Keresés

Alter-Ego: színpadi show by Jordanna Cobella

Jordanna Cobella bemutatója és kollekciója a legújabb szín- és formatrendekre építkezik.

Az Alter-Ego show és Cobella munkássága általánosságban is áthidalja a szakadékot a kifutói frizurák és a hétköznapi viseletek között. A legújabb színtrend az üvegfényű hajakat helyezte előtérbe. Ez a divat egyaránt megmutatkozik a kifutókon és az utcákon is. Az Alter-Ego kollekció erre a fényre építkezik, arra a fényre, amelyet a hollywood-i vörös szőnyegeken is láthatunk.

Ami a formát illeti, a legújabb divat az eltúlzott volumenű, de elől kissé lapos frizura, amelyet a Barbiecore-trend ihletett. Ez a forma is tökéletesen illeszkedik Cobella és a bemutató által képviselt értékekhez:

  • büszkeség,
  • különbözőség,
  • merészség,
  • prémium minőség

Cobella bemutatója nem véletlenül szerepelt a Wella nagyszabású show-i között. A többszörös díjnyertes, újításairól is híres szakember immár a Wella Professionals nagy-britanniai, valamint ír Colour And Trends Nagykövete. Jordanna Cobella mindig élen jár az aktuális trendek terén, sokszor még előrébb is jár. A Wellával való együttműködése során biztosan nagyban erősíti majd a brand portfolióját.

Ennek jegyében várhatóan Cobella vezeti majd a brand szín irányultságát és az új termékek megjelenését. Erről korábban így nyilatkozott:

"Izgalommal várom ezt az új szerepet és alig várom, hogy munkához lássak. A fodrászat a véremben van és imádom, hogy a Wella család tagja lehetek. Úgy gondolom, hogy övék a legszínvonalasabb innováció, oktatás és termékpaletta a professzionális piacon. Nagy megtiszteltetés a közös munka.”

Alter-Ego show Párizsban

"Jordanna munkáin igazán érezhető a brit vonal: a karakteres modellek, a sarkosabb frizura megoldások és a sokszínű munkák remek egységet alkottak a francia kifutón. Az általa elkészített hajak felvonultatták a legújabb hajfestési divat mellett az extravagáns alkalmi frizura megoldásokat is, melyben fonatokat és Marcell-hullámot is találtunk. A fodrászhölgy munkái bár túlléptek a mindennapok utcaképének hajain, mégsem csaptak át a teljes túlzásokkal tarkított világba: Párizsban. Szerethető kollekciót kaptunk." Hansági Dorka

 Íme néhány kép a színpadi show-ról és a modellekről:

Felhasznált forrás: Hairdessers Journal

Képek: Wella Professionals

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)