Keresés

Veress Győri Sándor egy éve Magyarországon

Veress Győri Sándor egy éve Magyarországon. Vele beszélgettünk!

Már több mint egy éve, 2017. március 24-én Veress Győri Sándor elbúcsúzott a Londonban található Covent Garden-i Vidal Sassoon csapatának stábjától, hogy párjával és két gyermekével új életet kezdjenek Magyarországon. Vagy folytassák az itt hagyott életüket, ez már csak nézőpont kérdése… Sándorral az elmúlt egy év eseményeiről és az ehhez fűződő érzéseiről beszélgettünk. Villáminterjú következik.

“It’s very hard to say goodbye to someone when you Love it unconditionally. I would like to say a warm thank you to every single individual I met trough my journey at Sassoon. You are all fantastic without doubt, the best ones in our craft innovating day by day our Industry exactly the same like Vidal Sassoon would do today.I will never forget my Sassoon and (exSassoon) family. Lots of Love” – Sándor ezekkel a szavakkal búcsúzott csapatától, mikor elindult hazafelé családjával Magyarországra. Ez egy éve történt, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje felkeresnünk és megkérdeznünk, hogy érzi magát itthon a londoni életet követően.

Valóra váltak a terveid, amiért hazajöttetek?

A gyerekek miatt jöttünk haza, így láttuk jobbnak. Más érveink nem nagyon voltak, de jó hír, hogy ezek menet közben kialakultak.

Erre számítottál, mikor elindultál családoddal, vagy esetleg egészen másra?

A család szempontjából abszolút erre számítottam: megtaláltam a boldogságot és biztonságot a részükre, ami felemelő. De a munka terén sem panaszkodhatom…

Mire vagy a legbüszkébb, amit egy év alatt megvalósíthattál?

Két munkához kapcsolatos dologra. Az egyik legnagyszerűbb, hogy megnyithattam saját üzletem egy 13 fős remek csapattal és elindíthattam a VGS education oktatást, ami egészen hirtelen nagyon népszerű lett az országban.

Mi az, ami a legjobban hiányzik Londonból?

A volt munkatársaim, a régi csapatom.

Mi az a mentalitás, amit hazahoztál Londonból és szerinted sikeresen átadtad a nálad tanuló fodrászoknak?

Az emberközpontúság, nyitottság és a szolgáltatás minősége. Nem utolsó sorban a tudás és a hajvágás tudománya.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?

Amit elindítottam, azt folytatni, fejleszteni szeretném. Legfőbb célom tudatosságra nevelni a tanulókat és a továbbképzéseinkre jelentkező fodrászokat.

Jó itthon lenni, vagy hiányzik nektek London?

Jó itthon lenni, de hazudék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik a londoni életforma.

Elképzelhető, hogy visszaköltöztök?

Nincs tervben.

Ha most kellene kiköltözni Londonba, milyen tapasztalatokat vinnél magaddal?

Szerintem ugyanúgy csinálnánk mindent. Mert pont ez kellett a fejlődésünkhöz, ahhoz, hogy most itt tartsunk.

Képek: VGS education