Keresés

Ragyogás, színek, barátságos hangulat - így telt a Wella Shinefinity esemény!

Tudd meg milyen volt a Wella Shinefinity esemény!

Az év eleje mindig kiemelt időszaka a megújulásnak, nézzünk csak a természetre. A hajtrendek mellett a fodrászati termékek palettáján is hasonló a helyzet. Legutóbb a Wella Professionals rendezvényén jártunk a Wella Stúdióban, ahol március 26-án került bemutatásra a Shinefinity. Mutatjuk a We Are Wella. Shine On rendezvény V.I.P. ragyogását, amin mi is részt vettünk. Helyszíni tudósítás következik.

Shinefinity Glaze – 2023 az új Fénytrend

Idén még sosem látott mértékben lettek népszerűek az ápolt és különös ragyogásnak örvendő hajstílusok. Elterjedtségének oka, hogy a fényesség minden szín esetében jól mutat a hajon, de fazonok tekintetében is sokféleképpen megállja a helyét. Azt azonban fontos kiemelni, hogy ezzel az új trenddel nem csak hosszú hajon érhető el a kívánt hatás. Emellett folyamatosan tapasztaljuk, hogy a vendégek egyre inkább szeretnék szakszerűen ápolni a hajukat otthon is, ez pedig a csillogó frizurák tartósságának fontos alapköve.

Az eseményt Képíró Tamás, a Wella Professionals oktatási vezetője nyitotta meg, aki ismertette a Shinefinity termékcsaládot, de előtte már bepillanthattunk a ragyogásba.

Shinefinity modellek

Mit várhatunk a Shinefinity-től?

Képíró Tamás a Shinefinity-t egy teljesen új színmegváltoztató termékként és a lehetőségek végtelen tárházaként írta le, amellyel a haj egyszerre lehet:

 • fényes,
 • ragyogó,
 • tónushoz hűen színes,
 • naturális,
 • és selymes.

Nem világosítja fel a természetes hajszínt, így kitűnő megoldás a melírok vagy szőke színek árnyalására. Ezek mellett a színezőt gyorsan és egyszerűen lehet felvinni a hajra, a ragyogása hosszan tartó, az eljárás pedig nem károsítja a hajat. Ez utóbbi a kedvező formulának köszönhető, amit meg is mutatunk nektek.

A Shinefinity technológiája

A Wella Shinefinity termékek balanced ph technológiával készülnek. Ez azt jelenti, hogy azok semleges ph értéke megegyezik a vízével, ezért tudják garantálni az egészséges hajat a festés után is.

Ezen kívül a festékek nem tartalmaznak:

 • ammóniát,
 • szilikont,
 • szárító alkoholokat,
 • parabéneket,
 • PTD-t és PPD-t,
 • fizikai pigmentet,
 • és állati eredetű összetevőket sem találhatsz bennük.

Mire használhatók a termékek?

Mint ahogy azt korábban említettük, a Shinefinity-vel végtelenek a lehetőségeid, ez pedig a felhasználásuk terén fokozottan igaz. A termékeket ugyanis használhatod fényesítésre, színfelfrissítésre, árnyalásra, dimenzionálásra és színkorrekcióra.

Ismerd meg a Shinefinity színkörét!

Hogyan alkalmazd a Shinefinity-t?

A terméket kétféleképp lehet felvinni: egyszerűbb módja az applikátor, de tállal és ecsettel is lehet, száraz vagy törölköző száraz hajon alkalmazni, ha valaki azt szereti. Az azonban – ahogy Képíró Tamás is többször kiemelte – mindkét esetben nagyon fontos, hogy a haj tiszta legyen, mivel a színező nagyon kíméletes és a hajon és annak belsejében meglapuló szennyeződések befolyásolhatják a hatékonyságát és ezzel együtt a kívánt hajszín elérését is.

A felvitel után a hatóidő a maximális 20 perc, mely leteltével egy átsamponozásra még szükség van. Klimazon használható, de nem a hatóidő csökkentésére, hanem a színhatás fokozására. Még egy fontos információ: a Shinefinity termékek lezárják a kutikulát, ezért nem szükséges festés -utókezelést alkalmazni!

Hogyan érdemes fotózni az elkészült frizurákat?

A Shinefinity bemutatása mellett szó esett arról is, hogyan érdemes fényképezni az elkészült hajat. Tamás ezzel kapcsolatban elmondta: “a képeket nem retusálni kell, hanem jól befotózni.” Ehhez gyakorlati tippként a kis kézi vakut javasolta, mellyel érdemes túlvilágítani a képet, hogy a színek megfelelően kijöjjenek rajta. Ezzel a módszerrel kiválthatjuk a körlámpa használatát és sokkal szebben tudjuk megvilágítani az arcot is.

Képíró Tamás szerint a tökéletes hajfényképezés alapja a megfelelő fény.

Shinefinity elkészítési módszerek

Természetesen az eseményre ellátogatók elkészítési módszereket is kaptak, ugyanis Szabó Judit és Matos Tekla, a Wella Professionals már jól ismert oktatófodrászai két csodálatos frizurát készítettek el a színpadon, természetesen a Shinefinity-vel és némi előredolgozással.

Judit modellje egy 6-os színmélységű, barna és szőkített végű hajjal érkezett, melyet barnás-vöröses árnyalatúra szeretett volna elkészíteni.

