Keresés

Bizalomteremtés higiéniával és tisztasággal @ECHOSLINE B.PUR

Termékbemutatónk középpontjában az ECHOSLINE B.PUR.

A jólét nem csupán cél, hanem egy fizikai és szellemi állapot is, ahol védve és biztonságban érezzük magunkat. Napjainkban a fodrászszalonok legnagyobb értékének a higiénia és a tisztaság fenntartása számít, hiszen gyakorlatilag most ezek számítanak a szakember és a vendég közötti bizalom alapjaként. Az ECHOSLINE új termékcsaládja a tiszta szépség megteremtésében segédkezik: ismerd meg a B.PUR szortiment minden egyes tagját!

A tiszta szépség szortimentje

Az Echosline fejlesztésében, a higiénia és a biztonság területén megszületett a B.PUR, azaz egy innovatív termékcsalád azoknak, akiknem nem kizárólag a hajuk és a testük tisztasága számít, hanem a fodrászszalon higiéniája is. Szeretnéd lefertőtleníteni és megtisztítani az eszközeidet anélkül, hogy lemondanál a természetes eredetű összetevők előnyeiről? Akkor ez az új szortiment lesz számodra a megoldás! 100%-ban vegán választás, amely fenntartható és mentes az állati eredetű összetevőktől. Újraírja a szépség eszméjét, egészen a zöld filozófia lényegéig. A B.PUR egy új módja annak, hogy vigyázni tudj magadra, regeneráld, és újból felfedezd a saját egyensúlyodat! Ahogyan a neve is hirdeti a filozófiát: BE PURE, azaz LÉGY TISZTA!

ECHOSLINE B.PUR – 5+1 termék a higiénia és a jóllét tökéletes harmóniájához

A bőrtől a hajig, az eszközöktől a felületekig, a B.PUR termékek, az Echosline professzionális minőségének köszönhetően visszaállítják a természetes egyensúlyt a káros mikroorganizmusok eltávolításával.

1) B.PUR tisztító, fertőtlenítő és hidratáló sampon és tusfürdő

A 99%-ban természetes összetevőket tartalmazó formula gyengéden és mélyre hatolva tisztít, miközben a haj és a bőr puha, hidratált és higiénikus marad. 

JELLEMZŐK:

 • könnyű és lágy textúra biztosítása
 • gyakori használatra kialakított formula
 • ideális minden haj- és bőrtípusra

HASZNÁLAT: vidd fel a hajra/testre, óvatosan masszírozd be a hajadba és a bőrödbe, majd öblítsd le!

2) B.PUR kifésülést könnyítő balzsam

A 99%-ban természetes összetevőket tartalmazó formula táplálja, puhítja és óvja a hajat, miközben megkönnyíti a kifésülését is.

JELLEMZŐK:

 • ez a balzsam teszi teljessé a fertőtlenítő sampon hatását
 • kétféle használhatóságot biztosít
 • minden hajtípus számára ideális

HASZNÁLAT VASTAG SZÁLÚ HAJ ESETÉN: samponozás után, törölköző száraz hajra vidd fel a balzsamot – csak a hosszra és a végekre -, majd hagyd hatni 2 percig. A folyamat végén öblítsd ki a hajból!

HASZNÁLAT VÉKONY SZÁLÚ HAJ ESETÉN: samponozás után, törölköző száraz hajra vidd fel a balzsamot – csak a hosszra és a végekre -, majd fésüld a kívánt formára a frizurát. Ebben az esetben nem szükséges a termék kiöblítése a hajból.

3) B.PUR frissítő, hajban maradó száraz sampon

A könnyű és aktív növényi szenet tartalmazó formulával rendelkező B.PUR szárazsampon nem nehezíti el a hajat, miközben hatékonyan, azonnal és látható módon tisztítja a hajat és a fejbőrt víz nélkül is.

JELLEMZŐK:

 • felszívja a túlzott faggyút és az egyéb szennyeződéseket
 • kellemesen friss és tiszta érzetet nyújt a fejbőr számára
 • a haj tiszta, illatos és dúsabb általa

HASZNÁLAT: fújd száraz hajra, főként a tő részre 30 cm távolságból! Ezután masszírozd bele a hajba, és fésüld át! (A termék használat előtt felrázandó.)

4) B.PUR kéztisztító és kézfertőtlenítő gél

A 70% alkoholt tartalmazó speciális formula másodpercek alatt tisztítja és fertőtleníti a kezet, hatékonyan eltünteti a szennyeződéseket, baktériumokat és gombákat.

JELLEMZŐK:

 • 70% alkoholt tartalmaz
 • gyorsan szárad
 • másodpercek alatt használ

HASZNÁLAT: engedj a tenyeredbe a termékből, masszírozd 30 másodpercig, de végül ne öblítsd le! Ha szükséges, ismételd meg a folyamatot!

5) B.PUR intenzív bőrápoló kézkrém

A 94%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó formula alaposan táplálja és hidratálja a bőrt, miközben puhává, bársonyosan simává és rugalmassá is teszi.

JELLEMZŐK:

 • könnyű és lágy textúrával rendelkezik
 • kiválóan táplálja a bőrt
 • gyorsan felszívódik
 • kellemes illata van

HASZNÁLAT: gyengéden masszírozd a kezeedbe, addig, amíg teljesen fel nem szívódik

5+1) B.PUR eszköz- és felületfertőtlenítő

Folyékony spray a felületek és az eszközök, pl. kefék, fésűk, ollók tisztításához és fertőtlenítéséhez.

JELLEMZŐK:

 • minden felületre és eszközre ideális
 • gyorsan szárad
 • nem igényel öblítést

HASZNÁLAT: fújd közvetlenül a tisztítandó felületre, majd töröld át és hagyd megszáradni! Végül ne öblítsd le!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a B.PUR termékcsalád keresd az ECHOSLINE területi képviselőit, vagy a linkekre kattintva meg is vásárolhatod őket:*

*A B.PUR balzsam és szárazsampon kizárólag decembertől lesz elérhető a piacon!

További kérdésed akadt? Hívd az alábbi telefonszámot!

06-20-776-0600

Szöveg és képek: ECHOSLINE