Keresés

Őszi megújulás a Framesi 2022-es hajkollekció jegyében

Ha te is az őszi megújulásra vágysz, innen nyerhetsz inspirációt!

Januárban mindenki nagy tervekkel vág bele az újévbe, de a megvalósítás általában eltolódik vagy elmarad. Ki mondta, hogy csak akkor van idő a változásra? Az őszi megújulás jegyében elhoztuk neked a Framesi 2022-es hajkollekcióját, ami reméljük téged is sok új frizura kipróbálására inspirál majd. Ne feledd: sosincs késő a kísérletezéshez!

Egy életbe és stílusba sokféle frizura belefér

Az újévi fogadalmak és a velük járó megújulási vágy nagyon sokféleképp tudják motiválni az embert. Viszont, ha nem marad rájuk elég idő, épp ellenkezőleg, hátráltatják a fejlődést. Ezért is hiszünk abban, hogy a változásnak nincs egy dedikált ideje, ezért akármikor törjön rád az érzés, hogy szeretnél új dolgokat megismerni vagy kipróbálni, vágj bele, de rögvest!

Ugyanez igaz a hajváltoztatással járó dilemmákra is. Általában elmondhatjuk, hogy előbb-utóbb mindenkiben ott motoszkál egy kósza gondolat arról, hogy milyen lenne kipróbálni egy másik hajszínt vagy fazont. Ez akkor is megtörténik, hogyha valaki imádja a haja természetes árnyalatát vagy esését, hiszen valljuk be: egy életbe és stílusba rengeteg frizuratípus belefér.

Az őszi megújulás jegyében kerestünk egy számunkra nagyon inspiráló kollekciót, ami a Framesi 2022-es trendanyaga. Rengeteg karakteres trend ötvöződik benne:

  • markáns frufru,
  • erőteljes és pasztell színek,
  • kemény vágások,
  • lazább formák.

A hajkollekcióban rejlő változatosság azonnal magával ragadott minket, hiszen nem feltétlenül az a célja vagy üzenete (ahogyan más összeállításoknak sem), hogy végeredményben egy ugyanolyan árnyalatot vagy formát válassz magadnak a szalonban. Sokkal inkább arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyi apró trükk létezik arra, hogyha a frizurádon keresztül szeretnél megújulni.

Őszi megújulás Framesi módra

#1 Next look

Ez a vízszintesen rétegzett bob formát a kettős színvilág varázsolja igazán egyedülállóvá. Az alap egy intenzív, lágy csokoládé, míg az erős kontrasztot egy mandarin árnyalat adja. Tökéletesen passzol az őszi idillhez, csak picit extravagáns módon. Ha bírod a karakteres lookokat, akkor érdemes elidőznöd felette!

#2 Flexible look

A Framesi Flexible look egy sokkal lágyabb megjelenést biztosít, de mégis van benne egy kis csavar. Az ezüstszőke árnyalatban megjelenő korall tincsek, az extra rövid frufru és a lágy esésű hullámok kombinációja hihetetlenül egyedivé teszi a modell karakterét. Egy hasonló vágást és hajszínt azoknak ajánlunk, akik finom eleganciával szeretik kifejezni a bennük rejlő vagányságot.

#3 “Onlife” look

Nagyot pörögnek napjainkban a POP UP cukorka színei, de ezen nem is vagyunk igazán meglepődve. A pasztell árnyalatok a maguk finomságával képesek trendet teremteni és megmaradni egy ízléses, lágy hajfestés határain belül. Az Onlife look karakteres, erős vágását épp a színvilág lágyítja – így kell rózsaszínt viselni 2022-ben!

Ha kedvet kaptál a változáshoz, így vágj bele

#1 Találd meg a fodrászt, akiben 100%-ig megbízol!

Egy átváltozási folyamat akkor fog teljes mértékű elégedettséggel eltölteni, hogyha a szakember, aki véghez viszi, “lát téged”. Pontosan jól tudja, hogy mik azok az apróságok, amik végeredményben jól állnak majd, és mik azok, amiket jobb elkerülni.

Ehhez természetesen szükség van egy nagy adag bizalomra is a fodrász felé, ezért mindenek előtt (hogyha eddig nem tetted volna), keresd meg a szakembert, akitől akkor sem tartasz, amikor az ollóval a füled mögött jár! Hiába jó a terv, ha nincs meg a tökéletes kivitelező.

#2 Inspirálódj szakmai vonalon is!

A megfelelő szakember megtalálása után a következő feladatod, hogy inspirációt gyűjts. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt számos alkalommal megtetted már, de mi most egy kicsit másképp gondolkodunk. A legnagyobb probléma általában a vendég által választott fotókkal, hogy laikus szemmel nem látják, milyen mértékben manipulálták őket.

Az internet legnépszerűbb platformjain sajnos rengeteg olyan képet találni, ahol egy hajszínben több a Photoshop, mint a szakmai tudás. Ezért azt javasoljuk, hogy hajváltoztatás előtt több munkát is ments le és azt mutasd meg fodrászodnak. Aztán bízd rá magad fodrászod tippjeire!

#3 Részletesen konzultálj a fodrászoddal!

Szakember + inspiráció = pipa. Mi maradt még? A következő lépés: a részletes konzultáció a fodrászoddal. A változás előtt ugyanis nem csak azt kell felmérni, hogy mi fog neked jól állni hosszú távon, hanem azt is, hogy milyen szolgáltatásokat bír el a hajad.

A teljesség igénye nélkül nem mindegy, hogy a hajtípusod vékony- vagy vastagszálú, természetes vagy festett, volt-e már szőkítve, ha igen, milyen gyakran, stb. Emellett nagyon fontos az is, hogy van-e bármilyen krónikus betegséged, esetleg kisbabát vársz-e. Egy hajszínváltoztatás előtt számos szempont meghatározza a végeredmény sikerességét, ezeket mindenképp fel kell mérni, nem szabad spórolni rajta.

Tetszettek a gondolataink? Akkor őszi megújulásra fel! ✌️

Trendanyag forrása és képei: Framesi Hungary

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkokat és a megosztást!