatalmas élményt nyújt, hiszen a tükörben látott végeredmény nagyban függ a színvonalas termékhasználattól. A Framar legújabb dobásával megint elhozta számunkra az önfeledtség, a kreativitás és a szabadság elixírjét, termékeit a szivárvány színeivel varázsolta újjá: ezt figyeld!

Framar PRIDE Edition 2020

A Framar eszközöket már biztosan számtalanszor használtad, de mi lenne, ha most az új kollekcióval dobnád fel a fodrászüzleted? A PRIDE Edition termékei a szivárvány árnyalataival árasztják magukból a felhőtlen boldogság idilljét, aminek üzenete nem más: a sokszínűségre szükség van! Kíváncsi vagy, hogy milyen termékeket vásárolhatsz az új kiszerelésben? Már mutatjuk is!

#1 FÓLIÁK:

A Framar ikonikus és utánozhatatlan dombornyomott fóliái, amelyek egyáltalán nem csúsznak ki a hajból, megérkeztek PRIDE kiszerelésben is! Mindegy, hogy az előre vágott verziót vagy a 100 méteres végtelenített változatot szeretnéd megvásárolni, mindkettő fajtát megtalálod a szivárvány színeiben pompázva. Tutira extra színt visz majd a munkádba!

A terméket ide kattintva tudod megvásárolni!

#2 ECSETEK:

A Framar szabadalmaztatott accusoft sörtetechnológiával kiképzett ecsetei is megtalálhatóak most az új eszközkollekcióban. Érdemes elgondolkodni a termék kipróbálásán, ugyanis egy nagyszerű végeredményt lehet vele elérni! A sörte végei el vannak puhítva, így kiválóan alkalmazhatóak a balayage technikáknál, illetve a precíziós hajfestéseknél is!

A terméket ide kattintva tudod megvásárolni!

5+1 dolog, amiért érdemes a Framar új PRIDE kollekcióját választanod!

#1 elfogadás: a mai világban az egyik legnagyobb erény, hogyha képesek vagyunk mindenkit úgy elfogadni, ahogy van. Ezzel nem csak számukra üzenünk, de önmagunknak is bizonyítunk: egyenlőek vagyunk!

#2 összetartozás: társas lényeknek születtünk, akiknek szükségük van a kapcsolódásokra, a kapcsolatokra, és arra, hogy egymással törődjünk. A PRIDE szimbolikája arra hívja fel a figyelmet, hogy képes vagy önmagadon túl, szociálisan involválódni mások életébe.

#3 sokszínűség: individuumok vagyunk, és habár léteznek egyetemes emberi tulajdonságok, senkiből nincs még egy. A szivárvány színei éppen erre a sokszínűségre hívják fel a figyelmet, ezért, ha hiszel az egyedi értékek kinyilatkoztatásában, az új eszközöket neked találták ki!

#4 béke: csak akkor tudsz békében élni önmagaddal, hogyha a környezeteddel is megtalálod a harmóniát és az egyensúlyt.

#5 érzékenyítés: bármiben is hiszel, bármilyen normák mentén is nevelkedtél, igazán csak az számít, hogy mennyire tudsz ember maradni akkor, amikor a véleményed egy másikkal szemben áll.

#5+1 fodrász élet: habár szakemberként biztosan mindig a feketére esküszöl – legyen szó a ruhatáradról vagy a kávédról -, a PRIDE kollekció eszközei tutira feldobják majd az outfited! 😉

Vásárold meg most a Framar legújabb termékeit!

Nem érdemes habozni, ugyanis a PRIDE kollekció limitált széria! Ha nem szeretnél lemaradni a nagyszerű ajánlatról, akkor még most kattints a “megvásárolom” gombra, és legyél az új kiszerelés boldog tulajdonosa:

MEGVÁSÁROLOM

Forrás és képek: Framar Hungary