Keresés

Elhoztuk nektek a 6.ZERO styling és finish termékeinek tárházát

Megmutatjuk mit kínálnak a 6.ZERO styling és finish termékei.

A ruha teszi az embert – tartja a közmondás. De mi a helyzet a frizurával? Egy kiválasztott hajszín vagy forma gyakran többet elárul rólunk, mint amit viselünk, ráadásul nélkülük a tökéletes összkép aligha születhet meg. Persze, ehhez szükség van a tökéletes stylingolásra is, épp ezért a hajformázás területén is pont ugyanolyan fontos a professzionális és jó minőségű termékek használata, mint a hajszínváltoztatás során. Mutatjuk, hogy a 6.ZERO márkaképviselete mivel szolgál a styling és finish termékek területén!

A hajformázás befolyásolja a trendeket

A hajformázó termékek a történelem során jelentős hatással bírtak a különböző hajviseletekre és a trendek alakulására. Egy jól megálmodott, szakértelemmel elkészített frizurát nemcsak kialakítani volt fontos, hanem azt tartóssá varázsolni is, ezt már az ókorban is felismerték. Az újkori technológiáknak köszönhetően a gyártók lehetőségei széleskörűek, akik a folyamatos innovációikkal a legújabb fogyasztói igények kielégítésre törekednek. A boltok polcai, webáruházak oldalai néha átláthatatlan kínálattal bírnak, és ez napról napra csak bővül. Az elmúlt években pedig már nemek szerint is differenciálódott a paletta.

Most olvasható cikkünkben a 6.ZERO styling és finish termékek tárházát mutatjuk be, a HE.SHE termékcsaládot, aminek célcsoportja uniszex, megkönnyítve ezzel a választási procedúrát. Az olasz márka választékában, megjelenésében, funkcionalitásában figyelemreméltó termékskálával hívja fel magára a figyelmet.

6.ZERO HE.SHE termékpaletta: a stylingtól egészen a finishig

NO.1. STYLING

#1 SEE SALT SPRAY (200ml)

A 200 ml-es tengeri sóval gazdagított spray, kifejezetten a tengerparti, hullámos, természetes hatású, laza frizura elkészítésének jóbarátja. Hatásához nem is kell mást tenni, mint nedves hajra permetezni, hogy a frizura teltebbé, volumendússabbá váljon. Természetesen a nagyobb hullámok számára is tartást biztosít – hidd el, szuper választás!

Sea Salt Spray

#2 OIL NON OIL (200ml)

Az olajmentes hajfény és hajvédő a kezelhetetlen, kócosodásra hajlamos haj számára kiváló alternatíva. Az “olajmentes olaj” regenerálja, hidratálja és nem utolsó sorban védi a hajat a külső környezeti hatásoktól. A termékcsalád különleges készítménye, mert nem kölcsönöz zsíros hatást, nem nehezíti el a hajszálakat. Alkalmazása pofon egyszerű: a hajvégektől felfelé haladva kell felvinni, hatása eléréséhez pedig elég csupán pár csepp.

#3 SMOOTH CREAM (200ml)

A Smooth Cream egy hajsimító krém. Jojobaolajjal gazdagított összetételének köszönhetően filmréteget von a hajszálak köré, így használatával párataszító, antisztatikus és göndörödésgátló hatást tudsz elérni. Segítségével a frizura azonnal fényessé és puhává válik. Ha fokozni szeretnéd a kapott eredményt, hajvasalóval hozzájárulhatsz a tökéletes look megalkotásához.

#4 CURL CREAM (90ml)

A Curl Cream – avagy a göndörséget fokozó krém –, a rugalmas hullámok és gyűrűző tincsek megalkotásáért és megtartásáért felel. Panthenol és jojobaolaj-tartalmával egész nap kócmentes hatást biztosít.

Curl Cream

#5 DUST UP (7gr)

A Dust Up terméket a vékonyszálú, lelapult haj számára fejlesztették ki, hiszen egy volumennövelő porról beszélünk. Hatását a haj töveinél fejti ki, eredménye pedig egy korábban nem látott teltség és sűrűség. A port a hajtöveknél kell alkalmazni, felvitele masszírozó mozdulatokkal, egyenletes eloszlatással történjen!

