Keresés

Beauty & Style Kiállítás 2018 - beszámoló

A Beauty & Style Kiállítás helyszínén jártunk, most körbevezetünk!

2018. október 26-án pénteken nyitotta meg kapuit a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás a Hungexpo területén. Az első két nap fényképes beszámolója következik.

Szépségszakmák saját kiállítása először a Hungexpo-n

“A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több, mint 50 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.” – áll a Hungexpo honlapján a bemutatkozó részben.

A Budapesti Vásárközpont területén már több szépségipari versenyen részt vehettünk (legutóbb a EuroSkills 2018 rendezvényén, azt megelőzően pedig a Szakma Sztár Fesztivál eseményein), ám saját beauty rendezvénye most idén kerül először megrendezésre.

Erős kezdés a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon

Ha valamibe belevágsz, akkor azt csináld profin. Valószínűleg ez lehetett a Beauty & Style kiállítás szervezőinek is a fejében, amikor megálmodták ezt a szépségipari hétvégét, s akikhez sorra csatlakoztak a legmenőbb márkák is. Az embernek sok minden bevillanhat a kiállításon végig sétálva, ezek például kiemelten:

  • letisztult elrendezés,
  • igényes, formabontó standok,
  • innovatív megoldások,
  • gazdag programsorozat.

Bár feltűnhet, hogy nagyon extravagáns márkák sorakoznak fel a rendezvényen, azért még jó néhány szereplő van ezen a piacon. Reméljük, hogy ők jövőre képviseltetik magukat.

Barber fölény

Ki gondolná, hogy a nyugaton látott barber világ ennyire begyűrűzik kis hazánkba is. A Beauty & Style első két napjának három bemutatójából kettő ezt a témát járta körbe. Pénteken a Kevin.Murphy által felkért Bulldogbarbers team tartott egy pörgős bemutatót, szombaton pedig az új DEPO Male Tools márka prezentálta a férfi hajtrendet – Schönecker Róbert fodrász vezetésével.

Élőben jelentkeztünk a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításról

A Fodrászinfó a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállítás rendezvény kiemelt partnere. Élő bejelentkezésünket a szombati napról itt találod:

Beauty & Style kiàllítàs 2. nap. Veled is talàlkozunk? 🙂

Posted by Fodrászinfó on Saturday, October 27, 2018

Szépségipari versenyek

A BKIK szponzorálta rendezvényen több szépségipari verseny is megrendezésre kerül, szombaton a lábápoló- és masszázsversenyt tartottak; míg a vasárnap teljes egészében a fodrászatról szól.

A kiállítás kiemelt eseménye a 60. Magyar Fodrász Bajnokság, melyre nézőként várják mind a nagyközönség, mind a szakma képviselőit.

Képek: Kocsis Gyula, Boda Gábor, Fodrászinfó

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)