Keresés

Airtouch Masterclass 2.0 - Danilo Bozic újra Budapesten

Az előző oktatás hatalmas sikerére való tekintettel Airtouch Masterclass 2.0 Danilo Bozic vezetésével.

Danilo Bozic visszatér Budapestre

A Schwarzkopf Professional tavaszi Partners in Craft eseményének fénypontja Danilo Bozic Airtouch kurzusa volt. Danilo ugyanis az Airtouch technika szupersztárja, akinek oktatásai nem a csillogásra és a show-elemekre épülnek, hanem csakis a tudás átadására. Ez pedig nagyon jól is megy neki, hazánkban pedig hatalmas igény van rá.

Nem csoda hát, hogy teltházas oktatásai után Danilo Bozic visszatér Budapesre, Airtouch Masterclass 2.0 kurzusával. Az oktatás neked szól, ha

  • részt vettél a tavalyi oktatáson és mélyíteni szeretnéd a tudásodat
  • ha még nem tapasztaltad meg Danilo Bozic színvonalas oktatását

Danilo a képzés elején egy Look & Learn keretén belül babafejen bemutatja, hogy min múlik a tökéletes AirTouch technika és azt is, hogy mikor melyik leválasztással érdemes dolgozni. Ezt követően a résztvevők a babafejen az egyik bemutatott technikával dolgoznak, majd egyénre szabott mixekkel árnyalnak. Danilo mindvégig segíti és támogatja a munkájukat és a felmerülő kérdésekre válaszol.

Danilo Bozic oktatása

A legfontosabb infók

Danilo Bozic képzése a Schwarzkopf Professional ASK Akadémiáján kerül megrendezésre 2023. szeptember 14-én. Részvételi díj: 170.000 Ft + 26.000 Ft (babafej). Ez az ár tartalmazza:

  • az exklúzív gyakorlati oktatást Danilo Bozic-csal
  • a babafejet
  • könnyű ebédet, üdítőt, kávét
  • oklevelet a képzés végén

Gyere el Te is és tanulj közvetlenül az AirTouch koronázatlan királyától, inspirálódj és dolgozz vele együtt a délutáni gyakorlati munka során, hogy Te is az AirTouch szakértőjévé válj!

Jelentkezéshez kattints a képre!

Forrás: Schwarzkopf Professional Hungary

Márka:

Schwarzkopf Professional

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2023. szeptember 14.: ASK Akadémia Budapest