Matos Tekla és Szabó Judit a színpadon

AZ ELKÉPZELÉST JUDIT A KÖVETKEZŐKÉPPEN VALÓSÍTOTTA MEG:

#SUNSETLIGHTS

Blondorplex + 4% 1:3 – hosszak

Blondorplex + 1,9% 1:2 – tövek

TŐÁRNYALÁS:

Illumina 20 G 5/43 + 20 G 7/35 + 4% 1:1

Shinefinity 30 08/34 + 30G 06/43 + applikátoros aktivátor

Shinefinity 20 G 08/34 + 20G 09/05+ applikátoros aktivátor

Íme az eredmény:

Shinefinity Judit modellje

A modell megkapta az általa kívánt vörösesbarna árnyalatot.

Tekla modellje pedig egy 7-es színmélységű, szintén barna hajjal érkezett, melyből egy természetesen szőkített frizurát szeretett volna.

EHHEZ TEKLA A FESTÉSNÉL A KÖVETKEZŐKÉPPEN JÁRT EL:

#SANDSTORM

Blondorplex + 6% 1:2

TŐÁRNYALÁS

Illumina Color 15G 5/81 + 15G 6/16 + 1,9% 1:2

GLAZE

Shinefinity 50 G 08/38 + ecsetes aktivátor

Shinefinity 20 G 09/73 + 20 G 09/13 + ecsetes aktivátor

Shinefinity 30 G 06/07 + ecsetes aktivátor

Nézd meg, milyen lett a frizura:

Shinefinity-vel festve

Matos Tekla modelljének egy természetes szőkített hajat festett a Shinefinity-vel.

A bemutatók után egy tombolahúzással véget ért az első felvonás, a szünet alatt pedig a beszélgetésé és a finom ételeké volt a főszerep egy állófogadás keretein belül.

Milyen volt a Shinefinity esemény második felvonása?

A második felvonásban a már sokak által nagyon várt Lucian Busuioc román származású oktatófodrász lépett a színpadra, aki négy modellen mutatta be 2023 Disco Dream kollekcióját, különböző hajvágási és stylingolási technikákkal. Aki Sassoon-fanatikus és szereti a végtelenül letisztult, tiszta hajvágásokat, annak feltétlenül érdemes elkezdenie Lucian munkáit követni, mert ez a fiatal oktatófodrász ennek nagymestere.

Lucian és modelljei a Shinefinity eseményen

A munka közben Lucian gyakorlati tippekkel látta el a közönséget, például azzal, hogy nagyon fontos a megfelelő testhelyzet a munka során. Ő is sorozatosan kiemelte, amit talán már unásig ismerünk, viszont sosem szabad elfelejtenünk: hajvágásnál a legfontosabb, hogy végig kihúzzuk magunkat, így lehet precíz a munkánk.

A nemzetközileg elismert fodrászmester sokat mesélt magáról. A résztvevők így megtudhatták, hogy Lucian már egészen gyermek kora óta, körülbelül 23 éve dolgozik a Wella Professionals márkával. Elmondása alapján: “ ha egy márka jó, azt nem szabad leváltani, meg kell tartani.” Számára ilyen a Wella Professionals.

NÉZD MEG KÖZELEBBRŐL, MILYENEK LETTEK LUCIAN MUNKÁI:

Lucian Busuioc hajvágásai
Különleges, mégis csodálatos: ezek jellemzik a Lucian Busuioc által készített frizurákat.

Alkalmi frizurák Kiss Szilviától

A We are Wella. Shine On esemény második felvonása, Kiss Szilvia alkalmi frizura bemutatójával egészült. Itt a résztvevők, elegáns hajstílusokat nézhettek meg, melyek mindegyike Shinefinity-vel volt előkészítve. Emellett a jelenlévők gyakorlati technikákat is elleshettek, ugyanis Szilvia a frizurákat, a színpadon, a közönség előtt fejezte be.

Szilvi második modellje pedig Gaál Tímea – modell, szépségkirálynő volt, akinek haja természetes, ezért nem szerette volna, ha festésre kerül sor. Viszont Szilvi a Shinefinity 00/00 -ás Clear árnyalatát használta, mellyel egy újabb dimenziójú ragyogást kapott a természetes haj, anélkül, hogy változott volna az árnyalata.

Nézd meg milyen alkalmi frizurák készültek:

Gaál Tímea haja

Tímea haja a Shinefinity 00/00-ás Clear árnyalatának köszönhetően egy újabb dimenziójú ragyogást kapott anélkül, hogy változott volna a színe.

Az eseményről készítettünk egy videós beszámolót

#MyShinefinity Challenge

A Wella Professionals legújabb kihívásába április elsejétől jelentkezhetnek a Shinefinity-vel dolgozó fodrászok. Ennek módja, hogy egy előtte-utána fényképet posztolnak az Instagramra egy frizuráról, melyet a termékkel készítettek. Az alkalmazott pontos receptúrát is felkell tűntetni. Fontos, hogy a fényképhez használni kell az alábbi hashtageket: #sfhu; #shineonhu; #wearewellahu ,valamint a fényképen meg kell jelölni az alábbi két Instagram oldalt: @wellahairhungary , @wellastudio_budapest.

Havonta két nyertest hirdetnek ki, akik a cikkünkben korábban már említett led kézilámpát, valamint egy 50.000 forint értékű oktatási utalványt nyerhetnek. A nyereményjáték fődíja pedig egy Max Pro Infinity hairdryer 2100 W.

Még több információért és a játék indulásáért keresd fel a Wella Studio Weboldalát, illetve Instagram oldalát.

Ha tetszett a cikkünk, lájkold és oszd meg másokkal is! 🙂

Képek: Ulz Productions