Keresés

Megérkezett a Wella Professionals legújabb hajszíntrendje: Luxelights

A Wella Professionals új trenddel büszkélkedhet. Mutatjuk!

A Wella Professionals az idei év hajszíntrendjeinek palettáján mutatta be a legújabb hajfestési szalonszolgáltatását, a Luxelights-ot, amely a balayage festéstechnika legfrissebb verziója – ezúttal a lágy, kifinomult árnyalatok és a luxus fényhatások köntösében. Szeretnéd megismerni? Nincs más dolgod, mint tovább görgetni a cikket!

Wella Professionals Luxelights: egy kedvező megoldás a fodrászok és a vendégek számára

A Wella Professionals időről időre olyan innovatív szolgáltatásokkal és festéstechnikákkal rukkol elő, amelyek vezető szerepet töltenek be a fodrászpiacon. A márka egy olyan prémium szalonszolgáltatást vezetett be, ami különböző színmegváltoztatási igényekre kínál megoldást. A Luxelights hajszíntrend a balayage festéstechnika alapjain nyugszik, ám a középkorú hölgyek számára kínál fiatalos megjelenést, ragyogó természetes hatású frizurával. Emellett, fodrászbarát kivitelben jelenik meg, ugyanis a Luxelights festéstechnika nem időigényes, mégis kiemelt vendégélményt és luxus megjelenést biztosít.

A Wella Professionals Luxelights fodrász- és vendégbarát technika

A Luxelights megalkotása mögött a Wella Professionals nemzetközi vágás- és styling művésze, Renya Xydis és Matthias Herzberg digitális stílustanácsadó áll. Szenvedélyük a tökéletes eredményekre való törekvés – mind a színmegváltozatás és a hajvágás területén -, a legújabb szalonszolgáltatások bevezetésével. Missziójuk, hogy támogassák a fodrászok kreativitásának szárnyalását, valamint, hogy újdonságokat integráljanak a Wella Professionals szalonszolgáltatási palettájába.

Renya Xydis és Matthias Herzberg stílustanácsadók alkották meg a Luxelights hajszíntrendet

A Wella Professionals Luxelights a hajszínfrissítés és őszhajfedés új dimenzióját hozza el 2021-ben

Az őszhajfedés és a hajszínfrissítése a legkeresettebb szalonszolgáltatások közé tartoznak 2021-ben is. A klasszikus balayage megjelenésére hajazó Luxelights festéstechnika modern kontextusba helyezi a hagyományos őszhajfedés-szalonszolgáltatást. Egyaránt fókuszál a teljes hajhossz magasságainak és mélységeinek többdimenziós ragyogására, és az ezüstösen megjelenő ősz hajszálak tökéletes fedésére. A fodrász, a Luxelights festéstechnikával szofisztikáltan árnyékolt, mélyebb tónusú hajtő mellett, a hajvégeket olyan árnyalatokkal tölti fel, amelyek napcsókolta, fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, ragyogással és könnyedséggel karöltve.

A Luxelights bevezetése új alternatívát kínál a fodrászok számára: a hangsúlyos panelfestésből vagy a dinamikus, kontrasztos színekből kimozdulva segíti elő a maximális őszhajfedést, valamint drámai átalakítások nélkül nyújt természetes megjelenést a fodrászok és a vendégek önkifejezését elősegítve. A 2021-es Luxelights hajszíntrend színpalettáját a Wella Professionals nemzetközi fodrászai úgy állították össze, hogy a természetesen meleg és hűvösebb árnyalatok széles választékát kínálják. A kifinomult tőárnyalás eléréséhez a természetesebb árnyalatok segítik a fodrászt, míg a hajhossz és a hajvégek feltöltéséhez az aranybarack, a rose gold, valamint a pasztellrózsaszín tónusai járulnak hozzá.

A Wella Professionals fodrászok tippjei a Luxelights frizurák elkészítéséhez

A prémium kivitelezésű, gyors és egyben egyénre szabott Luxeligths szalonszolgáltatás háromlépcsős folyamatot foglal magába:

ELSŐ LÉPÉS – Luxelights: szabadítsd fel a túlmélyült hajhosszokat és hajvégeket! Készíts nagy kifűzéseket, és alkalmazd az BlondorPlex szőkítőport a hajtőtől kezdve!

MÁSODIK LÉPÉS – hajtő: adj egy teltebb színt a töveknek, vagy csak készíts tőfestést a vendégednek!

HARMADIK LÉPÉS – fényesség: kölcsönözz tökéletes fényt és tónust a fényszolgáltatással!

A Luxelights hajszíntrend még természetesebb megjelenést biztosít a laposabb és tompa haj esetében. A vékonyszálú hajjal rendelkezőknél közepes kifűzéseket, míg a vastagszálú hajú vendégeknél közepes vastagságú passzét érdemes alkalmazni. Kifejezetten göndör hajú vendégeidnél használj fényszórást vízszintes leválasztásokban körben a fej körül, a hálós hatás elérése érdekében! Emellett, az arccsontok, a szem és az állkapocs körüli elhelyezéssel vendéged arcvonására is felhívhatod a figyelmet.

Fedezd fel a Wella Professionals tiszta, természetes árnyalatainak legújabb kollekcióját!

A Koleston Perfect széleskörű, természetes árnyalatok színskálájával rendelkezik, amellyel akár 100%-os őszhajfedést biztosít egy új dimenzióban. A Wella Professionals ezúttal 4 új Koleston Perfect árnyalatot mutat be, a Pure Naturals színcsaládjában: az 55/02, 66/02, 77/02 és a 88/02 árnyalatokat.

Ezért válaszd a Wella Professionals valaha volt legtisztább hajfestékének új árnyalatait!

A Koleston Perfect /02-es árnyalatainak intenzív, hűvös színtónusa:

  • kiváló választás a semlegesítéshez.
  • az igazán ellenálló hajon is 100%-os őszhajfedést biztosítanak.
  • bármely színcsaláddal keverhetők, így ezek az árnyalatok tökéletes színeredményt nyújtanak a Luxelights szolgáltatásoknál is.

Szöveg és képek: Wella Professionals