Keresés

Vlasics Ketrin fodrászképzés: online oktatás, személyre szabható tartalom

Fejleszd magad Vlasics Ketrin fodrászképzésének keretein belül. Ezúttal online oktatásban!

Minden fodrász egyedi módon gondolkodik, más és más stílusban alkot. Épp ezért ilyen szép ez a szakma, mert a technikai tudás mellett a kreativitás is mindig kibontakozni látszik. Vlasics Ketrin a Kemon Magyarország oktatójaként már sokak fejlődéséhez hozzájárult, most pedig egy átfogó online fodrászképzés keretein belül még tovább edukálja a hazai fodrászközösséget. Most megmutatjuk, hogy milyen oktatásokon vehetsz részt, digitálisan, kényelmesen az otthonodból!

“(…)nem másoló, hanem kreatív fodrász vagyok.”

Vlasics Ketrin szakmai tudását megszámlálhatatlan belföldi és nemzetközi képzés alkalmával sajátította el. Mindig különösen odafigyelt arra, hogy meglévő szakmai ismereteit tovább is bővítse, épp ezért döntött úgy, hogy a tanulás mellett az oktatást is előtérbe helyezi. A Kemon Magyarország fodrásztrénereként sok gyakorlati tapasztalatot szerzett, aminek köszönhetően jelenleg online, személyes fodrászképzések keretén belül is szívesen átadja azt a tudást, amit a szakmai útja során megszerzett. A fodrászat iránti nyitottsága visszatükröződik munkáin, technikai tudása mellett pedig szakmaiságának szerves részét képezi a filozófiája “(…)nem másoló, hanem kreatív fodrász vagyok, aki kitalálja és kivitelezi az adott színt és formavilágot”.

Vlasics Ketrin fodrászképzés

Vlasics Ketrin fodrászképzés: online videóoktatások minden témakörben

Az oktatások a folyamatos előrehaladást segítik. Motiválnak, feltöltődést biztosítanak, amik által megerősíthető a szakmai tudás. Vlasics Ketrin fodrászképzései között step by step videókkal találkozol majd, melyeknek köszönhetően elsajátíthatod a szakma fortélyait. Az online tréningek alkalmával tanulhatsz:

  • a személyre szabott megoldásokról,
  • a forgók és a hajnövés egyéni használatáról,
  • az alkalmazható leválasztásokról,Z

A legjobb, hogy a social media platformon keresztül Te lehetsz az, aki beütemezi a tanulásod folyamatát, hiszen bármikor be tudsz csekkolni az állandó fejlődés érdekében.

Vlasics Ketrin munkái

#1 Pixie fodrászképzés

A pixie hajviselet önbizalmat sugároz, szexi külsőt kölcsönöz viselőjének. Minden korosztály bátran hordhatja. A videóban megismerheted a forma vágástechnikáját, ami egyaránt lehet tompa vágás, csúsztatott vágás, többféle puhítás. Ketrin olyan trükköket mutat meg az oktatás során, amit ő maga is alkalmazni szokott a formavilág elkészítésénél.

#2 Trend fodrászképzés: két hossz, két forma

A két különböző hajhosszra elkészített teljesen eltérő formavilág azért motiváló, mert akár ötvözheted is a step by step online képzéseket a trend fodrászképzés videónak lépéseivel. Így személyre szabott frizurákat tudsz megálmodni és elkészíteni vendégeidnek. A vágástechnikák között egyaránt szóba jön a tompa vágás, pontvágás, csúsztatott vágás, különböző puhításos lehetőségek.

#3 Fodrászképzés kezdőknek és haladóknak

Ebben a step by step videóban, Ketrin egy félhosszú formavilág kialakítása közben építi fel az utat, a vágás adekvát szerkezetét, miközben a munkát elősegítő apró nüanszokat is megmutatja. Az itt elsajátított technikát és formavilágot elkészítheted majd egyenes, hullámos vagy akár göndör stylinggal is.

Vlasics Ketrin munkája

Kedvet kaptál? Ezen a linken tudsz regisztrálni, és előfizetni a képzésekre:

További információkért kattints ide!

Amit még érdemes észben tartanod:

  • A regisztráció után kapsz egy ingyenes tartalmat is, ami a frufruvágásról szól.
  • Az oktatási lista folyamatosan bővül. Hamarosan a Trend melír, a Dimenzionált hajfestés az alapoktól és a Tiszta szőkítési alap fodrászképzések is elérhetővé válnak. Ha kedvet kaptál, a korábban megadott linken már előre befizetheted a díjukat!

Forrás és képek: https://goldhairstudio.hu/oktatas