Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Four Reasons

Cikksorozatunk következő tárgya a Four Reasons márka.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Four Reasons!

Márkatörténet: a Four Reasons sajátossága

A Four Reasons őszinte, nyitott és autentikus márka, amely az örök fiatalságot, a merészséget és a pimasz különcséget helyezi az előtérbe. Mindennél fontosabb számára az egyediség hangsúlyozása, ezért a brand által forgalmazott, Finnországból érkező professzionális fodrásztermékek sem mindennapiak, a magas minőséget megkövetelő skandináv szabványt képviselik. A Four Reasons több mint 20 éve van jelen az iparágban, de ez idő alatt sem felejtette el, hogy munkájával értéket teremtsen. A közösségéhez csatlakozó fodrászokból szakmailag, üzletileg és művészileg is partnert farag, miközben a termékszortiment formuláit is a fodrászok tapasztalataihoz igazítja:

“Legdrágább kincsünk az egyéniség. Ez az üzenetünk: We love the real you – olyannak szeretünk, amilyen valójában vagy. Küldetésünk, hogy végre mindenki megtalálja önmagát, és értékelje az egyedi, megunhatatlan és utánozhatatlan szépségét. Feel Beauty! Érezd magad végre szépnek! Itt mi mindannyian ezen dolgozunk. “

A Four Reasons egy őszinte és nyitott márka

A BRAND ALAPPILLÉREI:

1) AZONNALI REAKCIÓ: a Four Reasons anyacége – a Miraculos Oy és a tulajdonában lévő finnországi gyár – lehetőséget teremt arra, hogy mindig a lehető leggyorsabban adjon választ a felbukkanó piaci trendekre, valamint teljesítse a fodrászok minden kívánságát, és ezzel a kreativitás szabadságát.

2) VALÓS IGÉNYEKRE VALÓS VÁLASZOK: A brand folyamatosan fejleszt, és szünet nélkül tesztel. Technikai termékpalettájának összeállításánál a legfontosabb szempont mindig a magabiztos teljesítmény, az egyszerű alkalmazás melletti maximális hatékonyság. Minden fodrászati feladatra igyekeznek megtalálni a legokosabb megoldást.

3) A FODRÁSZ AZ ELSŐ: amellett, hogy a márka alapvetően a szakmának fejleszti, mi több, a fodrászok véleménye, igénye, tanácsa alapján hozza létre termékeit, ezt minden esetben úgy teszi, hogy ne hiányozhasson belőlük – és a munkából – a szenvedély, az öröm, az a sok pozitív érzés, ami egy fodrászt igazán sikeressé tehet.

4) KÖRNYEZETTUDATOSSÁG, FENNTARTHATÓSÁG: a felelős gondolkodás a Four Reasons működésének alapja. Gyártási folyamatai során mindenkor tiszteletben tartja a környezetet, ezért termékeit, sőt azok egyetlen komponensét sem teszteli állatokon, és közben kitartóan keresi a legjobb ökológiai alternatívákat. A Four Reasons termékek 95%-a most is vegán, de a csapat 2020 végére szeretné elérni, hogy a termékpaletta minden egyes tagjának formulája megfeleljen a vegán minősítésnek. Csomagolóanyagaikat folyamatosan cserélik le újrahasznosított, környezetbarát megoldásra. Céljuk, hogy karbonlábnyomuk egyre csökkenjen.

Four Reasons sikertermék: Optima

A Four Reasons sikerterméke az Optima hajfesték, amelynek formulája a fodrászok bevonásával készült. Ennek köszönhetően ez a termék egy olyan aprólékos fejlesztési folyamat eredménye, amely alkalmazza a professzionális hajfestékek gyártástechnológiájának legújabb innovációit, és minden szinten teljesíti a fodrászok elvárásait. Az Optima vegán összetételében nincs jelen felesleges kemikália, de benne van minden, amitől egy professzionális hajfesték a maximumot képes nyújtani. Nem tartalmaz bántó, ártó, irritáló anyagokat, még allergén illatanyagot sem. Sok fodrásznak és vendégének ez a szagtalanság jelenti a megváltást, de aki az illatok luxusérzetére szavaz, az játszva perszonalizálhatja a festékkeverékét, könnyen adagolható parfümcseppek segítségével – így lesz a szín és a stílus is megszemélyesíthető.

