Keresés

Árnyék, individualitás és egy vadonatúj kollekció - Chris Williams mini-interjú

Chris Williams mini-interjú keretében beszélt kollekciójáról!

Chris Williams, a RUSH Hair colour directorának legújabb kollekciója egy egészen különleges elemre épül, az árnyékokra, még pedig a ceruzarajzok árnyékaira. Mivel még sosem találkoztunk hasonló inspirációval, kíváncsiak voltunk a Shadow kollekció létrejöttének részleteire, és szerencsénkre lehetőségünk nyílt pár kérdésben utájanárni a fodrászmester koncepciójának. Árnyék, individualitás és egy vadonatúj kollekció – Chris Williams mini-interjú.

Árnyék, individualitás és egy vadonatúj kollekció – Chris Williams mini-interjú

A kollekciód tele van különböző formákkal, stílusokkal és színekkel. Mi volt a koncepció mögötte?

Az egész kollekció mögötti inspiráció az árnyékokra épült. Kíváncsi voltam, hogy teljesen a ceruzarajzoktól kezdve, képesek-e az árnyékok és a színek megalkotni egy 2D-s alakot. Ez a gondolat inspirálta a kollekció egészét.

Mit gondolsz, ez egy átlagos vagy egy extravagáns megjelenési forma? (Mert sok menő színt kevertél egy egészen visszafogott stílussal, így nehéz kategorizálni a munkáidat! 🙂 )

Személy szerint én úgy gondolom, hogy ez a kérdés teljes mértékben a viselőjétől függ. Figyelembe véve a vendég bőrszínét és életmódjának különböző tényezőit, ez a kettő mindenképpen befolyásolja a kérdésre adott választ.

Kinek ajánlanád ezeket a frizurákat?

A kollekcióban felhasznált színek gyakorlatilag bármelyik kliensnek jól állhatnak, de érdemes figyelembe venni az adott ember személy- és típusjegyeit. Természetesen minden egyes színt meg lehet változtatni a vendég igényeihez és személyiségéhez mérten. A színvilág minden esetben teljesen egyedülálló.

Van kedvenced frizurád a kollekcióból? Ha igen, akkor melyik és miért?

Az összeset nagyon szeretem. Sok különböző színt és technikát használni mindig izgalmas feladat, a különböző stílusok létrejöttével pedig még érdekesebbé válik!

HAIR – CHRIS WILLIAMS, RUSH

PHOTOGRAPHY – JACK EAMES

STYLING – MAGDALENA JACOBS

MAKE-UP – KELLY SADLER

Képek: Rush Hair

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)