Keresés

Inspirálódj a BES Freedom kollekciójából

A Freedom kollekció az inspirálódás érdekében!

Minden trendanyag aranyat ér. Igaz ugyan, hogy a fodrászati alapok sosem változnak, de a szakemberek egyedi stílusa sajátossá varázsolja az összes bobot, pixie-t vagy hosszú hajat. Most a BES Freedom kollekcióját hoztuk el inspirálódásképp, amiben az összes ujjadra akad egy hajszín vagy forma. Azért fogalmazunk így, mert a következő percekben egy nagyon sokoldalú összeállításba nyerhetsz betekintést – garantáljuk, hogy imádni fogod az egészet.

Könnyedség, szabadság és BES inspiráció

Rengeteg kollekciót osztottunk már meg és legalább ugyanennyi inspiráló tartalmat. Megszoktuk, hogy a trendanyagokat általában egy konkrét elképzelés vagy téma szerint készítik az alkotók. Ezzel szemben a BES Beauty & Science Freedom kollekciója – ahogy arra már a neve is utal -, teljesen szabadon, mondhatni véletlenszerű impulzusok alapján született.

Ennek köszönhető a trendanyag sokszínűsége, a lookok változatossága – legyen szó a hajszínekről vagy a formákról. Próbáltuk rendszerbe és keretbe foglalni őket, de végül mi is rájöttünk, hogy képtelenség, hiszen épp ez volt a cél vele. Ezért elöljáróban már csak annyit árulunk el, hogy a következő frizurák között találsz majd:

  • extrém színeket,
  • természetes árnyalatokat,
  • rövid fazonokat,
  • hosszú hajinspirációkat,
  • de göndör és hullámos tincseket is,

amik az egészen letisztult stylingtól kezdve a nagyon vagány textúrákig, sokféleképp fognak előtted feltárulni. A lookok könnyedséget, lazaságot, de markáns nőiességet is tükröznek, amik között biztos, hogy jó néhány megbabonáz majd. Pont így történt ez velünk is, ezért is hoztuk el neked.

Merülj el velünk a BES sokszínű Freedom kollekciójában!

Nem rég a Framesi is előrukkolt egy sokoldalú kollekcióval – úgy néz ki, hogy ez egy ilyen időszak. Akkor annyira belemerültünk a trendanyag részleteibe, hogy kedvet kaptunk egy teljes őszi átváltozáshoz. Még bőven van rá lehetőséged neked is, úgyhogy itt is nézz szét itt!

Forrás és képek: Saverio Palma Worldwide Educational Program Director BES