#6 SPRAY BIFASICO (200ml)

A kétfázisú hidratáló spray lágyít, táplál és védelmet biztosít, festett haj esetén hozzájárul a hajszín rögzítéséhez. Ahogyan a nevében is benne van, kettő fázisban fejti ki hatását. Selyemprotein hatóanyaga aminosavat és oligopeptidet tartalmaz – ez a sokszor hallott alkotóelem fontos kozmetikai hatóanyaggá vált az elmúlt évek során, a hidratáló és védelmet nyújtó hatásánek köszönhetően. Emellett a keratin aminosav megerősíti a haj rostjait, ezáltal a hajszálakat vastagabbá és könnyebben fésülhetővé varázsolja.

Spray Bifasico

#7 WET GEL (500ml)

Az extrém rugalmas, vizes hatású frizura elkészítéséhez ajánlott 6.ZERO termék a Wet Gel, ami egy extra erős zselé. Könnyed textúrájának köszönhetően nem nehezíti el, és nem teszi zsírossá a hajat – száraz és nedves alapon egyaránt alkalmazható.

NO.2. FINISH

#1 WATER WAX (100ml)

A Water Wax vizes, fényes, természetes hatást kölcsönöz a hajnak, textúrát ad a frizurának, miközben rugalmas tartást is biztosít. Flexibilis formulája lehetővé teszi a haj újraformázását: száraz és nedves hajon egyaránt alkalmazható.

#2 MATT WAX (100ml)

A Matt Wax olyan stabil tartást és formázást tesz lehetővé, aminek hála a természetes hajformázási lehetőségekben képes megoldást nyújtani. Előnye, hogy közepes tartást biztosít, és könnyedén formázható textúrával rendelkezik.

#3 SPRAY GLOSS (300ml)

Ragyogó haj gubanc nélkül – így lehetne tömören jellemezni a 6.ZERO legújabb hajfénysprayét. Kiváló párataszító hatással rendelkezik, extra csillogó finisht biztosít.

Spray Gloss

#4 LACA ECOLOGICA (400 ml)

A Laca Ecologica egy hajtógázmentes volumennövelő hajlakk, ami fixál és védelmet nyújt a páratartalom ellen. Használatával a haj csillogó, volumendús hatással bír anélkül, hogy ragadna, így a termék az intenzív, de mégis könnyed fixálás lehetőségét kínálja.

#5 MOUSSE STRONG (400ml)

Amikor a hajlakk már nem elég, szükség van egy erős hatású hajhabra is. Ebben nyújt segítséget a 6.ZERO Mousse Strong, ami hosszan tartó, szilárd tartást biztosít. Ez a termék a stílus és a tartósság tökéletes egyensúlya, ami egyszerre teszi selymessé a hajat, miközben védi a frizurát a kócosodástól.

#6 GEL IN MOUSSE (300ml)

A Gel in Mousse zselé állagú hajhabot a keratin és a makadámolaj lágy és könnyed formulájával készítették, aminek köszönhetően a termék használatával a végeredmény egy élettel teli, dús hajkorona. Hosszan tartó, vizeshaj-effektus hatást biztosít száraz hajon való alkalmazás esetén is. A finom állaga lehetővé teszi a frizura tincsező formázását.

Gel in Mousse

#7 LACCA SPRAY (400ml)

A Lacca Spray egy volumennövelő és párataszító hajlakk, ami az elkészített frizura azonnali és hosszan tartó fixálását biztosítja, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Nagy előnye, hogy természetes puhaságot és csillogást kölcsönöz a hajkoronának, miközben egyszerűen kifésülhetővé teszi azt.

#8 SPRAY DIREZIONALE (400ml)

Ha egy igazi 2 in 1 terméket keresel, akkor a Spray Direzionale a Te utad! A hajtőemelő egyben egy erős fixáló spray is, ami ezért ideális a szerkezetileg bonyolultabb frizurák elkészítéséhez, formázásához. Mindemellett egyszerűen kifésülhető, hosszan tartó hatást biztosít.

Spray Direzionale

#9 EXTRA STRONG MOUSSE (400ml)

Extra erős volumennövelő hajhabot keresel? Íme az Extra Strong Mousse! Ez a termék a leggyengébb hajszálákat is teltebbé, tónunosabbá varázsolja, miközben szilárdan rögzít és véd a külső hatások ellen.

Forrás és képek: 6.ZERO Magyarország