Keresés

Breaking News: szeptemberben tartják meg a COSMOPROF szépségipari kiállítást!

A COSMOPROF szépségipari kiállítás halasztásra került a vírus terjedése miatt.

Hivatalos sajtóközleményben értesültünk róla, hogy az Olaszországban egyre terjedő koronavírus miatt a Cosmoprof Worldwide Bologna szépségipari kiállítást elhalasztják! Aggodalomra azonban semmi ok, a kiemelkedő eseményt a korábbi partnerekkel és programokkal 2020. szeptember 3-7. között megtartják.

– BREAKING NEWS –

Megváltoztatták a COSMOPROF WORLDWIDE szépségipari kiállítás időpontját!

“A reggeli olaszországi koronavírussal kapcsolatos legfrissebb hírek arra késztettek minket, hogy felülvizsgáljuk álláspontunkat(…) Bologna önkormányzatával egyetértésben, az egészségünk megóvását helyeztük előtérbe,ezért az esemény elhalasztását tekintjük a legmegfelelőbb lépésnek.” – mondja Gianpiero Calzolari, a BolognaFiere elnöke.

“Az a döntés, hogy az eseményt a szeptember 3-7. közötti időszakra elhalasztjuk, egy további bizonyíték arra, hogy elkötelezettek vagyunk a kozmetikai ipar fejlődésének világszerte történő támogatására(…)Szeretnék köszönetet mondani kiállítóinknak és partnereinknek az együttműködő hozzáállásukért. Biztos vagyok benne, hogy ennek tükrében a júniusi rendezvény kulcsfontosságú pillanatokat tartogat számunkra.” – nyilatkozta Enrico Zannini, a BolognaFiere Cosmoprof SpA ügyvezető igazgatója.

COSMOPROF WORLWIDE BOLOGNA ÚJ IDŐPONTJA:

2020. szeptember 3-7. (csütörtök-hétfő)

Forrás és cover: https://www.cosmoprof.com/en/official-updates/