Keresés

Amikor a haj a festővászon: ismerd meg a Davines Imprinter hajfestési technikát!

Ismerd meg velünk a Davines Imprinter hajfestési technikát.

Imádod a hajfestést? Szeretsz művésszé válni, és a hajra egy festővászonként tekinteni? Akkor itt az ideje, hogy megismerd velünk az Angelo Seminara és Davines által fejlesztett Imprinter hajfestési technikát! Éld át az alkotói és fodrászati kreativitást egy szemkápráztató technikával! Minden, amit tudnod kell az Imprinterről!

Davines Imprinter hajfestési technika Angelo Seminarától

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy Angelo Seminara majd’ minden fodrász egyik szakmai példaképe. A négyszeres Hairdresser of the Year győzteseként és a Davines Művészeti Igazgatójaként ismert ikonikus fodrász 2018-ban megalkotta az Imprintert, amely itthon igen csekély figyelmet kapott. Ha szereted a nem hétköznapi, “lehetetlennek tűnő, de mégsem” szakmai kihívásokat, akkor olvasd el lényegretörő összefoglalónkat és nézd meg az Imprinter hajfestési technikáról szóló videót!

Imprinter technika: ha valami igazán különlegesre vágysz!

Angelo Seminara nevét az innováció és a kreativitás fémjelzi. Alkotásainak középpontjában mindig a nőiesség kihangsúlyozása, és ennek legkülönlegesebb megvalósítása áll. Az Imprinter technika is ennek a szellemében készült, amellyel egy haj nemcsak frizurává, de egy művészeti szenzációvá is válik! Modern külső, tömegből való kiemelkedés, mi másra van még szükség a mai világban?

Az Imprinter gyakorlatilag egy “nyomda technikára” épül, amely elkészítéséhez szükség van egy nagyon különleges mágneses eszközre is. A fémből készült két darab stencil segít a grafikus vonalak, és a többdimenziósnak tűnő hajfestés megalkotásában. Az Imprinterrel elkészített hajak felszínén a fények, árnyékok és az élénk árnyalatok élni kezdenek, az ívelt és hullámos vonalak pedig egyedülálló és eredeti megjelenést biztosítanak.

Az Imprinter nem a legolcsóbb eszköz, és még csak beszerzése sem a legkönnyebb feladat! Aki viszont újdonságra és szakmai kihívásra vágyik, semmiképp ne szalassza el a szenzációs hajfestési technika kipróbálásának lehetőségét!

Forrás: Hairdressers Jounal, Our Best Style

Képek: HJI, Beautymarker