Keresés

Breaking News: Angelo Seminara a Goldwell nemzetközi nagykövete!

Angelo Seminara a Goldwell nagykövetévé válásáról olvashattok.

Biztosak vagyunk benne, hogy akárhol is jön szembe veletek Angelo Seminara neve, azonnal felkapjátok a fejeteket. A világszerte ikonikussá vált fodrász, tehetsége révén már számtalanszor bizonyította, hogy munkássága kiemelkedő a szépségipari berkekben. Lenyűgöző alkotásai, szakmai alázata mind csak azt bizonyítják, hogy a népszerűség nem alaptalan. Tudtad, hogy a Goldwell nemzetközi nagykövetévé vált? Részletekért görgess tovább!

Az innováció élvonalában: Goldwell

A Goldwell története egészen 1948-ig nyúlik vissza, amikor Hans Eric Dotter úgy döntött, hogy megvalósítja saját álmát, és létrehoz egy olyan szépségipari vállalkozást, amely a professzionális fodrászati termékekre, és a szakemberekkel való közvetlen kapcsolattartásra épül. Érdekesség, hogy az üzletember semmilyen szálon nem kötődött a fodrász iparághoz, mégis meglátta a benne rejlő potenciált. Az első termék még az indulás évében megjelent, majd sorra bővült a szortiment, mígnem a márka meghódította Amerikát, és szépen lassan az egész világot. Jelenleg a Goldwell az egyik legnépszerűbb fodrászati brand, mindig az innováció élvonalában helyezkedik el. Termékeivel, eszközeivel minőségi színvonalat biztosít ahhoz, hogy a szakemberek maximálisan képesek legyenek szabadjára engedni a tudásukat, a fantáziájukat és a kreativitásukat. Nem véletlen, hogy végül az ikonikus Angelo Seminara is letette a voksát a Goldwell mellett.

Breaking News: Angelo Seminara Goldwell nagykövet

Angelo Seminara az iparág egyik legismertebb alakja. Tehetségét világszerte elismerik, hiszen legnyűgöző frizuraalkotásain túl, szakmaiságát áthatja az a szenvedély, aminek köszönhetően négy alkalommal is képes volt bezsebelni a Hairdresser of the Year címet. Munkáit nem kizárólag fodrászok, hanem stylistok, modellek, fotósok is követik, ugyanis olyan világmárkákkal dolgozik együtt a kifutómunkák során – a teljesség igénye nélkül -, mint a Chanel, a Valentino, a Hermes vagy a Dolce& Gabbana. Ha mindez nem volna elég, a brit származású fodrásznak köszönhetjük azokat az innovatív fejlesztéseket is, amelyekkel egy tökéletes balayage vagy ombre frizura készíthető, és akkor még a sajátos imprinter technikájáról nem is beszéltünk. (Erről itt írtunk bővebben – a szerk.) A Goldwell hatalmasat lépett azzal, hogy a saját csapatában köszöntheti Angelo Seminarát, aki a napokban aláírta azt a szerződést, miszerint a brand nemzetközi nagykövete. Kíváncsian várjuk a folytatást, de addig is, ismerd meg a debütáló Nocturnal kollekciót!

Nocturnal Collection 2020 by Angelo Seminara

Angelo Seminara első Goldwell kollekciójában azonnal átlépünk a hajszínek egy másik dimenziójába, ahol nem létezik lehetetlen. A különböző színek az árnyalásokkal kapnak egy új keretet és kontextust, így a felhasznált intenzív tónusok egészen másképp töltenek be hangsúlyos szerepet, mint ahogyan azt megszokhattuk. A trendanyag tagadhatatlanul viseli a fodrász egyedi látásmódját és stílusát, könnyű azonnal beleszeretni az alkotásokba!

“A Goldwell mindig is az innováció élvonalában helyezkedett el, hiszen olyan úttörő eszközökkel támogatta a professzionális szakmai közösséget, amelyek hozzájárultak és elősegítették a kreativitás kibontakoztatását. Nem is lehetnék izgatottabb, hogy a csapatuk részeként kapcsolódhatok ehhez az újdonságokkal teli világhoz.” – Angelo Seminara

Forrás: itt, itt, itt, itt, itt

Képek: itt és itt