Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a Kérastase

A Kérastase bemutatkozása/bemutatása következik. Ne maradj le!

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a Kérastase!

Márkatörténet: a Kérastase sajátossága

Az 1964-ben alakult Kérastase, egy prémium és luxus színvonalat képviselő hajápoló márka, amelynek termékei egyet jelentenek az egyedi, avantgárd és innovatív összetevőkkel. A L’Oréal Recherche Avancée laboratóriumai a legfrissebb fejlesztéseiket a brand szolgálatába állítják a haj- és fejbőrproblémák hatékony megoldása érdekében. A márka hisz abban, hogy minden nő egyedi és különleges, ezért a különböző hajtípusokra kifejlesztett termékcsaládjainak és a személyre szabott tanácsadási folyamatának köszönhetően, mindenki a számára legtökéletesebb hajápolási programban részesülhet. A Kérastase exkluzivitása vitathatatlan, termékei kizárólag azokban a fodrászszalonokban érhetőek el, ahol a hajápolást minden esetben egy precíz diagnózis előzi meg. Így válik a fodrászati kezelés egy valódi élménnyé!

Kérastase sikertermék: Kérastase Elixir Ultime L’Huile Originale

A Kérastase sikerterméke az ikonikus Kérastase Elixir Ultime olaj, amely minden hajtípus esetén képes újra életre kelteni a hajszálak természetes erejét. Mélyreható regeneráló képességének köszönhetően, a frizura tökéletes fényt és könnyedséget kap, miközben akár 230 °C-ig és 24 órás párataszító védelemmel képes biztosítani az egészséges haj szerkezetének fenntartását.

LEGFŐBB ÖSSZETEVŐI:

  • pracaxi olaj: a pracaxi fa terméséből nyert olaj gazdag a lipidekben és telített zsírsavakban, így különös erőt és tartást biztosít a hajsználaknak.
  • argán olaj: magas természetes antioxidáns (A-, D- és E-vitamin) tartalma, illetve Omega 9 összetevője révén védelmet nyújt a hajnak a külső hatásokkal szemben.
  • kukoricacsíra olaj: a Közép-Amerikából, illetve Kelet-Európából származó olaj a Kérastase legrégebbinek mondható tápláló összetevője, amely a hajtövektől egészen a hajvégekig puhává és selymesen lágy tapintásúvá varázsolja a hajat.
  • kamélia olaj: a Közép- és Kelet-Ázsiából származó olaj, a kamélia virág magjának kivonata, amely F-vitamint, Omega 3 és 9 zsírsavat tartalmaz. Ragyogóan fényessé varázsolja a hajszálakat.
Kérastase sikertermék

SOKOLDALÚ HASZNÁLAT:

#1 TÖKÉLETES TISZTASÁG: vigyél fel három csepp ELIXIR ULTIME L’HUILE ORIGINALE-t a száraz hajra és fejbőrre, és így mosd meg a hajat! Segít eltávolítani a szennyeződéseket, miközben mélyrehatóan táplálja a haj szerkezetét. Az eredmény puha és fényes, anélkül, hogy a haj elnehezedne. Vékony- és vastagszálú hajon egyaránt alkalmazható.

#2 INTENZÍV ÁPOLÁS: ha úgy ítéled meg, hogy a hajnak fokozottabb táplálásra van szüksége, akkor használd az olajat egy hajban maradó intenzív hajápolóként! Oszlass el egyenletesen 2 csepp ELIXIR L’HUILE ORIGINALE-t törülközőszáraz hajhosszon és hajvégeken, majd folytasd az ápolást szokás szerint!

#3 KÖNNYŰ SZÁRÍTÁS: ha még a hajszárítás előtt felviszel 2 csepp ELIXIR ULTIME L’HUILE ORIGINALE -t a hajhosszra és a hajvégekre, akkor a hajnak mélyreható táplálásban lesz része, miközben megkönnyíti a szárítási folyamatot is!

#4 UTOLSÓ LÉPÉS: a hajápolási folyamat végén egy csepp elixír segít tökéletessé varázsolni a frizura utolsó részleteit. Megszelídíti a nehezen kezelhető hajat, és egységesíti a hajszálak felszínét annak teljes hosszán.

#5 VÉDELEM NAPKÖZBEN: a termék kiválóan alkalmazható az olyan nehezen kezelhető vagy száraz hajon, amelynek a nap folyamán kiegészítő kontrollra és táplálásra van szüksége.

Ismerd meg a Kérastase-élmény titkát!

KÉRASTASE-ÉLMÉNY TÍPUSAI:

  • EXTENTIONISTE: hajhosszabító szolgáltatás, amely aktiválja a fejbőrt és megerősíti a hajrostokat
  • K-WATER: víz hatására azonnal aktiválódó technológia a hibátlanul sima hajért
  • FUSIO SCRUB: 3 in 1 szolgáltatás – fejbőrtisztítás, relaxálás és jótékony hatású boost, amely tisztítja a pórusokat, ezáltal segíti a fejbőr légzését és egyensúlyi állapotának visszaállítását
  • FUSIO DOSE: személyre szabott expressz szolgáltatás, ahol a vendég egyedi koktélt kap
  • GENESIS POUDRE DETOX: peeling, amely tisztítja és felkészíti a fejbőrt a további hatóanyagok befogadására

KÉRASTASE-ÉLMÉNY FOLYAMATA:

1) DIAGNOSZTIKA

A Kérastase-nál az élmény egy személyre szabott fejbőr-értékeléssel kezdődik, amelyet diagnosztikai kamera segítségével hajtanak végre. Ez az új eszköz tovább fejlesztette a széles körben elérhető K-profil alkalmazást, amely segíti a fodrászokat az ajánlások megfogalmazásában, és lehetővé teszi számukra az eredmények azonnali megosztását a vendéggel. Ennek köszönhetően mindenki könnyebben megértheti, hogy melyik számára a legmegfelelőbb kezelés.

2) SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS

A szakértői tanácsot egy személyre szabott kezelés követi a fejmosóban, amely során a fodrász ajánlhatja és alkalmazhatja a Kérastase termékeket. A Fusio-Dose szolgáltatással a fodrász készíthet olyan egyedi koktélt, amely tökéletes eredményt biztosít a vendég számára, ha koncentrált ápolókészítményeket és erősítőket kombinál közvetlenül a felvitel előtt. Ez az egyedi tervezésű kezelés garantálja az optimális frissességet és koncentrációt.

3) VÉGEREDMÉNY

A kezelések után az eredmény azonnal látható. Az egészséges haj- és fejbőr fenntartásához lehetőség van az otthoni, speciális kezelések elvégzésére is, köszönhetően a Kérastase széleskörű termékszortimentjének.

Kérastase elérhetősége

TIGYI MELINDA

Budapest

tel.: +36-30-966-4024

JENEI SÁNDOR

Budapest, Pest, Bács-Kiskun és Fejér megye

tel.: +36-30-212-5283

SZABÓ EDINA

Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Veszprém megye

tel.: +36-30-966-4018

KELEMEN MARCELL

Budapest, Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye

tel.: +36-30-212-5274

SZIKSZAI SZABINA

Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Heves, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád és Pest megye

tel.: +36-30-319-7047

SZABÓ SOMA

Tolna, Baranya, Somogy, Bács-Kiskun és Csongrád megye

tel.: +36-30-952-0434

Forrás és képek: Kérastase