Keresés

6.ZERO hajápolás a luxus nevében: a sérült haj csupán a múlté

Minden, ami luxus. Itt a 6.ZERO sampon!

Neked is és vendégeidnek is nagy ellensége a gyenge, töredezett, nehezen kezelhető haj? Régóta keresitek a lehetőségeket, de úgy érzitek, még mindig van, ami hiányzik? Most fellélegezhettek, egy újabb megoldási alternatívát kínálunk, ami nem más, mint a 6.ZERO hajápolás! Ismerjétek meg velünk a Luxus Érintés XY szortimentet!

6.ZERO: betekintés a fodrászat új korába

Elérkezett az idő, hogy belépj be velünk a fodrászat új korába! A 6.ZERO forradalmi, professzionális termékeinek hála, pillanatok alatt a jövőben találhatod magad! A márkaképviselet nem egy olyan terméket biztosít most számodra, aminek talán még a létezéséről sem tudtál. Ezt a problémát most orvosoljuk, görgess tovább!

Zéró kompromisszum a sérült hajjal szemben

A 6.ZERO hajápolás egyesíti a megbízhatóságot a technológiával annak érdekében, hogy az összes hajtípus szükségleteit kielégítse. Megfelelő eszközként szolgál minden fodrász számára ahhoz, hogy egy olyan innovatív, technológiai ajánlatot tudjon megteremteni a vendégek számára, ami egyediséget biztosít a természetes, finomított, értékes összetevőknek köszönhetően. Bölcs és tökéletes alkímia a tudomány és a természet, az innováció és a tradíció, valamint a múlt és a jövő között, ami végül minden nő tökéletes hajról dédelgetett álmát valóra váltja.

De hogy mit is jelent ez pontosan? Lépj be velünk a luxus világába! Ismerd meg azokat a termékeket, amelyek tökéletes megoldást kínálnak a problémás hajra!

6.ZERO hajápolás, avagy a Luxus Érintés XY 10

#1 SELECTION SAMPON

Mit jelent a 6.ZERO kínálatában, hogy tisztítás a luxus nevében? Egészen egyszerűen az XY Selection sampont, ami a hidratálás és a táplálás összetalálkozásából egy újfajta élmény megtapasztalását biztosítja. Formulája argánolajjal és keratinnal gazdagított, amik egyaránt segítenek a haj rugalmasságának fenntartásában, hidratáltáságnak megtartásában, valamint intenzív puhaságot és ragyogást garantálnak. A linolsav, valamint az A– és E–vitaminok értékes forrása, amik biztosítják a haj töredezésmentességét.

#2 SELECTION HAJPAKOLÁS

A Selection hajpakolás érzéki ragyogást és fantasztikus puhaságot biztosít, mindezt egyetlen szépségre törekvő kezelésben, kifejezetten a sérült haj számára. Revitalizálja a hajszerkezetet, és fényűzen selymes tapintásúvá varázsolja. A készítményben az értékes átstrukturáló tulajdonságú argánolaj és keratin találkozik egy krémes textúrában. Ezen tápláló összetevőknek köszönhetően a haj visszanyeri természetes puhaságát és életerejét.

6.ZERO hajápolás: Selection XY

#3 CONNECTION X10 HAJBAN MARADÓ INSTANT SPRAYMASZK

Gondoltad volna? A Connection XY10 feketeribizli olajon és növényi kollagénen alapuló formulája egyszerre 10 hihetetlenül jótékony hatást biztosít:

 1. táplál,
 2. könnyíti a kifésülést,
 3. regenerál,
 4. megelőzi a hajtöredezést,
 5. meggátolja a kócosodást,
 6. textúrát biztosít,
 7. ragyogást ad,
 8. hővédő hatással bír,
 9. egyszerűbbé varázsolja a hajformázást,
 10. tartósabbá teszi az elkészített frizurát.

#4 PERFECTION Y10 HAJÁPOLÓ OLAJ

A Perfection Y10 a 6.ZERO hajápolásból elmaradhatatlan szerkezetújjáépítő, kifésülést könnyítő olaj, aminek az argánnal és keratinnal gazdagított formulája intenzív puhaságot és rendkívüli csillogást ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírossá tenné. Használatának köszönhetően a haj új erőre kap, sokkal hidratáltabbá válik.

6.ZERO Connection X10 és Perfection Y10

Tájékozódj és inspirálódj tovább!

Engedd, hogy a forradalmian aktív összetevők és a fejlődő formulák lenyűgözzenek! Látogass el a 6.ZERO Magyarország hivatalos Facebook-oldalára, és ismerd ki a márka termékeinek működését! Amit előre garantálunk, hogy:

 • minőségi nyersanyagokkal,
 • egyedi és mámorító parfümillatokkal,
 • valamint meglepően modern és esszenciális csomagolásokkal találkozol majd!

Ennyi kényeztetés mindenkinek jár! Engedd át magad a Szendrei Kft. forgalmazásában megtalálható 6.ZERO hajápolás szortimentjének, tájékozódj és inspirálódj, hogy Te és a vendégeid is a legjobbat kapják!

Forrás és képek: 6.ZERO