Keresés

RUSH HAIR LIVE 2018 - fényképes beszámoló

RUSH HAIR LIVE 2018 – fényképes beszámoló. Éld át újra velünk!

Nemzetközi fodrásztársadalom, Salon International, exkluzivitás és egy újabb jótékonysági projekt a gyermekek gyógyulásáért: íme a RUSH Hair Live 2018 fényképes beszámolója!

RUSH Hair Live 2018 – fényképes beszámoló

A Salon International életében nem kizárólag az Alternative Hair Show felel a beteg gyermekek gyógyításáért, ugyanis a RUSH Hair is kitűzött céljának tekinti a jótékonyságot és segítségnyújtást. A pénzgyűjtés és adományozás a Great Ormond Street Hospital gyermekek gyógyítását segíti elő, úgyhogy nem hazudunk, hogyha azt írjuk, hogy a fodrászat iránti szenvedély életeket menthet.

RUSH Hair filozófia és odaadás

A Salon Live Theatre színpadán vette kezdetét az odaadó és áldozatos munkája a RUSH Hair Team-nek. Nemcsak a 2018-as év magáénak tudható extravagáns színeibe nyerhettünk betekintést, de számos nagyszerű szakmabeli mellett újra inspirálódhattunk a RUSH filozófiájából, amelynek középpontjában az egyediség és individualitás áll. Itt elsősorban nem kifejezetten a személyiségjegyek különbözőségére kell gondolni, ugyanis a színpadon megalkotott hajak a különböző szubkultúrák stílusjegyeit csillogtatták meg, vagy éppenséggel szubkultúrák ötvözetének lehetséges frizura verzióit prezentálták, amely gyakorlatilag képes egy teljesen másik irányvonalat alkotni.

Ennek jelentőségébe Chris Williams (RUSH Hair Colour Director) vezette be a nézőket, aki külön kitért ennek a felfogásnak a jelentőségére. És hogy milyen frizuramixeket láthattunk? Az utcai gettó stílus romantikus elemekkel történő vegyítése még hagyján, mert innen aztán tényleg nem maradt ki senki: hipszter, gót, emó… az ikonikus szubkultúrák mind megjelentek.

RUSH Hair Live 2018 – képes inspiráció

Az est folyamán a RUSH Hair Team 32 frizurát készített el a színpadon, amelyek igencsak változatos megjelenést kölcsönöztek a modelleknek. Az esemény mögött olyan nagy cégek álltak szponzorként, mint a L’Oréal Professionnel, az iSalon, KMS, Maletti, Balmain és a Hairdressers Journal. A RUSH Hair Live záróakkordját Andy Heasman (Rush International Creative Director) adta meg, aki mindenkinek köszönetet nyilvánított támogatásáért és áldozatos munkájáért.

A TELJES KÉPGALÉRIÁÉRT KATTINTS IDE!

Képek: RUSH Hair