AMIÉRT ÉRDEMES KIPRÓBÁLNOD AZ OPTIMA HAJFESTÉKET:

1) ULTRAMODERN FORMULA:

Az Optima 100%-ig vegán és PPD-mentes. Nem tartalmaz rezorcinolt, és a paletta 94%-ban ammóniamentes. Nincs a formulában illatanyag, sőt teljesen szagtalan. A festékkeverék konzisztenciája gazdag és krémes, mégis nagyon könnyű vele dolgozni, egyszerű kikeverni, és kifejezetten nagy élmény felvinni a hajra.

2) SZÍNPALETTA:

98 trendi árnyalatával, 5 karakteres színsorozatával és kiváló fedőképességével az Optima eredménye nem mindennapi. Mindegyik szín kristálytiszta, stabil és páratlanul intenzív. Közvetlenül a festés után a ragyogó fény, a tónusgazdag 3D-s hatás és a haj selyemszerű tapintása az, ami azonnal feltűnik mindenkinek.

3) FOUR REASONS HYDRAREPAIR™ TECHNOLÓGIA

Ez a technológia a brand saját fejlesztése, amelyhez növényi hatóanyagok adják az alapot: keratin és kollagén dolgozik együtt benne. A HydraRepair™ összetételében a fitokeratin hajszerkezet újjáépítő tulajdonságai eltüntetik a hajszálak sérüléseit, és ezt a munkát a fitokollagén intenzív hidratáló ereje támogatja. A két anyag összes jótékony funkciója, valamint a különleges növényi olajok a teljes hatóidő alatt védik, javítják és építik a hajszálak szerkezetét, egészséges és egységes megjelenést, hajlékony és könnyed rugalmasságot biztosítanak a hajnak.

4) GAZDASÁGOS MEGOLDÁS, KÖRNYEZETTUDATOS KISZERELÉS

Az Optima hajfestékek 100 ml-es újrahasznosított alumínium tubusban kaphatóak. Az Optima elmossa az éles határokat a tartós hajfestékek és a hajszínezők között, és óriási szabadságot ad a fodrásznak, hiszen ugyanaz a termék a mindennapok számtalan kihívását teljesíti a fodrászszalonban.

Four Reasons Hungary: egyedülálló fodrászforradalom

A Four Reasons egészen más alapvetésekben hisz, mint amiket eddig megszokhattunk. Működése a fodrászok valós és autentikus szakmai tapasztalatára épül, és nem a klasszikus márkaépítés elemeire. Magyarországon a brand nem dolgozik hagyományos fodrászellátó rendszerben, nincsenek képviselők, az üzenet átadása a partnerfodrászokra van bízva. A Four Reasons csapata olyan nagyköveti és “salon coach” programot hirdet, aminek minden fodrász aktív tagja lehet. A cél, hogy segítsék a szakemberek személyes márkaépítését és önmegvalósítását. A szakmai képzéseket “oktató nagykövetek” végzik, ami azt jelenti, hogy a termékbemutatókat nem a márka által kiképzett sztároktatók tartják, hanem egy-egy olyan fodrász kolléga, aki sok személyes tapasztalattal és élménnyel rendelkezik. Mindemellett a Four Reasons Hungary egy szuper egyedi rendhagyó programmal is büszkélkedhet, ami a “nyitott műhely” nevet viseli. Ilyenkor fodrász látogat fodrászt azért, hogy megnézze a kolléga munkáját a saját szalonjában, majd elsajátítsa az egyedi tudását.

Four Reasons elérhetősége

Telefon: +36-70-381-4444

E-mail: info@fourreasonshungary.com

Weboldal: https://fourreasonshungary.com/

Facebook: https://www.facebook.com/fourreasonshungary/

Instagram: https://www.instagram.com/fourreasonshungaryofficial/

Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCDzK-NQZLYDMP8O43F-RbQQ

Forrás és képek: Four Reasons Hungary