Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Wella Professionals

Cikksorozatunk következő tárgya a Wella Professionals.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Wella Professionals!

Márkatörténet: a Wella Professionals sajátossága

A Wella Professionals egy kiemelkedő, presztízs professzionális márka, amely elkötelezett a fodrászok és vendégeik felé. Vallják, hogy a fodrászat nem csupán egy munka, hanem sokkal inkább hivatás és művészet, amelyben a fodrászok kitartó munkával minden nap alkotnak. Ezt a kreativitást csodálja és támogatja a márka immár 135 éve, folyamatos kiemelkedő oktatásokkal, komplett portfólióval a színmegváltoztatás, kötéserősítés, ápolás, formázás, hullámosítás és egyenesítés területén, hogy a fodrászok határok nélkül alkothassanak. Mára a Wella Professionals egyet jelent a szakértelemmel, a kiváló minőséggel, és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettséggel:

“Szenvedélyesen szeretjük a fodrász szakmát és minden nap azon dolgozunk, hogy fodrászaink folyamatosan naprakészek maradjanak a legújabb trendekkel kapcsolatban, a lehető leghamarabb megismerjék a legújabb technikákat és lehetőséget adjunk számukra kibontakoztatni egyedi kreativitásukat és tehetségüket.”

A Wella Professionals mint presztízs márka

LEGFŐBB ÉRTÉKEK:

A Wella Professionals hitvallása három fő érték köré épül: partnerség, szakértelem, oktatás.

PARTNERSÉG: A Wella Professionals egy nagy család, ezzel már találkozhattál, hisz ez a Wella Family életérzés. Kiemelkedően fontos számukra, hogy összetartó, családias közösséget biztosítsanak fodrászaiknak, ahová mindig öröm betérni. Mindennapjaikat a partnerség és az együttműködés filozófiája határozza meg.

SZAKÉRTELEM: A márka célja, hogy a fodrászok magabiztosan, presztízs termékekkel a kezükben minden napot sikernek éljenek meg. Ebben segítenek már az első lépéstől kezdve, a szalonnyitáson át, a folyamatos képzéseken keresztül, akár a színpadra lépésig.

OKTATÁS: A Wella Professionals életében kiemelt szerepű az oktatás, mivel a minőségi szalonszolgáltatások által a márka a divat világába is belépett, ahol folyamatosan tartani kell a lépést a trendekkel. Éppen ezért a Wella Professionals lételeme a folyamatos megújulás, és ennek biztosítása a partnerei részére. Ennek érdekében a márka már a fodrásztanulókat is oktatja, de a már nagy szaktudással rendelkezők számára is kínál fejlődési lehetőséget.

Wella Professionals sikertermék: Koleston Perfect ME+

A Wella Professionals sikerterméke a Koleston Perfect, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Folyamatos innovációk és fejlesztések során a Koleston Perfect a világ egyik elsőszámú tartós krémhajfesték márkájává vált, amelyet jól bizonyít, hogy gyakran a “festékek királynőjeként” emlegetik.

Az innovatív termék a tavalyi évben a Koleston Perfect ME+ néven újjászületett. Miben változott? Maximálisan egyenletes színeredményt biztosít a hajtövektől a hajvégekig, emellett minimalizálja az allergia kialakulásának esélyét, illetve minden korábbinál kíméletesebb hajfestést tesz lehetővé. Közel egy év elteltével állíthatjuk, hogy a Koleston Perfect ME+ egyértelműen a hazai fodrászok egyik sikerterméke lett.

MITŐL EGYEDI A KOLESTON PERFECT?

1) PURE BALANCE TECHNOLÓGIA: a terméket a PURE BALANCE technológiával fejlesztették, amelynek lényege, hogy védi a hajban található kötéseket, ezzel csökkentve a haj sérülékenységét a hajfestés során, illetve így biztosítva az egyenletes színeredményt a hajtőtől egészen a hajvégekig.

2) ÖSSZETÉTEL: a Koleston Perfect formula PPD-, és PTD-mentes, amelynek köszönhetően csökken az új allergia kialakulásának esélye a hajfestés során.

3) KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS: a termék kiegészítő szolgáltatásokat foglal magába, például később is újult fénnyel, színnel és energiával tölti fel a festett hajat.

4) SZÉLESKÖRŰ SZÍNPALETTA: a Koleston Perfect széles színválasztéka a natúr árnyalatoktól egészen a vibráló színekig tart, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb és legtökéletesebb hajszínt.

Kedvenc Wella Professionals csapatépítő emléke

"Egyik kedvenc emlékünk a közelmúlból a „THE PASSION – A szenvedély napja rendezvényünk volt, amikor az orosz fodrászikont, Dmitry Vinokurov-ot és csapatát invitáltuk a Wella Studio színpadára. Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy mindannyian, a fodrászaink és mi is lélegzetvisszafojtva vártuk a pillatatot, hogy a világhírű hajvágó fodrász a színpadra lépjen – nem csalódtunk. Dmitry Vinokurov és csapata a színpadon két Look&Learn oktatás keretében hat modellen mutatta be az egyedülálló és forradalmi Counter-Punctuation hajvágás technikát. A finálé részenként Vinokurov egy fantasztikus show-val készült a magyar közönség számára, amelynek minden pillanata ámulatba ejtő volt.

A fodrászikon mellett a “Stage is Yours” program keretében a Wella Professionals fodrászai is színpadra léptek lenyűgöző alkotásaikkal. A mai napig csak csodálni tudjuk azt a szenvedélyt, amivel dolgoztak, amihez még egyszer gratulálni szeretnénk nekik. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ők a Wella Family tagjai.”

STAGE IS YOURS

Wella Professionals elérhetősége

WELLA STUDIO BUDAPEST

Cím: 1117 Budapest, Alíz utca 4. (Office Garden 3.)

E-mail: wellastudiobudapest@sirowa.com

Telefonszám: +36-70-367-2407

Forrás és képek: Wella Professionals