Keresés

Alfaparf Playlist Cut & Color frizura kollekció 2018 nyár

Alfaparf Playlist Cut & Color frizura kollekció 2018 nyár. Ideje inspirálódni!

Az előttünk álló szezonban a frizuradivat egészen más lesz. A stílusikonok adják a követendő ritmust a divatban. A legforróbb lejátszási lista hangulatát tükrözi az Alfaparf legújabb frizura kollekciója, a Playlist Cut & Color. Pillants bele a nyár frizura divatjába!

Alfaparf Playlist Cut & Color frizura kollekció 2018 nyár

Minden frizurához illik egy zenei stílus: a metál színpaletta a vendégek személyiségéhez igazodik, szabad lehetőséget ad minden nő számára, hogy az legyen, aki csak szeretne lenni. A színárnyalatok dalokká válnak, elég csak választani, megnyomni a lejátszási gombot és hagyni, hogy szóljon a zene. Ez a kollekció a bátor és öntudatos nőknek szól, azoknak, akiknek csak egy gondolat jár a fejükben: az, hogy hallattassák magukat!

Az új Alfaparf Playlist Cut & Color kollekció ihletet ad a vendégeknek és a fodrászoknak is! Ritmussal teli színek, amelyek minden igénynek megfelelnek! A vendégeid úgy távoznak a szalonodból, mint egy popsztár! És azok is maradnak! Erre a Playlist a garancia!

A Playlist frizura kollekció hajszínei

COLOR WEAR:

Szín a színben hajszínező, amely gyengéd belesimul ebbe az új trendbe és a szőkítés végeredményét gazdagítja új árnyalatokkal.

EVOLUTION OF THE COLOR:

Tartós hajfesték egy radikális váltáshoz! 100%-os őszfedés!

PIGMENTS:

A szalonban elért hajszín tökéletes megtartásához. Ideális a színek intenzitásának fokozásához és egyedivé varázsolásához!

ROSE COPPER ÉS GREY BLACK PIGMENTSEK 3 mosás után is 80%-90%-ban megtartják színintenzitásukat, 12 mosás után több mint 75%-ban garantálja a színtartósságot.

A BRONZ PIGMENTS a COLOR WEAR hajszínezővel keverve 3 hajmosás után is több, mint 80%-ban, 12 hajmosás után, több, mint 77%-ban megtartja a színt.

A BRONZ PIGMENTS az EVOLUTION OF THE COLOR hajfestékkel keverve szuper eredményt biztosít! 3 hajmosás után 98%-ban, 12 hajmosás után 86%-ban megtartja az elért hajszínt!

Szöveg és képek: Hair-Line Kft.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)