Keresés

Alfaparf: The Hair Supporters

Alfaparf: The Hair Supporters. Ismerkedj meg vele! Nem bánod meg.

Korábbi cikkünkben átfogóan foglalkoztunk a hajkötések fontosságával, a kötések szerepével és a sérült hajszerkezet helyreállításának lehetőségeivel. Megmutattuk, hogy a fekete haj szőkítése a hajszerkezet megóvásával, azaz a “plexek” használatával ma már egy nap alatt elérhető. Bemutatjuk az Alfaparf: The Hair Supporters hajkötés-erősítő termékét.

A hajkötés-erősítő termék neve

Alfaparf: The HAIR Supporters

3 termékből álló kötéserősítő szolgáltatás csomag:

 • A fejbőr védelmére: Scalp Protector ampulla
 • A hajrost védelmére: Bond Rebuilder krém
 • A haj és a fejbőr PH értékének helyreállítására és a kutikula lezárására: Scalp & Fiber Restorer fluid

A hajkötés-erősítő termék alkalmazása, használatának leírása néhány mondatban összefoglalva

Scalp Protector:

A fejbőr megóvása érdekében minden esetben használjuk, ha a fejbőr érzékeny vagy hajtő szőkítést végzünk.

Használata: egy ampulla teljes tartalmát vigyük fel közvetlenül a fejbőrre 5 perccel a technikai szolgáltatás előtt. További lehetőségként össze lehet keverni a szolgáltatás keretében egy ampulla tartalmát 60 g festékkel / szőkítővel + aktivátorral.

Bond Rebuilder:

Egyedülálló krém, használhatjuk minden kémiai szolgáltatás közben, legyen szó szőkítésről, hajfestésről, egyenesítésről vagy dauerolásról. Úgy óvja meg a hajrostot az esetleges sérülésektől és roncsolódástól a szolgáltatások közben, hogy megerősíti a hajban lévő belső kötéseket. Ezen kívül önmagában is használható hajújjáépítő szolgáltatás keretében.

Használata: A hajfestés illetve szőkítés szolgáltatásoknál keverjük ki szokásos módon a festéket vagy szőkítőport az aktivátor megadott mennyiségével, majd adjuk hozzá a terméket. Minden 30 g szőkítőporhoz vagy festékhez adjunk 10 g Bond Rebuilder krémet.

Scalp& Fiber Restorer:

Helyreállítja a fejbőr pH értékét és lezárja a kutikulát, miközben ápolást és fényt ad a hajnak.

Használata: vigyük fel a fejbőrre a külön erre a célra kialakított kiöntőcső segítségével, leválasztásonként haladva. Masszírozzuk, majd egy fésű segítségével oszlassuk el a terméket a hajtőtől a hajvégekig. Hagyjuk hatni 3-5 percig, majd gondosan öblítsük le, formázzuk a hajat.

A hajkötés-erősítő termék hatóanyaga

 • A Scalp Protector ampullában ázsiai köldökfű és kamillakivonat gondoskodik a fejbőr megnyugtatásáról.
 • A Bond Rebuilder krém kvaterner biomimetikai keratint tartalmaz, amely beazonosítja az aminosavak szerkezeti felépítését és lemásolva azokat, újjáépíti a haj belső rostjait. Búzaproteint és rizskorpát tartalmaz.
 • A Scalp & Fiber Restorer kvaterner biomimetikai keratint, tejsavat és mentol illóolajat tartalmaz.

Mikor érdemes az Alfaparf: The HAIR Supporters termékét használni?

A The HAIR Supporters család nagyszerűsége abban rejlik, hogy a három termék használható egyszerre és külön-külön is, igazodva a vendég hajminőségéhez.

 • Használhatjuk csak az ampullát, ha egy hajfestés szolgáltatás alatt pusztán csak érzékeny fejbőrre keresünk megoldást.
 • Ha nem végzünk szőkítést a hajtőnél, de szükség van a haj védelmére például egy melírozás során, akkor használjuk a Bond Rebuilder krémet a szőkítés során és a Scalp & Fiber Restorer kutikula lezáró fluidot befejező műveletként.
 • A Scalp & Fiber Restorert használhatjuk önállóan minden színváltoztató szolgáltatás után, hogy tartósabbá tegyük a hajszínt.

Miért érdemes az Alfaparf: The HAIR Supporters termékét választani a piacon kapható más hajkötés-erősítő termékekkel szemben?

Minden termék parabénmentes, a termékcsalád tagjai külön-külön is használhatóak, tökéletesítve a szalonszolgáltatásokat. Folyamatos használatával a vendégeink hajminőségének folyamatos javulását érjük el. Az anyagok konzisztenciája nagyon kellemes használatot eredményez, akár más márkák termékeivel is alkalmazhatóak.

Van-e kiegészítő otthoni hajápoló terméke?

Nincs

Az Alfaparf: The HAIR Supporters termék kiszerelése és ára

 • Scalp Protector – 12×13 ml – 5.799 Ft
 • Bond Rebuilder – 300 ml – 18.699 Ft
 • Scalp & Fiber Restorer – 250 ml – 10.599 Ft

Az Alfaparf: The HAIR Supporters termék hol kapható, kitől vásárolható meg?

A termékcsalád a Hair-Line Kft. területi képviselőinél és a kereskedelmi partnereinél vásárolható meg. Elérhetőségükért kattints ide!

Képek: Hair-Line Kft.

A cikkben leírt árak tájékoztató jellegűek és a 2018. június 18-i árak kerültek feltüntetésre.