Keresés

Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt!

Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt! Hogyan lehetséges? Íme a megoldás!

Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt! Hogyan lehetséges? Íme a megoldás!

Ha egyszerre szeretnél új hajszíneket kipróbálni és felturbózni szalonszolgáltatásaid listáját, akkor elérkezett az ideje, hogy megismerd a Schwarzkopf Professional kibővült termékcsaládját. Az IGORA COLOR10 nemcsak új hajszínekkel egészítette ki termékszortimenjét, de létrehozott egy új hajfestés szolgáltatásra megalkotott márkát is. Nem győzöd kivárni a hatóidő végét, szeretnél időt spórolni egy hajfestés során is? Varázsolj vendégednek trendi hajszínt, csupán 10 perc alatt!

Új lookok és szalonszolgáltatások az IGORA COLOR10 termékeivel

Az új IGORA COLOR10 szolgáltatások a természetes és hideg árnyalatok lenyűgöző választékát kínálják, amelyek mindegyikével kifinomult, diszkrét, mégis trendi eredményeket érhetsz el. A Schwarzkopf Professional csapata két vadonatúj, szalonok számára kifejlesztett szolgáltatást alkotott meg, amelyekkel a szakemberek teljes mértékben kihasználhatják az új árnyalatok előnyeit. De mégis hogyan?

#1 COLOUR GRADING TECHNIKA

Ha egy kifinomult, de egyben vagány lookra vágysz, nincs jobb választás a színeket káprázatosan kiemelő Colour Grading technikánál! A tökéletes hatáshoz szabadkézi technikára és finom árnyalásra van szükség. A folyamat nem bonyolult, csupán a sötétebb árnyalatokat vidd fel a lenőtt részekre, a haj hosszán pedig dolgozz szőkébb tónusokkal. A végeredmény garantáltan tökéletesen természetes hatású lesz!

#2 SHINE HALO LOOK

A Shine Halo Look egy finom árnyalatokat kombináló, multidimenziós hatású stílus. Ennek elkészítésénél három különböző árnyalattal kell dolgoznod, amelyeket hátulról előre, leválasztásonként kell felvinned a hajra. A leválasztások mértékét és a kiválasztott árnyalatokat igazítsd a haj hosszához és sűrűségéhez, hogy az eredmény mindenképp egy ragyogó, vendég szemét és szívét elkápráztató frizura legyen.

10 perces trendi hajszín, Fast-Colour technológia, gyümölcsöző szolgáltatás

Benned is biztosan felmerült a kérdés, hogy mégis hogyan lehetséges, hogy több órával ellentétben most elég legyen 10 perc egy új hajszín eléréséért? A válasz pofon egyszerű: Fast-Colour technológia. A gyorshordozóként működő aminosavhordozó-technológiának köszönhetően, a színpigmentek sokkal gyorsabban képesek beépülni a hajszálakba, és ez még nem minden! Az IGORA COLOR10 nem csak, hogy rengeteget időt megspórol számodra, de ápoló formulájának köszönhetően hosszantartó színeredményt és akár teljes fedést is biztosít. A teljes termékszortiment összesen 32 árnyalatból áll, amelyek teljes mértékben keverhetőek egymással. Ez nem jelent mást, mint egy üzleti potenciált és egy felvirágzó szolgáltatást, ami csak rád vár!

Mire vársz? Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt!

Szöveg: Schwarzkopf Professional 

Képek: Schwarzkopf Professional